Close
Faqja 2 prej 22 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 215
    i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Shume krenare,sepse kemi disa tradita dhe koncepte jetese pozitive qe nuk ekzistojn askund tjeter.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga RedDardan Lexo Postimin
    kaq turp paske nga shteti i korruptuar sa tč pengon tč jesh krenar pčr popullin tčnd...?! nuk ka peshč historia e vuajtur dhe e lavdishme e popullit Shqiptar pčrpara mirčqčnjes...?! vallč ta jep krenarinč pushimet me aviona, makinat e reja, lekčt nč bankč, dhe vajzat nč krah...?!

PS. kur njč ditč (kur tč pasurohesh ishalla) tč shkosh nč vendet e tjera tč botčs ( ashtu siē čndčrron ti ) dhe tč huajt tč tč pyesin ēfarč je ti apo nga vjen ti ?!...si do ti pčrgjigjesh ?!...

Un kam dal qe i vogel jashte shtetit, edhe sa her me kan pyt e kam theksuar me te madhe se JAM SHQIPTAR. Kte nuk e mohoj kurre, edhe as qe do e mohoj ndonjeher. Ktu kam vendlindjen, kam shoqerine, kam familjen, kam cdo gje. Por nuk e kisha fjalen te kjo, un e thashe ne menyre qe: kam pare shum nacionaliste duke then Proud ktu proud atje, un e them drejt, sjam edhe aq nacionalist i zjarrte, ama nese me prek shqiperine, me ke prek vendlindjen, familjen, shoqerine, edhe nese me prek kto, me mua je ne gjak. Pra si gjith te tjret edhe ne, secili mbron vendin e vet edhe njerezit qe e rrethojne, por sdo te thote te veshim bluza me shqiponje apo tatto nga me te ndryshmet qe ta identifikojme me te madhe se jemi shqiptar, skemi ber ndonje gje aq te madhe sa te vlersojme veten aq shume.

Krenar je atehere, kur e gjith bota flet mire per ty.. jo kur e gjith bota na konsiderojne si hajdute, tutore, vend prostitucioni etj etj.. ktu e kam fjalen un o RedDardan, spo them se mohoj vendlindjen, kte se kam ber as sdo e bej kurre.. Kuptoje vete ku e kam fjalen.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

DR-GR Maska e oliver55
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Jam krenar kur degjoj fjale te mira per SHQIPERINE ,dhe per shqiptaret kudo qe jane.
    Populli ja jep krenarine nje vendi, dhe jo vendi popullit.
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Un kam dal qe i vogel jashte shtetit, edhe sa her me kan pyt e kam theksuar me te madhe se JAM SHQIPTAR. Kte nuk e mohoj kurre, edhe as qe do e mohoj ndonjeher. Ktu kam vendlindjen, kam shoqerine, kam familjen, kam cdo gje. Por nuk e kisha fjalen te kjo, un e thashe ne menyre qe: kam pare shum nacionaliste duke then Proud ktu proud atje, un e them drejt, sjam edhe aq nacionalist i zjarrte, ama nese me prek shqiperine, me ke prek vendlindjen, familjen, shoqerine, edhe nese me prek kto, me mua je ne gjak. Pra si gjith te tjret edhe ne, secili mbron vendin e vet edhe njerezit qe e rrethojne, por sdo te thote te veshim bluza me shqiponje apo tatto nga me te ndryshmet qe ta identifikojme me te madhe se jemi shqiptar, skemi ber ndonje gje aq te madhe sa te vlersojme veten aq shume.

Krenar je atehere, kur e gjith bota flet mire per ty.. jo kur e gjith bota na konsiderojne si hajdute, tutore, vend prostitucioni etj etj.. ktu e kam fjalen un o RedDardan, spo them se mohoj vendlindjen, kte se kam ber as sdo e bej kurre.. Kuptoje vete ku e kam fjalen.
    Apollo mire e ke vella po kujt ja thua,dardani eshte rob per se mbari po kur behet fjale per patriotizem te ben hasem,si ky te kete nje ne krye shqiperia lulezon(dardan parlo sul serio)

Elbasanlli 4eve® Maska e AnGeL_DeViL
    Anėtarėsuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    As Ne Toke,As Ne Qiell
    Postime
    507
    O sa mire me qen shqiptar oeeee oeeee...normale qe jam krenar ku ka me mire se te jesh shqiptar ha,pi,rri,fli...gjith diten edhe se vret mendjen per asgje se po e vrave mendjen thinjesh shpejte :P
    Trimi Mire Me Shoqe Shume

DaRk §©®īžt Maska e ThE_DaRk_NiGhT
    Anėtarėsuar
    03-01-2008
    Vendndodhja
    Aty Ku Gomari Thyen Kaviljen Dhe Shqiponja Rrine Me Nje Kembe
    Postime
    634
    Jena gzu e jena gzu jena ba me fluturu.Loooooooool Ku ka me mire se gjak Kuq E Zi.Le te kendojme pak perpara himnit
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    lexo firmen time
    JO SEKS PARA MARTESE

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    lexo firmen time

O SA MIRE ME KEN SHQIPTAR
    KUR SHKON ME MARR VIZEN JE I FUNDIT NE RRALL
    ahaha

e forte kjo...
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anėtarėsuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Ju shtua dhe nje teme tjeter idjote ketij forumi,mbas asaj : a kan dinjitet femrat shqiptare??.

ps. asgje personale
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Krenar , shum krenar, cdo her dua ta shof popullin shqiptar te fuqishem , dhe un besoj se dot arrijm te jemi fuqia e Ballkanit.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Faqja 2 prej 22 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Krenar Zejno: Legjenda M, nje satire e dhimbshme
    Nga Varg nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 05:20
  2. Flamuri Kombėtar kuq e zi, valevitet krenar nė Manhattan
    Nga brooklyn2007 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2008, 01:34
  3. A e ndjeni veten krenar qė jeni Shqiptar?
    Nga Skenderbeu 2 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 235
    Postimi i Fundit: 19-03-2006, 17:08
  4. Arsyet per te qene krenar qe jemi shqiptar!?
    Nga FierAkja143 nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 17-02-2006, 03:48
  5. Sa krenar jeni per prindrit qe keni?
    Nga FierAkja143 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 23-01-2005, 10:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •