Shume krenare,sepse kemi disa tradita dhe koncepte jetese pozitive qe nuk ekzistojn askund tjeter.
Shume krenare,sepse kemi disa tradita dhe koncepte jetese pozitive qe nuk ekzistojn askund tjeter.
Un kam dal qe i vogel jashte shtetit, edhe sa her me kan pyt e kam theksuar me te madhe se JAM SHQIPTAR. Kte nuk e mohoj kurre, edhe as qe do e mohoj ndonjeher. Ktu kam vendlindjen, kam shoqerine, kam familjen, kam cdo gje. Por nuk e kisha fjalen te kjo, un e thashe ne menyre qe: kam pare shum nacionaliste duke then Proud ktu proud atje, un e them drejt, sjam edhe aq nacionalist i zjarrte, ama nese me prek shqiperine, me ke prek vendlindjen, familjen, shoqerine, edhe nese me prek kto, me mua je ne gjak. Pra si gjith te tjret edhe ne, secili mbron vendin e vet edhe njerezit qe e rrethojne, por sdo te thote te veshim bluza me shqiponje apo tatto nga me te ndryshmet qe ta identifikojme me te madhe se jemi shqiptar, skemi ber ndonje gje aq te madhe sa te vlersojme veten aq shume.
Krenar je atehere, kur e gjith bota flet mire per ty.. jo kur e gjith bota na konsiderojne si hajdute, tutore, vend prostitucioni etj etj.. ktu e kam fjalen un o RedDardan, spo them se mohoj vendlindjen, kte se kam ber as sdo e bej kurre.. Kuptoje vete ku e kam fjalen.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Jam krenar kur degjoj fjale te mira per SHQIPERINE ,dhe per shqiptaret kudo qe jane.
Populli ja jep krenarine nje vendi, dhe jo vendi popullit.
PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;
O sa mire me qen shqiptar oeeee oeeee...normale qe jam krenar ku ka me mire se te jesh shqiptar ha,pi,rri,fli...gjith diten edhe se vret mendjen per asgje se po e vrave mendjen thinjesh shpejte :P
Trimi Mire Me Shoqe Shume
Jena gzu e jena gzu jena ba me fluturu.Loooooooool Ku ka me mire se gjak Kuq E Zi.Le te kendojme pak perpara himnit![]()
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
lexo firmen time
JO SEKS PARA MARTESE
Ju shtua dhe nje teme tjeter idjote ketij forumi,mbas asaj : a kan dinjitet femrat shqiptare??.
ps. asgje personale
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Krenar , shum krenar, cdo her dua ta shof popullin shqiptar te fuqishem , dhe un besoj se dot arrijm te jemi fuqia e Ballkanit.
Shqiperi eshte edhe Cameria
Krijoni Kontakt