Close
Faqja 3 prej 22 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 215
    Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Edhe mua me habit shume "nacionalizmi" i theksuar i disa personave. Jam dakort me ato qe ka shkruar Apollyon siper. Te jesh shqiptar eshte dicka normale, sduhet ta kemi as per turp as ta mohojme.Po edhe te lesh nam si ca e ca mua me duket absurde.... Nqs ngreme boten me kembe ne, ca duhet te beje pastaj nje Italian psh me historine e lavdishme qe kane pasur.... kane qene zotrit e botes ne kohe te tyre, dashurues te se bukures, artit, popull me shije te rafinuara sa me ska... gjithe bota i quan "il Belpaese"... Nqs shqiptaret jane krenare, atere ca i bie te jene keta? Super krenare, mega krenare??'

E perseris... sjella jone duhet te jete dicka normale. Shqiperia eshte nje vend si shume te tjere.Ska asgje speciale per te qene vecanrisht krenare. Duhet te jemi neutrale besoj. As te veme tellallin, as te jemi indiferente. Zoti i ka caktuar nje fat, gjerat kane shkuar ashtu sic kane shkuar, te tjerat skane rendesi.....
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Jame krenare per familjen time( per babin ,mamin,vellain,te dashurin)jame krenare per ato gjera qe arij vete ne jet...........Nuk ndihem asnjer keq qe jam shqiptare(e tille do ndihesha cfaredo kombesie te kisha).
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Ne venat e mia rrjedh gjak shqiptar dhe jam mese krenare qe jam shqiptare dhe per cdo gje qe vjen me ate emer. Jetoj ne nje vend qe dallohet per diversitet ne popullsi dhe te gjithe jane krenar per nga vijne. Nuk ka gje me te bukur kur tani qe filloi pranvera ul xhamat e makines, kalon me makine mespermes nje lagje polake a ku ta di une dhe degjon me ze deri ne fund kengen "Proud to be Albanian"

Ne nje menyre apo ne nje tjeter emri "Shqiptar" ka ndikuar te ne dhe do vazhdoj te ndikoj.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-02-2006
    Vendndodhja
    sdi as vett jam humbeee
    Postime
    25
    ketej nga tetova ka me shum "thone" shqipfoles
    Detyra e njė artisti ėshtė thellimi i tė panjohurės.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga RedDardan Lexo Postimin
    kaq turp paske nga shteti i korruptuar sa tč pengon tč jesh krenar pčr popullin tčnd...?! nuk ka peshč historia e vuajtur dhe e lavdishme e popullit Shqiptar pčrpara mirčqčnjes...?! vallč ta jep krenarinč pushimet me aviona, makinat e reja, lekčt nč bankč, dhe vajzat nč krah...?!

PS. kur njč ditč (kur tč pasurohesh ishalla) tč shkosh nč vendet e tjera tč botčs ( ashtu siē čndčrron ti ) dhe tč huajt tč tč pyesin ēfarč je ti apo nga vjen ti ?!...si do ti pčrgjigjesh ?!...
    gjithsecili ka mendimin e tij !!! pse duhet it shikojme me perbuzje ata qe nuk jane krenar qe jane shqiptar ??? fundja fundit ashtu e ndiejne !!! edhe shume amerikane po ti pyesesh nese jane krenar qe jane amerikan mund te thone jo per shkak te pushtimit apo luftes ne irak !!! kshu qe nuk kemi pse skandalizohemi qe ka edhe njerez qe nuk jane krenar qe jane shqiptar !!!

apollon e ka thene mire kur nuk kemi liri kur nuk kemi uje drita kur nuk kemi kushtet minimale te jeteses pse duhet te jemi krenar ??? vetem prej emrit edhe historise qe kemi lene ne shekuj ??? eshte arsye valle qe te na beje te ndihemi krenar ??? sa per ate fjaline e fundit apollon mund te thote qe jam shqiptar po pergjigja qe japim kur ikim ne vend te huaj mund te jepet jo nga krenaria po sepse ashtu jemi shqiptar !!! gjithe te mirat !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e urtesia
    Anėtarėsuar
    22-08-2006
    Vendndodhja
    Ne Dardani -Iliride
    Postime
    431
    mbi te gjitha jam njeri, rastėsisht shqiptarė, ngase kam mund tė lindem edhe nė afrikė.

Krenar me kombin e tij mund te jete personi i cili din, njeh, vlerson dhe ēmon kulturėn, te kaluaren, pasurin dhe thesarin e popullit tw tij.
    urtėsia

BeLeGu Maska e KaLajsi
    Anėtarėsuar
    19-05-2004
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    365
    Sigurisht qe PoOoOoOo
    Jufka ime ...

Feniks. Maska e niktironci
    Anėtarėsuar
    25-03-2007
    Vendndodhja
    Aty ku jetohet.
    Postime
    337
    Jam dhe xhdokush ta mendoje si te doje.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    sa per ate fjaline e fundit apollon mund te thote qe jam shqiptar po pergjigja qe japim kur ikim ne vend te huaj mund te jepet jo nga krenaria po sepse ashtu jemi shqiptar
    Po as qe diskutohet. Kur me pyesnin ne itali se nga isha, u thoja shqiptar, por skisha me se te mburresha, se ndryshe do ja nisnin ata, jo gomonja, jo klandestino, etj etj. Jam shqiptar pike.
    Ska vend as per mburrje, as per lavdi etj etj, i perkas ktij kombi, ndoshta jo me deshiren time, por ktu linda, edhe i tille jam, edhe sdo te thote qe kur te iki jashte shtetit te perulen te gjith para meje se jam shqiptar.. lol.
    As qe ua ndje te tjereve se nga je, lere me te nisesh edhe te hapesh kot me historite e Skenderbeut.
    Mire tha Diesel siper, kur nuk hapen italianet qe e kan pushtuar Boten per 1000 vjet kan qene padrone te te gjitheve, te hapemi ne, qe skemi dy rruge per te ecur? Jam shqiptar, kte se mohoj, as qe e kam mohuar kurre, madje po sbesuat e kam edhe te shkruar ne pasaporte Nenshtetesia : Shqiptar.

lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anėtarėsuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    un di, qe te jesh krenar do te thote qe ke bere dicka te mire, te dobishme ne cdo aspekt te jetes, te jesh i fuqishem si shtet e te te mos marri asnje neper kembe, un ndiem krenar per veten time, jo si shqiptar
    jeshét prčmč ne aliarčm
    jeshčm more jeshčm
    po drita skeshčm

Faqja 3 prej 22 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Krenar Zejno: Legjenda M, nje satire e dhimbshme
    Nga Varg nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 05:20
  2. Flamuri Kombėtar kuq e zi, valevitet krenar nė Manhattan
    Nga brooklyn2007 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2008, 01:34
  3. A e ndjeni veten krenar qė jeni Shqiptar?
    Nga Skenderbeu 2 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 235
    Postimi i Fundit: 19-03-2006, 17:08
  4. Arsyet per te qene krenar qe jemi shqiptar!?
    Nga FierAkja143 nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 17-02-2006, 03:48
  5. Sa krenar jeni per prindrit qe keni?
    Nga FierAkja143 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 23-01-2005, 10:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •