Armend
Me sa e verej une dukesh mjaft i shqetsuar nga argumente e postimeve me lart dhe mundohesh ta devijosh temen, une nuk do te debatoj me ty me ceshtje konkrete sepse nuk po marr pergjigje konkrete, ka nje fjale perpara argumenteve edhe zotat heshtin por si qe duket me ju nuk ndodh ashtu, une te them ja ku eshte ujku ti kerkon gjurmet. Nuk diskutohet ashtu.
Por me sqaro dicka nese ka mundesi, Si e komenton ti deklaraten ose me mire me thene pergjigjen nga Trajanovi ne nje emision televiziv per formimin e PDSHs ku ai ne ate kohe ka qene Minister I PB.
KETE QE BERE TI E BERE ME VEND, UNE E BERA NJE DITE ME PARE, POR MEQE KETU KETA MENDOJNE SE KUSH LARGOHET NGA DEBATI ESHTE HUMBES, UNE VENDOSA QE TE VAZHDOJ TE DEBATOJ DERI NE FUND DHE KERKOJ NGA TY TE NJEJTEN GJE?
P.S: VETEM NESE JE BERE PDSH OK ATEHERE MOS VAZHDO DISKUTIMIN![]()
Jo nuk do e themi ashtu pasiqe nuk ishte servil i "Integristeve" eshte njeri qe dikur nuk do te shoh ndonje te vertete,mundese eshte i ndonje Partie te 3-tepor gjithsesi e presim te vazhdoj ketu vetem nese nuk eshte bere PDSH, nese eshte bere atehere e nxjerim si fitues nga ketu!
Liderėt e Kosovės u takuan me Ali Ahmetin
Shkruar: 20/03/2008 - 14:43
Liderėt kosovarė kanė vlerėsuar lartė rolin e Ahmetit dhe partisė sė tij nė shtetin e tij ndėrsa kryeministri Hashim Thaēi e ka quajtur atė lider tė shqiptarėve nė Maqedoni.
Kryetari i Bashkimit Demokratik pėr Integrim Ali Ahmeti ka zhvilluar njė takim tė pėrbashkėt me drejtuesit e institucioneve tė Kosovės, Presidentin Fatmir Sejdiu, Kryeministrin Hashim Thaēi dhe me kryeparlamentarin Jakup Krasniqi, nė tė cilin ėshtė diskutuar pėr zhvillimet e fundit nė rajon, me theks tė veēant ato nė qeverinė e Maqedonisė.
Liderėt kosovarė kanė vlerėsuar lartė rolin e Ahmetit dhe partisė sė tij nė shtetin e tij ndėrsa kryeministri Hashim Thaēi e ka quajtur atė lider tė shqiptarėve nė Maqedoni.
"Natyrisht se ne kishim kėnaqėsinė qė si udhėheqės shtetėror tė Kosovės nė mėnyrė unike tė presim nė takim liderin e shqiptarėve tė Maqedonisė i cili solli urimet, pėrgėzimet mė tė sinqerta tė shqiptarėve tė Maqedonisė pėr Kosovėn e pavarur....Roli i zotit Ahmeti ka qenė, ėshtė dhe do tė mbetet nga ai qė dėgjuam sot krucial nė kėtė bashkėpunim Prishtinė- Shkup. Ne urojmė qė Maqedonia tė jetė sa mė shpejt qė ėshtė e mundur pjesė e NATO-s, nė kuadėr tė kėsaj edhe ēėshtja e demarkacionit do tė zgjidhet nė pėrputhshmėri me marrėveshjen qė do tė arrihet nė mes tė autoriteteve tė Prishtinės dhe Shkupit nėn ndėrmjetėsimin e NATO-s dhe urojmė qė tė gjendet sa mė shpejt pėr ēėshtjen e emrit qė ėshtė diskutuar nė mes tė auroriteteve tė Shkupit dhe Athinės", tha kryeministri i Kosovės, Hashim Thaēi.
"Pėr ne ėshtė shumė me rėndėsi qė kemi kėtė bashkėpunim tė mirė. Presim qė kėto ditė nė rrjedhė normale tė proceseve qė do tė kapėrcejė Maqedonia do tė bėhet, ashtu siė e kanė thėnė vet edhe njohja e pavarėsisė sė Republikės sė Kosovės sikurse e kanė bėrė sot edhe shembullin e jashtėzakonshėm edhe vendet e rajonit. Ne ēmojmė edhe rolin e BDI-sė nė parlamentin e Maqedonisė nė tė gjitha proceset politike qė zhvillohen atje dhe kontributin e posaqėm qė ka edhe zoti Ahmeti", u shpreh Presidenti i Kosovės, Fatmir Sejdiu.
Nga ana e tij, kryetari i BDI-sė, Ali Ahmeti tha se, "edhe mė tutje ne si shqiptar andej do tė pėrpiqemi qė tė kontribuojmė nė kėto procese kaq tė rėndėsishme qė po zhvillohen brenda rajonit. Pėr ēdo ditė gėzohemi qė shteti mė i ri i Evropės po pranohet nga shumė vende, gjithashtu do tė kontribuojmė nė mėnyrė shumė konstruktive qė edhe vendi ynė, Maqedonia ta njeh shtetin e Kosovės sepse ėshtė nė tė mirė tė dy vendeve tona, sa mė afėr politikisht qė tė jemi sigurisht do tė hapen mundėsi tė reja edhe nė aspektin e ekonimisė por dhe tė vendosjes sė raporteve ndėrshtetėrore".
Ndėrkohė kryeministri Thaēi nuk ka dashur tė komentojė deklaratat e kryetari tė PDSH-sė Menduh Thaēi, por ka pėrsėritur edhe njėherė se ēėshtja e njohjes sė pavarėsisė nga Maqedonia ėshtė punė e kryer. Ai madje tha se vendimi ėshtė marrė mė herėt pėr kėtė ēėshtje por ka "mbetur i ngrirė" pėr shkak tė zhvillimeve tė fundit nė qeverinė maqedonase.
Bul Salihu
HISTORI E KESAJ TOKE
LARRE ME GJAKUN E SHOKEVE
Nese nuk e ke kuptu kerko sqarim dhe ti jap.
Ti i nderuar ishe i pari qe ja nise me reagime dhe krejt ate e mora vetem si reagim ndaj komentit tim dhe jo ne pergjithesi dhe gjithashtu une komentova vetem reagimin tend dhe jo personalitetit tend, por nuk eshte problem se nese vi rasti e takohemi e te jap vleresimin tend per personalitetin tend direkt ne sy gje qe nuk e kam aspak problem. Une besoj qe TI as qe ja do te miren me teper se une Alienated, te cilin nuk jam i sigurt qe njiheni personalisht si qe njihem une me te dhe per respektin qe kemi ndaj njeri tjetrit (me Alienated) por vetem e mbron pse nuk mundesh vet te japesh mendimin tend. Edhe ti me dukesh tipi i njerezve qe vet i kritikon. Asnje fjale nuk kam perdor rastesisht ta kesh te ditur. Une reagova pse e pash qe Alienated ka perdorur shkrime "shkiesh" dhe keto eshte duke i perdorur ne kete teme dhe me beri te jap komentin qe e kam bere (nese ke haru ose nuk e ke lexu fare shko e lexoje).
Mua me intereson-jam i sigurt qe edhe te gjith tjereve ne kete forum, realizimi i ketyre pikave dhe aspak nuk me intereson se cili politikan apo parti do t'i realizoj keto. E tash une nuk kam fajin qe fati i ka ra ndonjerit qe ti e uren ti realizoj keto pika kur edhe te tjeret e kan patur rastin t'i realizojne por nuk i kane bere por kjo le te metet ne te kaluaren.
Nuk e kuptoj pjesen e fundit te shkrimit tend. Bile edhe reagime te llojit te atille me kane shty te bej pyetjen: ne anen e kujt jeni ju?
Folet per 6 pika qe jane shume themelore per statusin tone ne kete shtet dhe te gjithe pajtohemi qe duhet zgjidhur keto pika njeher e pergjithmone dhe une mendoj qe pas ketyre pikave do kemi edhe shume pika tjera deri sa te vijme ne vendin qe e meritojm po mire eshte te realizohen keto njeher.
Dhe ti e quan antikombetar politikanin ose partine qe u zotua qe do leshoj qeverine nese nuk merren vesh per keto pika?!
Me shkurt: T'I E QUAN ANTIKOMBETAR DIKE QE SAKRIFIKON PER KERKESA QE TE GJITH I QUAJM KOMBETARE.
Ateher edhe njeher e bej pyetjen: Ne anen e kujt jeni ju?
INTERESANT!!! Te ka verbu urejtja sa qe te detyron te vihesh (direkt ose indirekt) kunder kerkesave tona te pergjithshme dhe kete nuk mund te permbij dhe pikerisht per kete kam reagu. Urejtjen mbaje ne pauze dhe shfrytezoje ne te ardhmen se ketu nuk ka vend, jo te ko teme ku folet per kerkesat tona , do e perseris te pergjuthshme.
Per fund te pershndes me nje aforizem tjeter pasi ti i kishe qejf:
"TRIMIN VRAE, HAKUN MOS JA HA"
Me nderime,
DonDONI
Sa i rahatshem je kur nuk meresh me politik.
Cimo punet kec.!!!!!!!!!!!!!!!!
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Krijoni Kontakt