gjeja e pare qe me ben mua te ndjehem krenare eshte kjo qe jom shqiptare qe i pekas nje kombit te lasht historik. I dua gjith shqiptaret dhe u deshiroj cdo te mir ne jet .
gjeja e pare qe me ben mua te ndjehem krenare eshte kjo qe jom shqiptare qe i pekas nje kombit te lasht historik. I dua gjith shqiptaret dhe u deshiroj cdo te mir ne jet .
..................
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xlindax : 02-06-2008 mė 18:47
Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
Xkč lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
Krenar qe jam shqipetarr??? Hhehe po si mund te jem krenar kur sot degjoja lajmet me te keqija per ne shqipetaret e maqedonis , fjalet me fyese qe i kisha degjuar ndonjehere ne tv per Shqipetaret i degjova sot kur po tregonin per ndodhite nga zgjedhjet e parakohshme per deputet ne maqedoni ku si pasoje e ANTISHQIPTARIT Menduh Thaci dhe politikes se tij ANTISHQIPETARE aktivizoi militantet e pdsh dhe njesitet speciale te udhehequra nga vet ai per te vrare e rahur shqipetar .. Jo ore smund te ndjehem krenar deri sa kemi njerez si ky te cilin Maqedonasit e dekoruan VOJVODA, gjithmon tek ne kemi pasur ESAT PASHA TOPTANI gjithomone ne Shqipetaret kemi pasur nje tradhetar mirpo do ti vi koha do ti vij mos harojme se kemi edhe AVNI RUSTEMI.![]()
Just be...
jam krenare si shqiptare por sjam krenare per qevqerute te ashtequajtura shqiptare qe kam dhe kemi pas nder shekuj
Krenar per Flamur ,Krenar per Histori,Krenar Per Nje Vend Qe Kurr Evropa Se Ka Dashur .Jemi te Varfer,kemi Korrupsion,ka Kriminalitet.A po me thoni nje vend Qe Si Ka Keto.U ngrit Evropa Me Planin Marshall,ndertoi Bashkimi Sovjetik Gjith Sllavet E Ne Cna Dhane ??????????.Per Pavaresine E Kosoves Evropa I Ofron Levizje Te Lire Serbeve Ne Evrope!
A Jam Krenar Qe Ekzistoj Akoma I Rrethuar Nga Kucedra ?
Po!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DESARET : 04-06-2008 mė 13:11
Mėmėdhe quhet toka/ku mė ka lerė koka/ku kam dashur nėnė e atė/ku mė njeh edhe guri i thatė/ku jamė rritur me thėrrime/ku kamė folur gjuhėn time/Stėrgjyshrit ku kanė qėnė/edhe varret ku kanė lėnė/ku rrojė me gazė e shpres/ku kamė dėshirė qė tė vdesė....e provova nė se e mbaj mėndė mirė apo jo!.
kur dėgjon zėrin e nėnės/qysh e lė qenjgji kopen/blegėrin dy a tri herė /edhe ikėn e mer dhenė.Ashtu dhe kjo zėmra ime/mė le kėtu ku jamė mua/vjen me vrap me dėshirė/atje nė viset e tua
nuk ka as njė lidhje nacionalizmi me dashurin edhe krenarin pėr vėndin tėndė.Tė thuash se je krenarė qė je shqiptarė,nuk do tė thotė aspak rracizėm -nacionalizėm....Nacionalizmi shfaqet kur lufton lekurėn e komshiut duke vlerėsuar mė tė bukur lekurėn tėnde.kur lufton pėr asimilimin e tė tjerve,duke ngritur nė qiellė rracėn tėnde.
oh moj e bukura moreeeeee
[QUOTE=alfeko sukaraku;1931078]Mėmėdhe quhet toka/ku mė ka lerė koka/ku kam dashur nėnė e atė/ku mė njeh edhe guri i thatė/ku jamė rritur me thėrrime/ku kamė folur gjuhėn time/Stėrgjyshrit ku kanė qėnė/edhe varret ku kanė lėnė/ku rrojė me gazė e shpres/ku kamė dėshirė qė tė vdesė....e provova nė se e mbaj mėndė mirė apo jo!.
kur dėgjon zėrin e nėnės/qysh e lė qenjgji kopen/blegėrin dy a tri herė /edhe ikėn e mer dhenė.Ashtu dhe kjo zėmra ime/mė le kėtu ku jamė mua/vjen me vrap me dėshirė/atje nė viset e tua
Ku jetojm s'ka lidhje edhe ne hene me shku dot ndihem krenare qe jam shqiptare![]()
Besoj se 99.99% e njerėzve nė botė e thonė me krenari qe janė nga vendi i vet. Ashtu dhe ne shqiptarėt. Por problemi ėshtė se nuk kemi shumė gjėra pėr tė cilat mund tė jemi krenarė.
Krijoni Kontakt