DonDoni,
Kerkesat jane gjithepopullore dhe jo monopol i nje partie.Te jeshe kunder nje "veprimtarie" te nje personi nuk do te thote se je kunder atij personi, te jeshe kunder veprimtarise se nje lideri autokrat s'do te thote se je kunder atij personi dhe as do te thote se je kunder partise se tij kjo kaq thjeshte dhe banalisht.. ka dallim per nje qime floku por ka dallim.
Kur te mesosh keto dallime athere do te vlersosh me mire se per cka flet dhe kur flet.Folni per M.Thacin ju sikur per Enverin dhe Titon...Sikur eshte Muhamedi ose Krishti.. frenoni pak se ai nuk eshte gje vec se nje arrogant me stil komunisto-talibanez kombinimi me i keq i mundshem, dhe ju qe i shkoni permbrapa , lojal i rrini edhe kur u rreh shuplaka tregoni pallavra ceshte guximi kombetare dhe intelektual-ne qofshi,Ne PDSH ka plot me te mire se Thaci por shqiptari ngrate eshte mesuar mos te kete kurriz, gjithmone i shkelur i eshte thyer kurrizi te ngratit dhe eshte mesuar te rroje me frike , dhe nga frika ti beje njeriut ndere nga frika dhe interesi..kush me permend mua guximin, keni ju ku te tregoni guxim sic keni pasur ne Tri Luftrat e fundit Shqiptare ne Ballkan.)..I thone muhabetit trima pas lufte nuk ka, dhe lodra pas darsme nuk ka...Por, kur flitet per PDSH i ke te gjitha keto komunista recidivate te udbes dhe Titos si ne emer ashtu edhe ne veprim.
Kerkesat kombetare dhe shqiptaria ka egzistuar dhe do te egzistoje gjithmone (edhe ne kohen kur liderat e tu kane punuar me udben, edhe tash kur punojne hashiqare kunder ceshtjes se pergjithshme kombetare) dhe me ose pa subjektet politike qe egzistojne sot...une kam qene me drejtesine perpara, tash qe keta egzistojne dhe ne te ardhmen nese keta nuk do te egzistojne dhe sigurisht nese une do te jeme gjalle,populli do jete gjalle.Nje parti nuk e mbaje une si ambleme kushdoqoft ajo...dhe t'ia shaje punen atij liderit tend (shokut Tito) nuk do te thote se te shaje ty .Kerkesat kombetare s'ka rendesi kush i zgjedh, ne fakt ato jane kerkesa te shqiptareve dhe per subjektet politike nuk duhet te jene kerkesa por detyrim ,obligim dhe angazhim per realizim te qindperqindte..
Per Alienated qe thua , eshte edhe nje deshmi si mendoj une,mendoj per vepren qe ne rast konkret postimet qe reflektojne avansim mendimi dhe gjykimi shqip, reflektojne kulture te pergjithshme dhe kombetare une e cmoj kete dhe as qe duhet ta njoh personalisht dhe te pij kafe perdite dhe te rri aq i tehuajsuar nga ai,me duket e njoh me mire se ti.,Si mendon nje partiash ketu , ju e mbroni edhe kur e vret Tetoven ky pis, vetem e vetem pse e keni lider partie, edhe kur shkel mbi gjak, e mbroni ju , edhe kur mohon luften 2001 e mbroni ju..Te mbashe mendjen e hapur per avansim ne mendim ndryshe, duke menduar me koken tende dhe jo vetem ne vije partie qe ishte dhe eshte per disa njemendesi qe ne perkthim eshte pamendesi, patruresi se mendojne me direktiva te nje lideri dhe nje partie,me duket se mund ta gjeni vehten ju te PDSHse ku e keni , se ne subjektin PDSH kjo ka marre permasa epidemike ..Une u terheq verejtjen te zgjoheni te jetoni te lire nga njemendesia mos vdisni si rob te shkelur dhe pafytyre njerezore, rob te nje te nje cmendurie njemendesie ne vazhdim , te nje stili ne jeten e Maqedonise Perendimore me kerrcnime dhe poshtersi te flliqta.Ketu une i kam ndegjuar njerezit si puna juaj te kerrcnojne antare forumi dhe te shajne dhe fyejn kundermendimtaret dhe askund tjeter...e gjithe kjo e lansuar si stil i atij liderit tuaj me rrugacesite e tij te paskajshme , dhe ju te ndegjueshmit zhurmaxhi dhe servila,ushtare te nje partie...shume jeni ju guximtar ,une e dije shume mire guximin tuaj dhe mund te ta vertetoj

ili antare i PDSHse ia ka kundershtuar mendimin Thacit juaj te famshem( ky s;ka as mendim por haj hipotetike kjo pyetje, se mendimet i merr nga Gebelsi ne kabinet-Arbri, ma thuaj nje kritike te vetme qe eshte adresuar kunder tij nga nje antare i PDSHse...dhe une do them se eshte nje subjekt demokratik dhe jo autokratik-komunist-udbash-talibanez..) Peshku qelbet nga koka dhe nese nuk i hiqet koka qelbet gjithe peshku. ..dhe ju edhe kur e dini pranoni te qelbeni a din pse? se jeni shume guximtare.
Per Alienated (se do ndjehet si Ylle tash...lol)se njoh fare dhe as qe e kam dert ti aplaudoj atij qe shkruan gjykime te drejta qoft te jete ai, ti ose kushdoqoft...por, ti qe e njeh humbke shume nuk meson as nga postimet dhe as nga njohja personale.Une mesoj nga postimet ne tema edhe athere kur e konsideroj vehten mesues ne disa tema tek tuk kur llogaris postimet dhe audiencen.dhe do te mesoj edhe nga postimet tua sigurisht, dhe jam shume i bindur se do te vdes i paditur shume i paditur.
Per BDI dhe PDSH, nuk i shtij me nje thes por per kontekstin e "kerkesave" PO...te dy subjektet u treguan impotente thuajse plotesisht kjo as qe diskutohet keto u fituan me Luften 2001 qe ishte e ndihmuar kryesisht nga te gjithe.Puna eshte as njera dhe as tjetra nuk i implementoi keto kushte dhe jo kerkesa, vete terminologjia e tregon paaftesine...shtrojne kerkesa qe ne fakt jane fituar dhe nuk jane me kerkesa por jane kushte jane te drejta te garantuara me marrveshje nderkombtare.
me nderime per mendjen e hapur,shumemendesine, per mendimin e lire, per trajtimin shumedimenzional te personit dhe fenomenit;
bili99
Krijoni Kontakt