Close
Faqja 14 prej 22 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 215
    i/e regjistruar Maska e linda2
    Anėtarėsuar
    04-12-2007
    Postime
    46
    gjeja e pare qe me ben mua te ndjehem krenare eshte kjo qe jom shqiptare qe i pekas nje kombit te lasht historik. I dua gjith shqiptaret dhe u deshiroj cdo te mir ne jet .

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anėtarėsuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Citim Postuar mė parė nga zoomen15 Lexo Postimin
    E pse "shqiptar"????? E kam fjalen per thonjezat.

edhe une e kam te njejten pytje

£u & £i Maska e xlindax
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    ..................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xlindax : 02-06-2008 mė 18:47
    Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
    Xkč lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

£u & £i Maska e xlindax
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    Citim Postuar mė parė nga Preng Sherri Lexo Postimin
    Ajo Puqulina e vogėl, do bėnte mirė tė shkruante tek ndonjė temė pėr Kėsulkuqen sepse edhe shtazėt qė janė shtazė ndjehen mirė pėr atė qė janė ani pse e dinė qė Njeriu mundet t'ua merr jetėn kur tė donė!
    Shqiptari edhe kur ėshtė nė vendlindje edhe kur ėshtė jashtė vendlindjes e ndjenė vetėn mirė gjithnjė dhe deri nė atė masė qė para tė gjithėve prezentohet si SHqiptarė!
    nĖSE DUHET TĖ THEM PĖR VETEN TIME NDJEHEM JO KRENAR POR SHUMĖ - SHUMĖ KRENAR ME TĖ QENIT TIM SHQIPTARĖ!
    Mund te ma perkethesh pak se cfar ke shkruar?
    Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
    Xkč lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

Just be... Maska e Kaos
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    n`shpi
    Postime
    76
    Krenar qe jam shqipetarr??? Hhehe po si mund te jem krenar kur sot degjoja lajmet me te keqija per ne shqipetaret e maqedonis , fjalet me fyese qe i kisha degjuar ndonjehere ne tv per Shqipetaret i degjova sot kur po tregonin per ndodhite nga zgjedhjet e parakohshme per deputet ne maqedoni ku si pasoje e ANTISHQIPTARIT Menduh Thaci dhe politikes se tij ANTISHQIPETARE aktivizoi militantet e pdsh dhe njesitet speciale te udhehequra nga vet ai per te vrare e rahur shqipetar .. Jo ore smund te ndjehem krenar deri sa kemi njerez si ky te cilin Maqedonasit e dekoruan VOJVODA, gjithmon tek ne kemi pasur ESAT PASHA TOPTANI gjithomone ne Shqipetaret kemi pasur nje tradhetar mirpo do ti vi koha do ti vij mos harojme se kemi edhe AVNI RUSTEMI.
    Just be...

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    jam krenare si shqiptare por sjam krenare per qevqerute te ashtequajtura shqiptare qe kam dhe kemi pas nder shekuj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-06-2008
    Postime
    8
    Krenar per Flamur ,Krenar per Histori,Krenar Per Nje Vend Qe Kurr Evropa Se Ka Dashur .Jemi te Varfer,kemi Korrupsion,ka Kriminalitet.A po me thoni nje vend Qe Si Ka Keto.U ngrit Evropa Me Planin Marshall,ndertoi Bashkimi Sovjetik Gjith Sllavet E Ne Cna Dhane ??????????.Per Pavaresine E Kosoves Evropa I Ofron Levizje Te Lire Serbeve Ne Evrope!
    A Jam Krenar Qe Ekzistoj Akoma I Rrethuar Nga Kucedra ?
    Po!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DESARET : 04-06-2008 mė 13:11

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-08-2007
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    1,100
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Ktu dallohet rracizmi jone, karshi shteteve tjera. Pse krenar per te qene shqiptar? CIlat jan arsyet qe po e ngreme veten aq shume edhe po mundohemi te themi qe popujt tjere jan inferiore?

Krenari, eshte te jeshe i lire, gje e cila ne shqiperi nuk egziston. Nuk kemi liri per te dale per te bredh ne vende tjera te botes, skemi liri te ikim per pushime aty ku na teket, skemi liri te ikim te festojme vitin e ri ne Paris apo New York etj etj.. Per cfar krenarie behet fjale pra? Per krenarine e te folurit shqip? Po jam krenar se nuk i perulem te tjereve, ska rendesi cfar nenshtetesie kan, jam krenar per veten time, jo se jam shqiptar. Ska lidhje krenaria ime me nacionalizmin, do thoja genjeshter nese do pranoja qe jam krenar se jam shqiptar (Te pakten jo ne dite te sotme ku liria ne shqiperi eshte zero) Krenar je atehere kur je i lire, atehere po qe je krenar per veten edhe per vendin tend.
    Mėmėdhe quhet toka/ku mė ka lerė koka/ku kam dashur nėnė e atė/ku mė njeh edhe guri i thatė/ku jamė rritur me thėrrime/ku kamė folur gjuhėn time/Stėrgjyshrit ku kanė qėnė/edhe varret ku kanė lėnė/ku rrojė me gazė e shpres/ku kamė dėshirė qė tė vdesė....e provova nė se e mbaj mėndė mirė apo jo!.

kur dėgjon zėrin e nėnės/qysh e lė qenjgji kopen/blegėrin dy a tri herė /edhe ikėn e mer dhenė.Ashtu dhe kjo zėmra ime/mė le kėtu ku jamė mua/vjen me vrap me dėshirė/atje nė viset e tua

nuk ka as njė lidhje nacionalizmi me dashurin edhe krenarin pėr vėndin tėndė.Tė thuash se je krenarė qė je shqiptarė,nuk do tė thotė aspak rracizėm -nacionalizėm....Nacionalizmi shfaqet kur lufton lekurėn e komshiut duke vlerėsuar mė tė bukur lekurėn tėnde.kur lufton pėr asimilimin e tė tjerve,duke ngritur nė qiellė rracėn tėnde.

oh moj e bukura moreeeeee

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    [QUOTE=alfeko sukaraku;1931078]Mėmėdhe quhet toka/ku mė ka lerė koka/ku kam dashur nėnė e atė/ku mė njeh edhe guri i thatė/ku jamė rritur me thėrrime/ku kamė folur gjuhėn time/Stėrgjyshrit ku kanė qėnė/edhe varret ku kanė lėnė/ku rrojė me gazė e shpres/ku kamė dėshirė qė tė vdesė....e provova nė se e mbaj mėndė mirė apo jo!.

kur dėgjon zėrin e nėnės/qysh e lė qenjgji kopen/blegėrin dy a tri herė /edhe ikėn e mer dhenė.Ashtu dhe kjo zėmra ime/mė le kėtu ku jamė mua/vjen me vrap me dėshirė/atje nė viset e tua

Ku jetojm s'ka lidhje edhe ne hene me shku dot ndihem krenare qe jam shqiptare

Besoj se 99.99% e njerėzve nė botė e thonė me krenari qe janė nga vendi i vet. Ashtu dhe ne shqiptarėt. Por problemi ėshtė se nuk kemi shumė gjėra pėr tė cilat mund tė jemi krenarė.

Faqja 14 prej 22 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Krenar Zejno: Legjenda M, nje satire e dhimbshme
    Nga Varg nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 05:20
  2. Flamuri Kombėtar kuq e zi, valevitet krenar nė Manhattan
    Nga brooklyn2007 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2008, 01:34
  3. A e ndjeni veten krenar qė jeni Shqiptar?
    Nga Skenderbeu 2 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 235
    Postimi i Fundit: 19-03-2006, 17:08
  4. Arsyet per te qene krenar qe jemi shqiptar!?
    Nga FierAkja143 nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 17-02-2006, 03:48
  5. Sa krenar jeni per prindrit qe keni?
    Nga FierAkja143 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 23-01-2005, 10:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •