Ndodh qe edhe te shoh te gezuar dike, qe eshte gjithnje i/e grindur.
Ka ndodh sot!
Ndodh qe edhe te shoh te gezuar dike, qe eshte gjithnje i/e grindur.
Ka ndodh sot!
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Lum si ai/ajo xhuxh, edhe ti qe ngrohesh nga rrezatimi ilumturise se te tjerve...
Sot-i im ishte i lodhshem, i ftohte, perseritja e qindra sot-ve te koleksionuar shkujdesshem bisedave, ditareve,mendimeve te heshtura,,E un prap e pabindur capitem pa u lodhur drejt te nesermes se bukur..![]()
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
I dite perpara Pavarsise, nen kete te ftohte te hidher shkurti, Marsela eshte ketu
nje kenge per ty Marsela !
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
"Edhe se nuk jam ne mes te juaj,
zemra po ndjen gezimin
*******PER KETE DITE MADHESHTORE MBI PAVARESIN E KOSOVES*******
*************PRA GEZUAR DARDANI E LASHTE*************
*******GEZUAR PER GJITHE KOMBIN SHQIPTAR KU DO QE JEN*******
Hajla Rugovase
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
"Ditar i dashur me lejo sante te shprehem me fjalet me te bukura qe kam dhe ndjej ne ZEMER ne kete muaj MARSI-04-2008 po ne ditet e Freskta te PAVARSISE SE KOSOVES qe ju shtua dhe ni Dijetar i Rugoves se Lashte me Emrin me te ri *Yllijon* (me-fat)
Pra URIME nga ZEMER e GJYSHIT&GJYSHES le te RROJ sa MALET e RUGOVES
*Nipijon*
Hajla Rugovase
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 04-03-2008 mė 19:17
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Po ne keto dite dhe Muaj te lumtura Marsi-2008- bashk me Pavaresin e Kosoves ju le per kujtim ne ket Ditar ni Urim NGA ZEMER duke filluar nga vetja ime,dhe gjitha nenave dhe motrave shqiptare GEZUAR 08 MARSIN ku do qe jeni,mbrenda dhe jashte Atedheut....le t'mbreteroi liria dhe solidariteti per ne,ne gjithe shoqerin e civilizuar dhe demokratike mbare Kombetare......Jufalemnderit
Hajla Rugovase
Ja kete buket ne shenje respekti
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 07-03-2008 mė 23:54
E lodhur me mendimet e shumta qe s'me lejne rehat....ndjej mungesen e njerezve qe kam ne zemer. 8 Marsi erdhi dhe iku si pa kuptim, Dita e veres po vjen dhe serisht do te shkoje e une as do te jem ne gjendje festive shpirterore. Si shume sakrifica po bej per kete karriere, me duket vetja jo-normale shume here kur shoh njerezine per qejf hesapi duke lexuar romane shtrire nen diellin e plazhit, ahhh sikur te kisha dhe une kaq shume kohe ne dore qe te lexoj per qejfin tim dhe jo pse e kam detyrim. Sa hapa e mbylla syte me kaloi nje vit i tere, as vete se kuptoj si fluturoi koha..Sa e cuditshme jeta.
Ja ku u takuam perseri.Ka kaluar kaq kohe nga hera e fundit qe degjova zerat brenda kokes sime.Zera te heshtur.Si zerat e nates,qe vijne,te zgjojne dhe pastaj ikin.Zera qe vetem ti degjon.Kupton qe rreshqasin prane teje dhe ata perseri ikin.Vijne dhe perseri ikin.Dhe ti me nje menyre duhet t'u flasesh.Por zerat flasin,nuk degjojne.
Por ti duhet t'u flasesh,se perndryshe do te cmendesh.Dhe vendos te shkruash.Shkruan papushim,derisa dora te mpihet.Syte te djegin dhe me vone mbyllen.Pastaj vijne zerat.Te zgjojne dhe ti vazhdon te shkruash.Sikur kjo eshte menyra e vetme te flasesh me ta.
Per fat te mire!
Nuk je i cmendur.
Jane ata te cmendur.
Zerat!
Dy trupa. Njeri qe kallet nen toke dhe tjetri i kallur permbi toke.
Njeri i vdekur, tjetri as i gjalle e as i vdekur.
Dhe i treti, femija, pa baba me gjysem nene dhe kushedi .......
Loneliness comes in only one size - Extra Large
Si ma spjegoi AI vdekjen vet......
(citoj)
Nje gur I madh qe rrokulliset nga lart,bije ne det dhe ben nje zhurme shume shume te madhe. Njerezit kur e shikojne duke rene klithin aaaaaaaaaaaaa, guri bije dhe nga forca i sperkat me uje te gjithe ata qe jane rreth e rrotull, tani te gjithe bertasin aauuu.
Pastaj mbeten vetem rrathet ne uje, ne fillim rrathe te medhej dhe pastaj me te vogla, me te vogla, dhe ne fund qetsi, ska me asnje rreth.
Por guri vazhdon rrugen e tij drejt fundit te detit, mberrin atje dhe mbetet pergjithmone.
Ai fund deti eshte zemra jote
Loneliness comes in only one size - Extra Large
Krijoni Kontakt