Close
Faqja 9 prej 33 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 330
    i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823

Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Skandal

Isaraj, Idrizi dhe Braho rekrutojnë protestues me para nga Kashari për në Vorë

RD
    Te qeshim tani me kete shpifje te rradhes? RD shpif per PS, ZP shpif per PD une ju kam thene dhe ne nje teme tjeter qe keto dy gazeta ndodhen ne halene e Halimit. Kush do ti lexoje eshte i mirepritur.

Citim Postuar më parë nga alpost Lexo Postimin
    Turp per pssh
    Turp per shpifjet e RD. Turp per shpifjet e ZP. Turp per politiken.

Citim Postuar më parë nga qafezezi Lexo Postimin
    Para shpalljes se pavaresise se Kosoves, Serbia deklaroi se kishte nje plan sekret bashke me Rusine per te penguar shkeputjen e Kosoves. Si per cudi 1 muaji me vone disa lidere shqiptare tentojne te destabilizojne vendin. Jane te njejtet persona , ata te 97-es. Por harrojne ata qe kete radhe Evropa, Amerika eshte me Shqiperine. Planet serbo-ruse do deshtojne. Se edhe populli nuk e ha me sapunin per djath duke u hedhur ne rremuja vetem se disa individe duan pushtet.
    Opozita duhet ti kerkoje Qeverise qe ajo te meret me hallet e popullit: uljen e varferise, papunesine, luften kunder korrupsionit, mafies. Opozita shqiptare nuk duhet te beje lojen e sllaveve te cilet po kerkojne te ne zhdukin.
    Serbet i kane rrenjet e thella ne Tirane, por nje dite keto rrenje do shkulen.
    Atdhetar e patriot jam dhe une mik i dashur por paranoja ime nuk shkon kaq larg sa e jotja. Serbe, Greke, Sllave, Ruse, jane mendime paksa te nxituara e paranojake.

Citim Postuar më parë nga milanistja_el Lexo Postimin
    Cili eshte ai politikan racional e i permbajtur qe do na nxjerri ne keto momente nga kriza e kalbur e politikes shqiptare??? Jep nje emer se ndoshta mund t'ia cojme emrin te "mjaft" dhe e kerkojme te behet kryeminister.
    Ka plot brenda partise. Preferenca ime do te ishte Bamir Topi, por tani qe u be President mendoj shume te tjere te afte per ate pune: Besnik Mustafaj, Lulezim Basha, Gazmend Oketa, Ilir Rusmaili, etj.

Citim Postuar më parë nga milanistja_el Lexo Postimin
    Nese nuk te intereson ty integrimi ne NATO apo ne BASHKIMIN EUROPIAN na intereson ne shqiptareve te tjere, se per idete egoiste te disa personave kemi perfunduar ne krye te vendeve te njohura si "te botes se trete". Uroj me shpirt qe mos e kete shkaktuar hyrja ne NATO tragjedine e "Gerdecit" se do ishte turp per ata dhe per gjithe ne. Sa njerez te pashpirt jemi bere, turp...
    Respekte
    Ajo cka thashe une eshte se nuk me interesojne integrimi ne organizata te tilla nese nuk e kam jeten time te sigurt. Ju intereson ju Shqiptareve te tjere? A je e gatshme ti apo ndonje Shqiptar tejter ketu ta japesh jeten tende qe Shqiperia te hyje ne NATO dhe EU? Nese thua po do genjesh!

Citim Postuar më parë nga Halimi Lexo Postimin
    Lëvizja Mjaft! është thellësisht e tronditur nga shpërthimi i fabrikës
    së vdekjes në Gërdec dhe solidarizohet me familjet e viktimave të një
    nga tragjedive më të mëdha në këto 17 vjet.

Nga ana tjetër, jemi të tronditur edhe nga deklaratat justifikuese dhe
    të turpshme të Kryeministrit dhe zyrtarëve të tjerë të qeverisë, të
    cilët në më shumë se një rast e kanë klasifikuar ndodhinë si aksident,
    dhe në vend që të mbajnë përgjegjësi publike, janë shndërruar në
    zëdhënës të mortit të radhës.
    Keta te MJAFT jane nje tufe karagjozesh qe ja shesin sherbimin e tyre kush paguan me shume. Se kuptoj me ca surrati i bini keto lajme te neveritshme ne kete forum dhe beni kete propagande skandaloze?

Forumi Shqiptar nuk eshte trampoline propagande politike dhe as vend ku mund te shperndahet kjo lloj propagande. Kete mbaheni mire parasysh.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Kjo Levizja Mjaft me duket esht e afert me opoziten ? Nese po gjithcka esht e qart.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Ka plot brenda partise. Preferenca ime do te ishte Bamir Topi, por tani qe u be President mendoj shume te tjere te afte per ate pune: Besnik Mustafaj, Lulezim Basha, Gazmend Oketa, Ilir Rusmaili, etj.

E kupton ti plako qe ketyre u eshte bere lavazh truri,te ike Saliu e te vije nje tjetr i PD-se ,nuk duket se eshte PD-ja ne pushtet,se per keta Saliu eshte PD-ja ,ashtu si per komunistet Enveri ishte Partia dhe per Nanoistet pa Nano ska PS...

A kujton ti se 90% e ketyre e di cdmomethene interesa te djathta apo interesa te majta ?
    Une do gajasesha me te madhe sikur te dilte ndonje e te thoshte: E duam Salen se mbron interesat e djathta,sic e ka treguar me qeverisjen e tij...

Po nejse nuk ka rendesi,keta fetaret e Berishes,nuk perbejne as 15% te popullsise...Ata qe nuk votuan ne 2005 se donin largimin e Nanos ,tashme e kane te qarte qe duhet te votojne qe te largohet Sala...

Ashtu si ne 2005 deshira ime ishte largimi i Nanos pa le ta merrte kush te donte,edhe tani deshira ime eshte te largohet Berisha pa le ta marre kush te doje...

Nano beri nje gabim...edhe pse ishte trup i vdekur i rendoi PS-se e cila si pasoje humbi zgjedhjet...
    Sala po ben te njejtin gabim...edhe pse eshte trup i vdekur po i rendon e merr frymen PD-se e cila me 100% do i humbase zgjedhjet po ishte akoma ky...
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anëtarësuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,966
    Mjaft: Berisha Ik! Mjaft kërkon dorëheqjen e kryeministrit Berisha
    Jane mbledhur nje tufe adoleshentesh, qe po ti vesh re teksa flasin, ashtu pa pike e pa presje, me te njejtin intonacion (femra e meshkuj), ngjajne te njejte.

Jane te parendesishem.
    Eshte besdisese teksa zejne ndonje minut kohe ne ndonje media per te shprehur si qenie robotike fjalet e diktuara te radhes.

Gjithsesi nuk kane dhe nuk do kene asnje peshe ne masen e gjere.
    »« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Dikur ishte Nano Ik dhe te gjithe e perkrahen dhe iku miu,tash eshte Berisha Ik dhe me duket se asnje se perkrahen vetem klyshet e PS.

Berisha eshte njesh fare te kenaqen kur flet ai,dje e ndjeka drejtperdrejt parlamentin e Shqiperis me knaqi Sali Berisha,ujk i moqem.

Adhuruesve dhe kundershtareve te Sali Berishes u them nje gje se na Shqiptaret e Maqedonis e duam pa mas Sali Berishen sepse te ketij lloji i duhen memes Shqiperi jo si ai i pari Nanomiu(greku) me kompani qe e shkatroi Shqiperin.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    E di se kush eshte ironia me e madhe? Eshte vet kerkesa per dorheqje. Pse i kerkoni dorheqje, hiqeni, kushtetuta ka parashikuar mekanizmat me te cilat mund te heqesh kryeministrin.
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anëtarësuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    Eshte absurde te dalesh me deklarata te tilla kur vjen akoma ere mishi te djegur njerzish. Eshte absurde te kerkohet demontimi i qeverise ne nje kohe kur cdo organ i saj, qofte ky dhe pergjegjes per katastofen, eshte i domosdoshem ne stabilizimin e gjendjes.

Eshte absurde qe nje katastrofe e tille perdoret akoma pa shuar zjarret per lojra politike.

Eshte absurde imorale dhe e turpshme perdorimi i viktimave per interesa politike.

Eshte idiotsi sulmi ndaj qeverise ne nje kohe kur funksionimi i saj eshte jetik.

Me vjen me te vertete keq per keto hijena qe kerkojne te ushqehen ne kufomat e pafajshme.

Eshte turp.

Ps: Pasi te jete stabilizuar gjendja, te jene varrosur e qare te vdekurit, vetem atehere fillohen me analiza te tilla e me kerkesa per cmontim qeverie. Por hijenat nuk kane kaq mend.

pps: se pertoja te shkruaja me teper. Gjithsesi per drejtuesit e tanishem te Mjaft kjo nisme eshte turp. Mjaft duhet te kishte thirrurr ata antar qe ka per te ndihmuar ne kete tragjedi. Ato forca rinore qe ka ti kishte perqendruar ne lehtesimin e gjendjes. Ana psikologjike, fizike, materiale e viktimave eshte teper e rende.

Mjaft duhet te lere protestat kur nevojat kryesore si mbijetesa jane ne rang te dites.
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    salimandra eshte shpresa e nomenklatures puniste, sherbetor i enver-mehmet-hysni-ramizit, garantues i rrembimit te prones prej pronareve te ligjshem.

perkrahesit e servilet e salimandres jane ajo pjese e inkriminuar e pushtetit me te cilin mbahet salimandra ne pushtet, dhe anasjelltas, jane keta mafioze dhe te inkriminuar qe nuk e lene salimandren te leshoje kolltukun qe e ka aq shume per zemer ... pavarsisht nga çmimi qe paguan populli i martirizuar Shqiptar.

e gjithe ngrehina salimandriste e ka bazen te ndertuar mbi paligjshmerine e prones, ndaj lulezon korrupsioni si ne harados, ndaj mafja eshte pjese e qeverisjes ...

a mund ti pergjigjet pyetjes ndokush:

po te kthehej prona tek i zoti i ligjshem, po te mos tjetersohej prona e pronareve te ligjshem, po te mos vidheshin votat me turli-lloj manipulimesh dushk e gogla, etj etj, a thua kishte kaq gjasa te ndodhnin menxyra si kjo e Gerdecit?

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    o Duaje si Veten, ne pushtet po e mbani ju. Perse nuk e hiqni, kur kushtetuta ju a ka dhene kete mundesi?
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Faqja 9 prej 33 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 20-06-2009, 11:21
  2. Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 27-05-2004, 10:29
  3. Demaçi jep dorëheqjen nga bordi i RTK-së
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 16-01-2004, 14:32
  4. Berisha kerkon shkeljen e kushtetutes!!
    Nga Vinny_T në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-07-2002, 10:42
  5. Majko apo Nano si kryeminister i vendit ?
    Nga Eni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 21-07-2002, 20:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •