Close
Faqja 25 prej 35 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 345
    i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Vojvoda sipas mendimit tim eshte individ qe eshte ne krye te kryengritjes malore dhe ka qene term per luftetaret malsor - shkije kunder perandorise Osmane. Vojvoda eshte e ngjashme me kacak mali tek shqiptaret apo edhe te desparadosat meksikan. Ne kohen me te re kemi komandanta edhe ate komandant semafori"(kalon ne te kuqe dhe gjuan me kallash),"koki"(nje far perzierje homoseksuale) apo komandant "bandazhi"(i ka gra xhipit ne bandazh). Ne cdo kohe dhe ne cdo regjim gjithmone eshte bere perzierje mes te qenit luftetar-idealist i vertete dhe te qenit gjoja luftetar nga jorgani i shtratit te ngrohte. Ne kohen me te re posacerisht gjate periudhes 2002-2006 u be nje inflacion nje rebesh i "komandanteve" e qe tani jane recilkuar ne garda partiake qe vehtes i thone un jam sekuriti : -) Ato i ka edhe BDI-ja por edhe PDSH-ja.

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar mė parė nga Raim Lexo Postimin
    Te kam thene une ty se cilat mediume i perdor per burim informacionesh Vecer dhe Sitel te Dragan Pavlovic- Latasit, vetem Latasi i ka mbet vojvodes ti a rris rejtingun.

Ti or zotri dhe ju te PDSHs duhet te ju vij turp nga vetja, pa fije morali e rrahnin krahrorin se vojvoda e leshon qeverin per ineresat e shqiptareve kurse ketu ma permend gazeten e antishqiptarit me te madhe Latasit ku ne te njejten thuhet se Menduh THaci e shpetoi Maqedonin edhe njehere, dhe se prioritet ka emri ndaj kerkesave te shqiptareve.

O shoci a dish te lexojsh tej shqip a cka kam shkrujt une ne postimin e meparshem? E dish cka, ti e shof shkijet shume inat i kije ? Atehere mos kerko te vish ne pushtet dhe te ja lutish Gruevskit ok ?
    Ju tregoni a pranoni kerkesat e PDSH-se qe jane kombetare a jo ? Kete du ta di prej juve ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shkupi : 20-03-2008 mė 12:28

Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Armendo.Une do te jem njeriu me i lumtur ne bote nese PDSH-ja e realizon se paku dy pika ate te njohjes se Kosoves(interes global mbareshqiptar) dhe ligjin e dygjuhesise se plote ne Maqedoni( qe eshte shtylle e shtetesise shqiptare ne kete shtet).Jam i bindur se po u kryne keto dy pika PDSH-ja do ta rris rejtingun deri ne qiell dhe nuk kam ama kurfare emocioni negativ ndaj kesaj.Ceshtja eshte se ketu po shihet se nuk ka asgje prej kesaj por eshte vetem nje "momentum" qe M.TH. eshte duke e eksploatuar per tejkalimin e krizes se castit.E keni shume heret te rrihni gjoks per te "arriturat ne ardhje "aq me shume kur ne keto gadi dy vjet ne qeveri keni deshmuar se jeni parti kukull i Grujes dhe VMRO-se. Ne caste madje keni qene edhe shume te demshem si ne rastin Brodec apo edhe velesllallomet e liderit ne lidhje me ceshtjet globale shqiptare. Une e dij se ne fakt edhe ju perballeni me lufte klanesh e interesash ku Gruja me dinakerine e tij ju ka shti ne xhepin e vogel por megjithate ka disa norma ne mos kombetare por njerezore te cilat jane te pashkelshme.

i/e regjistruar Maska e Raim
    Anėtarėsuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    Citim Postuar mė parė nga Armend Lexo Postimin
    Alieanated : Se je ti kunder PDSH-es nuk do te thot qe jemi krejt !!!
    Se nuk e vlereson politiken e PDSH-es nuk do te thot se askush nuk e vlerson ti ke te drejt edhe ta vleresosh edhe ta nenvlersosh.
    Ketu eshte ber nje debat i mire per mendimin tim se un kam shkruar ate qe e kam pare se eshte me e realt ti ke shkruar ate qe te eshte dukur ti me e realt tani se nuk je/jemi feer play qe tja shtrim doren me te fortit ajo eshte tjeter gje.
    Forumi eshte i hapur per te gjith edhe debatet jan te hapura per te gjith prandaj se cili nga ne ka mundesin per ti cituar dikujt postimin.
    Nuk e di po e shof se u eshte fikesuar nga vegjelija te shani PDSH-en edhe me bindje se ajo eshte per tu share.... JOOO MOR ZOTRI e ke gabimm duhet te jesh me i realt qe per xhdo gjest te mire Shqipetar ti shtrish doren me te mirit.
    Un ne disa raste e kam pare ne postimet e juaja ku keni theksuar se po te bej PDSH-ja nje ligjė un do te jem PDSH
    Tash se do i bej PDSH-ja ligjet jeni ngritu krejt kunder kesaj edhe ju ka hyp gjaku ne koke sepse nuk do shijoni me qeverin!!!
    Kush e ka ndjekur mbrem emisonin ne TOP SHOW ku ishte Menduh Thaci edhe permendi se puna e kerkesave qe i ka parqitur PDSH-ja nuk jan te rastit e as te momentit po jan te thurura prej me shum se 6-7 muaj qe te vi ki moment edhe te mos ke rugdalje tjeter edhe te miratohen .
    Ishalla sa me shpejt miratohen edhe ceshtja e Shqipetarve te mare fund nje her e pergjithmon.
    Shpirti ju ka ardhur ne fyt njeriu edhe te punoj per te miren e Shqipetarve nuk mund te jet i qet nga sulmet qe i vjen nga Shqipetaret (Perseri Shqiptari se do Shqiptarin)

Un mendoj se do ndrosh mendimin dhe te jesh nje realist i vertet pershendetje.
    Nuk mund te pres njeriu gje tjeter prej juve perveqse trikave te lire qe si blen askush, ju jeni ata te njejtit qe para gjithe botes i vritnit te Brodecit dhe thoshit eshte sukses, ju jeni ata qe i vrate ne Gostivare dhe thoshit i vrau Cervenkovski, ju jeni ata qe e therrisnit kotec pulash UT e sot dilni mburrni kur e legalizuan tjere , edhe perpara botes Pavle Trajanovi va tha se prej cilave struktura eshte formuar PDSHja por ju nuk pranoni.

Por ata qe nuk turperohen nga e kaluara e tyre, nuk ngurrojne te flasin per te ardhmen.

Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar mė parė nga Shkupi Lexo Postimin
    Armendo.Une do te jem njeriu me i lumtur ne bote nese PDSH-ja e realizon se paku dy pika ate te njohjes se Kosoves(interes global mbareshqiptar) dhe ligjin e dygjuhesise se plote ne Maqedoni( qe eshte shtylle e shtetesise shqiptare ne kete shtet).Jam i bindur se po u kryne keto dy pika PDSH-ja do ta rris rejtingun deri ne qiell dhe nuk kam ama kurfare emocioni negativ ndaj kesaj.Ceshtja eshte se ketu po shihet se nuk ka asgje prej kesaj por eshte vetem nje "momentum" qe M.TH. eshte duke e eksploatuar per tejkalimin e krizes se castit.E keni shume heret te rrihni gjoks per te "arriturat ne ardhje "aq me shume kur ne keto gadi dy vjet ne qeveri keni deshmuar se jeni parti kukull i Grujes dhe VMRO-se. Ne caste madje keni qene edhe shume te demshem si ne rastin Brodec apo edhe velesllallomet e liderit ne lidhje me ceshtjet globale shqiptare. Une e dij se ne fakt edhe ju perballeni me lufte klanesh e interesash ku Gruja me dinakerine e tij ju ka shti ne xhepin e vogel por megjithate ka disa norma ne mos kombetare por njerezore te cilat jane te pashkelshme.
    PDSH-ja nuk ben politike ditore por ben politike afagjate.
    PDSH-ja nuk ka strategjine e Ferckovskit por e krijon ate vet.
    PDSH-ja eshte parti shqiptare pa dege te saja me maqedon ne Maqedonine Lindore.
    PDSH-ja nuk udhehiqet nga politika e emocioneve dhe zemres por ideve dhe logjikes se shendoshe.

i/e regjistruar Maska e Raim
    Anėtarėsuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    Citim Postuar mė parė nga Cimo Lexo Postimin
    O shoci a dish te lexojsh tej shqip a cka kam shkrujt une ne postimin e meparshem? E dish cka, ti e shof shkijet shume inat i kije ? Atehere mos kerko te vish ne pushtet dhe te ja lutish Gruevskit ok ? Po shko tjeterkund shit ''pordha miftari'' i thun ka Tetova mos na caj ****** ketu.

Ju tregoni a pranoni kerkesat e PDSH-se qe jane kombetare a jo ? Kete du ta di prej juve ?
    Perpara se te me parashtrosh pyetje se a jane kerkesat e PDSHs kombetare? pyete vetveten se a eshte PDSHja kombetare?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shkupi : 20-03-2008 mė 12:28

Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    [QUOTE=Raim;1860074]Perpara se te me parashtrosh pyetje se a jane kerkesat e PDSHs kombetare? pyete vetveten se a eshte PDSHja kombetare?

Si ta mer mendja ty : Se duhet te jena prej Sellce apo Shemshove qe te jena shqiptar hahhahahahahahhahahahahhahaha
    Ne jena ne trend me boten e qyteteruar.

Ja ne dulem pse nuk shkoni ju te realizoni kerkesat e shqiptareve ?

p.s Vet kam qene vezhgues bashke me OSBE-ne ne zgjedhjet e 2002 kur pas shpallje se rezultateve ne ora 12 te nates ne Tetove tek sheshi hidheshin fishekzjer dhe rina e SDSM-se bashk me DUI-t vallzonin bashk dhe pastaj u rradhiten me vetura dhe ne kolone festonin. Ka shkijet ma i njohur ishte AVTO- CAJKA me porshen e tije dhe me flamurin e DUI-t dhe nga ana tjeter shqiptaret me flamurin e SDSM-n. Dhe ketu lexo 2002 a ? Sa mbaroi lufta ata vallzonin me shkije qe dmth se festonin permbysjen e pushteti ( e Menduh Thacit ) se sa fitoren e shqiptareve ne lufte.

Shendet
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shkupi : 20-03-2008 mė 12:29

bej ashtu si bej!
    Anėtarėsuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga Shkupi Lexo Postimin
    E fillon mire nuk din ta mbarosh....tipik "Integriste". Mosni more njerez keshtu se me vje keq shume se SERIOZISHT nuk jeni askund, si e thua nuk ka asgje kure KA! a ende e permendi dy vjetin mer kure ata jane 18 muaj edhe pas kesaj PDSH beri hap te madh dhe punon per te miren eShqiptareve? pse mer si permendi 48 e BDI-se qe ja dhate voten ju, parate te gjithe dhe djemte shume njerez per te bere Parti e nuk beri asgj hic te pakten per Ju dhe Familjet e deshmoreve? Si mund ta shkruash ate shkrim, te konludosh ne idete e tua te prapambetura dhe te pakuptimta?

Nuk mund te pres njeriu gje tjeter prej juve perveqse trikave te lire qe si blen askush, ju jeni ata te njejtit qe para gjithe botes i vritnit te Brodecit dhe thoshit eshte sukses, ju jeni ata qe i vrate ne Gostivare dhe thoshit i vrau Cervenkovski, ju jeni ata qe e therrisnit kotec pulash UT e sot dilni mburrni kur e legalizuan tjere , edhe perpara botes Pavle Trajanovi va tha se prej cilave struktura eshte formuar PDSHja por ju nuk pranoni.

Por ata qe nuk turperohen nga e kaluara e tyre, nuk ngurrojne te flasin per te ardhmen.
    Do me falni ju te gjith te tjeret, ore KOKEBOSH ti sheh cka shkruan apo ke ngateruar ate PDSH, BDI ke dashur te shkruash? Rastin e Brodecit nuk e di qarte dhe sdo flas shume, por e di qe intervenimi u be per "pllatenikat e Alise" te cilet nuk munden te bejn asi gjerash neper shpijat e veta se i kercenojne dhe teririzojne familjet e veta por shkuan ne Brodec qe ti kercenojne fshataret edhe familjaret e familjet atje, PER GOSTIVARIN MOS TE NDEGJOJ DIKUSH SE TE JAPIN DOKUMENTIN E SKIZOFRENIT SI TE ALISE VETEN JO ZVICERAN POR BOTEROR, TURP TE KESH, TI NGELE TE PERMENDESH GOSTIVARIN KURE TI JE AI QE BERE KUALICION ME BRANKON, TI JE AI QE JA DHAE VOTEN BRANKOS, JU JENI ATA QE PARTI BETE ME GJAKUN E DESHMOREVE, JU JENI ATA QE SOT E KESAJ DITE FRYHENI ME RENAT TUAJA, JU JENI ATA QER SKENI LIDHJE ME ASGJE, gjithashtu mos me permend UT-ne te cilen Nexhbedin Beadini ( BDI) e beri trafik per blerjen e diplomave, i largoi gjith ata student, ua mbylli fakulltetet dhe e la nje UT me 5 fakulltete,, duhet te te vje Turp! shihe se cfare dallimi ka tash ne UT qe nga marrja ne dore nga ana e njerezve qe din te udheheqin nje universitet. Mos mu shit Shqiptar ketu, nderoe tek profili kombesine pas ketyre fjaleve.

Perpara se te me parashtrosh pyetje se a jane kerkesat e PDSHs kombetare? pyete vetveten se a eshte PDSHja kombetare?

Dhe mos u mundo te shesish mjegull ne ere te lutem se del qesharak kur thua se kush e lut Gruevskin, kur e keni bere koalicionin me Grujon pervecse i lidhet flamujt ishit ne gjendje edhe te ja lepini *****.
    Sa per informim te te citoj ketu pa te drejte pasi qe je ne diskutim me tjeterkend, por kerkoj ndjese se per injorancen tende nuk mundi te ri heshtur edhe pse vendosa nje dite me pare mos shkruaj ketu shkaku i njerezve si Ti!
    E para eshte se PDSH eshte kombetare se shihet, len qeverine ben cmos dhe te pakten nuk ka anetare dhe dege ne KOCAN, ti smundehs ti kuptosh keta gjera mere me sport me mire!

Sa per lutjet e Gruevskit do ua sjell nje shkrim sa ta gjej, ne gazeta qe ishte dhe neper mediume qe Teuta Arifi kishte dhene deklerate dhe me pas nga informacione te sakta qe BDI e vetmja kerkesa qe ja beri Gruevskit eshte "me mer ne koalicion", a sa per "te dhenmen" skemi Teuten ne ne Parti, ju e keni mos i ngatero kabllat nuk flaim per Cervenkovskin por per Gruevskin!

Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    PDSH-ja nuk ben politike ditore por ben politike afagjate.
    PDSH-ja nuk ka strategjine e Ferckovskit por e krijon ate vet.
    PDSH-ja eshte parti shqiptare pa dege te saja me maqedon ne Maqedonine Lindore.
    PDSH-ja nuk udhehiqet nga politika e emocioneve dhe zemres por ideve dhe logjikes se shendoshe.
    E pra super.Te presim edhe te shohim cka do te ndodh.Tashme cdo analize proaktive eshte e teper se askush nuk di se cka sjell dita hyrje apo dalje nga qeveria hahaha.

Deri tani asnjera prej keto me lart te shkruara nuk eshte implementuar por perkundrazi. Sivjet besoj se do kete zgjedhje dhe do te kontrolloheni tek populli per konzistencen tuaj te pakompromist......allahile zgjedhni naj kenge tjeter e jo ate te Ilir Shaqirit "Kthim prapa ska" :-)

bej ashtu si bej!
    Anėtarėsuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    Si ta mer mendja ty : Se duhet te jena prej Sellce apo Shemshove qe te jena shqiptar hahhahahahahahhahahahahhahaha
    Ne jena ne trend me boten e qyteteruar.

Ja ne dulem pse nuk shkoni ju te realizoni kerkesat e shqiptareve ?

p.s Vet kam qene vezhgues bashke me OSBE-ne ne zgjedhjet e 2002 kur pas shpallje se rezultateve ne ora 12 te nates ne Tetove tek sheshi hidheshin fishekzjer dhe rina e SDSM-se bashk me DUI-t vallzonin bashk dhe pastaj u rradhiten me vetura dhe ne kolone festonin. Ka shkijet ma i njohur ishte AVTO- CAJKA me porshen e tije dhe me flamurin e DUI-t dhe nga ana tjeter shqiptaret me flamurin e SDSM-n. Dhe ketu lexo 2002 a ? Sa mbaroi lufta ata vallzonin me shkije qe dmth se festonin permbysjen e pushteti ( e Menduh Thacit ) se sa fitoren e shqiptareve ne lufte.

Shendet
    Mos haro zotrote qe keta i kan haruar se cka ka ber BDI, ata kan problem me vetevehten qe kan problem me PDSH-ne, Ju pengon qe te pranojne qe PDSH punon, eshte e papranueshme kjo per ta!Nuk jemi realist ketu asjeri qe te diskutohet me tepoer, nese vendosim nje dite posacerisht ne kete teme te jemi serioz dhe realist e ti matem forcat ne baraz do shihnim se shume do te fitonim, neve ketu sulmojme BDI e mbrojme PDSH te tjeret sulmojne PDSH por nuk mund ta mbrojne BDI se dallimi eshte se per PDSH nxjeren gacka a per BDI jane te verteta qe smund ti mbroj vete ajo e jo keta.

Faqja 25 prej 35 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Alfred Uēi tregon
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 20-12-2010, 08:55
  2. Londer: Largime dhe ndryshime nė kabinetin qeveritar
    Nga Nice_Boy nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-06-2009, 09:14
  3. Koalicioni qeveritar BDI-VMRO afėr fundit!
    Nga RaPSouL nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 12:53
  4. Berisha bėn publike ndryshimet nė kabinetin e tij qeverisės
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 27-04-2007, 16:53
  5. Qeveria e re Nano 4
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-08-2002, 22:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •