Close
Faqja 6 prej 22 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 215
    i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar mė parė nga Kujtim Demiri Lexo Postimin
    kete teme po e hapi sepse ne jemi ata qe me se shumti krenohemi me "shqiptarine tone" e une do te ju kisha pyet juve se a ndjeheni krenar se jeni shqiptar dhe nese "po", per qfar arsye ndjeheni krenar ?
    A thua valle te ket ndonje Shqipo qe sesht krenar te jet Shqiptar !!!!

Mendoj se deri ne vitet 90 krenaria ka qen ne maksimum, kemi qen SHTET, shtet me autoritet .
    Ndersa tani Shteti Shqiptar nuk ka autoritet, nuk ka fuqi te mbroj qytetaret e tij neper bote dhe nuk influenca mbi asnje shtet tjeter, jemi krejtesisht te varur nga Europa dhe sidomos nga USA.

Gjithsesi une per veten time jam krenar qe jam MADE IN ALBANIA

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anėtarėsuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    JO.....lol -----------ja si te besh cik polemik me 500 anetare tani
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,982
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Demastioni edhe ALi Baba Tepele:
    Po ju kthej pergjigje ju te dyve, sepse ju me kishit cituar, plus qe mu duken shkrime te bukura. Gjithsesi, te jeshe krenar per atdheun tend, duhet te pakten te keshe disa gjera minimale jetese, te rrisesh femijet ne atdhe, pa e cuar mendjen per ti nxjerr me studime jashte shtetit, kur te shkosh te mjeku, mos te te kerkoje qindra mijra lek per te te sheruar
    I dashur Apollyon.
    Mė vjen keq qė ke kėto mendime.Ti dhe ca tė tjerė si ty nuk din kush janė! Nuk duan tja dinė dhe rrojnė vetėm pėr njė cop bukė.
    Njė fjalė e urtė e popullit thotė-"Qėni atje ku ha leh!"Po ėshtė qėni jo njeriu?Tani fatkeqėsishtė po shohim shumė tė lehin siē leh Greku,sepse po ju jep nga njė copė bukė!Janė bėrė mė keq nga qėni.
    Nga thėnia jote shkėputa vetėm tė parat.Nuk ka rėndėsi tė tjerat dhe as qė i lexova fare.Pėr mua je shum i gabuar.Qė tė pretendosh ato qė ti shpreh,nuk ta ka fajin as shqipėria dhe as shqiptaria!Pėr ato e ka pėrgjegjėsinė politika qė udhėheq.Ato gjėra rregulloj po tė jesh i zoti ti,unė,dhe tė tjerėt.Mos i ngatėrro gjėrat!
    Sipas atij gjykimi prindėt duhet ti duam me interes?Po ka pasuri,ti duam,nė tė kundėrt jo?Atdheu ėshtė prind-ATDHE-MĖMĖDHE!Unė do theksoja diēka tjetėr qė ty nuk tė vjen mirė."Nuk ka pyll pa dėrra" dhe dėrrat dihet pėrse janė?Kombi shqiptar nuk ka nevoj pėr ca dėrra,as qė i bėhet vonė fare.
    Kaq pėr sotė.

kapedan ne mergim Maska e RedDardan
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Postime
    325

Cool

Citim Postuar mė parė nga Ali Baba Tepele Lexo Postimin
    I dashur Apollyon.
    Mė vjen keq qė ke kėto mendime.
    Nga thėnia jote shkėputa vetėm tė parat.Nuk ka rėndėsi tė tjerat dhe as qė i lexova fare.Pėr mua je shum i gabuar.Qė tė pretendosh ato qė ti shpreh,nuk ta ka fajin as shqipėria dhe as shqiptaria!Pėr ato e ka pėrgjegjėsinė politika qė udhėheq.Ato gjėra rregulloj po tė jesh i zoti ti,unė,dhe tė tjerėt.Mos i ngatėrro gjėrat!
    Sipas atij gjykimi prindėt duhet ti duam me interes?Po ka pasuri,ti duam,nė tė kundėrt jo?Atdheu ėshtė prind-ATDHE-MĖMĖDHE!Unė do theksoja diēka tjetėr qė ty nuk tė vjen mirė."Nuk ka pyll pa dėrra" dhe dėrrat dihet pėrse janė?Kombi shqiptar nuk ka nevoj pėr ca dėrra,as qė i bėhet vonė fare.
    Kaq pėr sotė.
    ktu ke bo gabim sepse kur lexon o lexoje tč gjith ose mos e lexo hiē...shif ēa ke lčn mbrapa pa lexu

Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    [B] Nejse u zgjata shume, dua vetem te them, qe nuk eshte se kam ndonje krenari te madhe se jam shqiptar, un thjesht i perkas ktij kombi, nese neser pasneser do kete lufte ne kte vend, un do kap armet te mbroj trojet e mia. Por sma ndjen te dal me bluza me shqiponja apo tatuazhe ne gjoks apo shpatull, duke e treguar me shkronja te medha se jam shqiptar. Skam arsye.

Gjith te mirat.
    ti Apollon krenaria čshtč si ajo lulja qč do ujč nga njčherč pčr tč ēuar kokčn...

mos mendo vetčm ato qč ke vuajtur apo gjčrat e kčqia mendo edhe gjčrat e bukra qč ke pčrjetuar nč Shqipčri si psh. kopshti.. apo dita e parč e shkollčs, apo dita e dipllomčs...mendo nč mčnyrč optimiste dhe kujto gjčrat e bukra tč jetčs..
    si psh. vajza e parč qč ke pasur.., biēikleta e parč, ndeshja e parč...shoqčrinč shokčt dhe shoqet...
    mos e ushqe shpirtin vetčm me pesimizčm dhe mos i ngatčrro vuajtjet nga pushteti me kombin qč ti vet thua qč do ta mbrosh njč ditč nga armiqtč.

pčrshčndetje

PS. Tashti duke fol mu kujtu dhe mua kopshti kur isha i vogčl...ata kalamajt sa tč kqinj qč ishin mč rrifshin dhe mč gjunin pčrher sepse unč isha shumč i urtč dhe qč atčherere i premtova vetes tč bčhem i fortč (shumč i fortč) qč mos tč mč mundi njeri...tashti qč e kujtoj mč vjen tč qesh

i/e regjistruar Maska e ujkus
    Anėtarėsuar
    17-10-2006
    Postime
    327
    Tema eshte nje pasqyre e asaj erresire qe po perjeton sot kombi .
    nuk mund te shtrosh nje pyetje te tille e cila ka vec nje pergjigje .
    shqiperia nuk eshte vetem e tashmja e bandave ,e vrasjeve e vjedhjeve ,
    shqiperia eshte histori dhe e ardhme .
    dhe per keto te dyja duhet te punojme ne ne te tashmen .

historia nuk duhet harruar dhe e ardhmja duhet ndertuar

a jam krenar ?

SIGURISHT QE JAM krenar .qe kur kam qene ne gjendje te mendoj e te veproj e gjithe qenia ime eshte shqipetare dhe ne cdo moment mendoj dhe veproj per nje fe fene e shqiptarise .
    sigurisht qe jame krenar per vlerat dhe forcen e poullit tim e cila eshte fuqi e pamenaxhueshme nga askujt .
    siqurisht qe jam por ama punoj me shume cdo dite qe miqt e mi te njohurit e mi te rimesojne te verteten e tyre . te japin te drrejte shqiptarit brenda tyre qe i cimbis gjithmone per kete koncept te qenit pellazg ilir -arber -shqiptar .

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Krenar qe jam shqiptare po, por jo krenar qe jam shtetas i Republikes se Shqiperise.

Syrigana Maska e Kujtim Demiri
    Anėtarėsuar
    04-12-2007
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    150
    Citim Postuar mė parė nga zoomen15 Lexo Postimin
    E pse "shqiptar"????? E kam fjalen per thonjezat.
    PROUD TO BE ALBANIAN
    ato thonjeza nuk kane kurrfar domethenie veqse jam munduar me nda prej fjaleve tjera

Syrigana Maska e Kujtim Demiri
    Anėtarėsuar
    04-12-2007
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    150
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    lexo firmen time
    hahahahah kjo eshte e sakte

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-07-2006
    Postime
    53
    Citim Postuar mė parė nga donna76 Lexo Postimin
    Ju shtua dhe nje teme tjeter idjote ketij forumi,mbas asaj : a kan dinjitet femrat shqiptare??.

ps. asgje personale
    JO E DASHUR VETEM KJO SMUND TE QUHET IDIOTE... A E DI TI SE NE TE EDUKUAR ME INTERNAZIONALIZMIN HARRUAM MOSHEN KU JETON BOTA' une me keqardhje ve re se ne jemi shume pak nazionalist,me duket se kete e shfrytezojne mire armiqte tane sidomos ne ballkan...qe per cudin tone jane nje pjese e ultranazionalist...
    DHE NE ME NAIV FEMIJE THEMI NUK DUHET TE JEMI NAZIONALIST,E AKOMA ME KEQ NDIHEMI KUR SHOHIM QE BOTA RROTULLOHET RRETH KOMBEVE...E KOMBI YNE KU ESHTE??!!COPE,COPE E CIKE,CIKE...
    dhe ne duhet te themi te perulur jo ne sduam te jemi nje komb ,nje flamur,nje gjuhe,nje familje...
    DUHET INTELEKTUALET TANE TE UDHEHEQIN ME PENEN E TYRE SHTETIN E SHQIPERISE TE KOSOVES PER TE RRITUR NDJENJEN KOMBETARE NE MASEN E DUHUR ,QE CDO SHQIPTARE TE NDIEJ DETYREN PER TE MBROJTUR DINJITETINKOMBETARE QE ESHTE DHE DINJITETI I TIJ..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-07-2006
    Postime
    53
    PER APOLLONIN E ALI BABANE...
    JU MENDONI E NDJENI NJELLOJ SI SHQIPTARE ,ME FALNI PO PSE KINI MANINE TE ZIHENI KOT??'
    JETA MUND TE SHIJOHET SI FILOZOF ,ARTIST ETJ .POR KUR KE NJE PUNE ,SHTEPI ..
    KESHTU TE DASHUR MIQ JU KSHILLOJ TE PRANONI CKA TE MIRE NJERI E TJETRI NE ATO QE THOTE...
    ALI BABA KA TE DREJTE SE FAI NUK ESHTE I ATDHEUT POR I POLITIKANEVE QE SDINE KU SHKOJNE VERBAZI NE PASHALLEQET E DIKURSHME...KURSE ATDHEU,KOMBI JANE TJETER GJE ..
    PERSERI UNE VET SHPESH THEM NE MERGIM..
    O REZIL ,O KATIL
    QE ME LE PA ATDHE
    NOLI
    NE DUHET TE NDERGJEGJESOHEMI PER INDIVIDUALITETIN TONE SHQIPTARE DHE PER CESHTJEN KOMBETARE E SE JEMI SHUME VONE...
    FORCA BASHKOHUNI PER NJE TJETER KOMB SHQIPTARE,PER NJE POLITIKE TE RE TE TIJ !
    ALI BABA TE FALA HAJBIKUT E KALASE...por kuptoje te riun ne shqiperi qe ska asnje prespektive..
    shqiperise i duhen burra shteti TE VERTET!!

Faqja 6 prej 22 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Krenar Zejno: Legjenda M, nje satire e dhimbshme
    Nga Varg nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 05:20
  2. Flamuri Kombėtar kuq e zi, valevitet krenar nė Manhattan
    Nga brooklyn2007 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2008, 01:34
  3. A e ndjeni veten krenar qė jeni Shqiptar?
    Nga Skenderbeu 2 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 235
    Postimi i Fundit: 19-03-2006, 17:08
  4. Arsyet per te qene krenar qe jemi shqiptar!?
    Nga FierAkja143 nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 17-02-2006, 03:48
  5. Sa krenar jeni per prindrit qe keni?
    Nga FierAkja143 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 23-01-2005, 10:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •