Close
Faqja 22 prej 65 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 643
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750

EH DITAR!!
    Mos me keqkupto Ditar! por sot u ndjeva shum e lodhur,mu duk vetja e tepert gjithekund,mu duke qe u bera e merzitshme per te gjithe.Ndoshta nuk ishte ashtu por une u ndjeva ashtu.
    Asgje nuk me shkon sot perveq LOTIT,qe e ka mesuar rrugen dhe udheton mbi faqe pa e pengua askush,pa e fshi askush,eh sa shum qava sot pa me pa askush,nuk kisha te kush ta mbeshtes koken,sa e kerkova BABIN se vetem ai dinte te mi fsij keta lot te mi.Kujt ti them se jam e lodhur?Askujt!!Te gjithe kan punet e veta,por edhe une nuk dua qe ta merzis askend.Pse moj dite sot mu duke aq e gjate aq e zymte,ishe krejtesisht e ngjashme me jeten time!!!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

LUNAE. Maska e katilesha007
    Anėtarėsuar
    19-01-2007
    Vendndodhja
    Altera parte lunae!
    Postime
    29
    ............

Tahme vjeshta ka ardhur...Iken ditet e nxehta dhe torturuese te veres ..tashme cdo dite mund t'i gezohem nje telajoje gri te qiellit ,i cili premton shi dhe vetem shi. Sa shume me pelqen vjeshta...shiu..,sepse te jep mundesine te kalosh me shume kohe me veten,ndonese pas xhamave te dritares per te pare se si qielli shfryn ne lot dufin e tij te zemrimit...por e rendesishme eshte qe ke intimitetin tend, ke veten tende me kujtimet dhe gjithcka tjeter qe te sjell nje dite me shi...E tille u ndjeva dje , kur u zgjova nen ca ritme te lehta piklash shiu qe hidhnin hapat e para te tyre mbi xhamin e dhomes time.. U ndjva kendshem ..dhe ndenja ashtu e strukur ne shtrat me batanijen perqafuar duke i hapur udhe atyre "piklave kujtimesh" hapat e te cileve po i ndjeja ...por papritur...qielli i mengjesit u perca nen shigjetat e vetetimave dhe bubullimat sakaq ushtuan dhe tunden e shkunden "thesin e kujtimeve " te mija duke mos sjellur me "pikla kujtimesh" por "rrebesh kujtimesh" si vete rrebeshi i shiut qe po pushtonte mengjesin.....papritur kohet...imazhet ....fjalet ...lendimet...gezimet dhe gjithcka tjeter u ngaterruan me njeri-tjetrin ..u bene lemsh....nje lemsh qe u pasqyrua ne lot ...ne lot qe bienin rimikisht mbi jastek....ne lot qe vallezonin me te njejtin hap me shiun..........

A mund te kete gje me magjike se sa te zgjohesh e lare nga lotet e kujtimeve.....

Sa e lumtur jam qe dje kam kaluar caste te tilla magjike....une dhiu dhe perlotja e kujtimeve.....
    "Hena do te hyje ne syte,varet ne qerpike,therrmohet si lot..." - S.B

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    MALLL.........!

Sot po e shenoi ketu ne kete Ditar...
    u ben nje muaj,qe u ktheva shpinden Kosoves...dhe me te shtrenjtve te mij femij,djalit nuses dhe mbeses se vogel Forteses!!!
    u pershendetem dhe u perqafuam fort, duke i uruar njeri tjetrit,qe Zoti t'na fal dhe t'na mbron ku do jemi,dhe se mos t'merzitemi shum,hm, e si mos t'merzitemi? kur zemrat po ndahen ne dyshe,kur malli,dhe dashuria po na mungon per njeri tjetrin,ku nuk jemi bashk ti ndajm gezimet dhe hidherimet,darsmat dhe vdekjet,e si valle,na u dashka te pajtohemi keshtu?!
    dhe njeriu qenka me i fort se guri?!

Hajla Rugovase!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-03-2004
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    13
    sote dite shume e rende ,e rende nga ndjenja e te qenurit mire ,e rende dhe nga pluhuri?a mose valle jetojme ne tirane ku dhe pluhuri te qone mallin e reve te zeza

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Sot ahh sot,nuk e prisja,si te tille,(qe mu perzien loti dhe gezimi) per nje Suprize!
    ishte nje Suprize nga Familja ime e ngushte Rugovase me seli ne Gjermanie mbi 30 vite...
    valle,sikur t'ishte dhe njerzit me i (paketua) loool ne vend te dhuratave hahahahah qfare do ishte?!
    pak shaka'a o ju te nderuar lexues, t'me besoni se me "lot kam qa" aqe shum kur e kam hapur paketen,sa me malle i shpaloja ato dhurata qe m'kishin ardhur per diten e Ditelindjes te "gjysem shekulli" wow s'qenkan pak'a?
    s'kemi qbejmi, si jetuam pak si shum, nje dite duhet ballafaquar me te tillen,(vdekjen)!

Hajla Rugovase
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    ...Ndjej jashtzakonishte keqardhje per postimet e djeshem po te kesaj Date 18-9-2007 qe mu paskan fshire pikerishte ne kete DITAR ishin nga dy anetar/e te njohur qe kisha si miq te perkohshem, po ne kete Forum... ishin Alnosa dhe Poeti..qe me shkruan mbi nikun tim,Hajla
    thjeshte nje pershendetje ishte apo ni Urim si t'them, me duket asgje e keqe nuk ishte e si mund te jet nje gje e tille, qe te fshihen keto postime?!
    te pakten te ishte dhen ndonje arsye,per qfare jan fshire?!
    apo nga kush pikerishte,se nuk e kam njet te luftoi me askend,megjithate besoi se i vie radha qe dikush do pendohet nje dit,per keto diskriminime...Flm!

Hajla
    Rugovase.

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Vjeshta, gjithnje vjen e hutuar ne anet tona, nje shi i vrullshem po vdes heshtjen e nates. Veteton e gjemon jashte. Eshte bere shume vone, une s'jam as e zgjuar. Nata dhe dita jane njesoj, kam humbur busollen e te jetuarit. Por kjo gjendje arsyetohet, apo?

Jam ne nje gjendje amullie, po. E kapur ne gracke. Nje ikje pa krushqi eshte nje maktub. Femijeria ime e shendruar ne nje te ritur fallce me ka shtyre te urrej Jeten, por une serish kam vazhduar te udhetoj me kembet e mia, dhe ja, une jam ketu, jetoj, frymoj si ovore shiu.
    • The rest is silence.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Ditar qe shum ndjenja mbanź me tregon te verteten ...Te kam then disa herź qe Lumturia e njeriut asht mbrenda sejcilit njeri e sejcili duhet ta nxerr nga vetja askush smund te penetron ne mbrendi te dikujt ta nxerr ................vetem duhet pas vesh dhe zemer per te ndegju ate qka don me gufu.nga mendja dhe zemra...........
    ---------------------
    Thon dita te lodh e nata te ep kshilla , si more ? po dje kam ecur aq shum qe jam lodh kam fjet mirź e tash mendoj me mirź .....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Sara_gr
    Anėtarėsuar
    21-09-2007
    Vendndodhja
    ATHIN
    Postime
    59
    syt e mi jan mbushur me lot
    se ty nuk te shohin dot
    zemra ime pikon gjak
    se ty te ka shum larg
    i lutem zotit te takoj
    se vetem ty te DASHUROJ.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Deshirė dheshirė
    dil nga shpirti i lirź
    bashkoi zemrat qe duhen
    bashloi shpirtat qe rruhen
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Faqja 22 prej 65 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Ditari i ndjenjave
    Nga Hyllien nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 388
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 23:57
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •