Close
Faqja 31 prej 65 FillimFillim ... 21293031323341 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 643
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Duke menduar per ty qe je vete Djalli me fytyre FEMRE,mbreteresha e mashtrimit dhe e perversionit,e afte te nxjerresh lote krokodili papushim.....ed io sono un spettro che ti seguo,ovunque,finche tu pagherai tutto quello che hai fatto.................minerva/athina qe u lind/doli nga koka e jupiter/zeusit.
    ps.kur ta lexosh kete do e kuptosh se kush jam.

ps.e shkruajtur ne ditarin tim ne daten 4.janar.2008
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    04-02-2003
    Postime
    444

Mbresaa nga Heidelbergu/IV

Sot bente ftohte.Preferova te mos dale.
    Kam jave te tera qe mendoj per vektoret.Nuk me hiqen nga mendja vektoret.Kjo ish nje nga temat e mija me te preferuara kur isha gjimnazist.Duhet te jete thjesht nje shenje lodhjeje.
    Po t'a transferosh konceptin e vektoreve ne ca fusha te tjera... mund te skelhasesh me nje rrjedhe interesante mendimesh.
    Kisha bere ne mendje te beje nje inkursion ne vende ku kam ndejtur ketu ne Heidelberg,per t'i bere nje homazh se kaluares.Kisha vendosur te shkoj njehere ne drejtim te pensionit Shmitt:
    http://www.hotel-schmitt-heidelberg.de/imag/schild.jpg
    Aty kemi ndejtur disa muaj si familje.Nje lokal i persosur.N'a peshtynin ushqimin cdo mengjes para se te n'a e jepnin,por kete me siguri duhet t'a kene bere nga miredashja.Mbase jane te bindur se peshtyma e tyre behet gjak e dhjam per kombet e tjera.
    Dhe kamarjeri i tyre,dhenderi i pronarve ish aq gjentil.Sa here dilja me vinte nga mbrapa e me ndiqte ne menyre demonstrative.Ka njerrez qe (pavaresisht nga zbulimet e thella shkencore qe pretendojne gjermanet te kene bere ne personalitetin tim,) me mbajne per te urte,ne kuptimin te mencur.Kjo nuk mund te jete e vertete.Po te kisha qene i tille do t'a kisha kuptuar qe ne muajt e pare te qendrimit tone ne ate pension se me c'fare mikepritjeje do te kisha te beje.
    Sa kohe ndejtem ne ate pension nuk na lejuan te gatuajme,dhe kjo ish nje kohe prej rreth gjashte muajsh-mendoj se kjo eshte nje nga arsyet kryesore qe im bir ka probleme gastrointestinale edhe sot e kesaj dite.Por qellimi i tyre duhet te kete qene me siguri i miredashes.
    Ka shume gjera ne bote qe i zoti i shtepise i kupton e ne s'i kuptojme dot.
    Pash ne internet nje portret te presidentit te Iranit te veshur si nazist,pak minuta me pare.
    E shoh qe jo vetem me jane keqesuar syte-nuk dalloj dot ngjyren kafe te klikes islamo-fashiste ne Teheran,nga ngjyra kafe ne territorin e vendit ketu ku jam,por nuk beje dot as dallime ne soditjen e modeleve te shteteve qe me siguri duhet te jene shume te ndryshem nga njeri tjetri.
    Nuk kuptoj dot,sado qe perpiqem,cfare ndryshimi mund te kete midis presidentit te Iranit,qe jep urdher t'i plagosin njerrezit me gurre mes qytetit ne se bejne dicka qe s'i pelqen rregjimit,nga nje president qe edhe pse eshte informuar se nje qytetar i tij eshte perndjekur padrejtesisht nga shteti qe ai drejton me turma,qener,policer etj,nuk ndihet fare por aprovon heshturazi veprimet kriminale te shtetit te tij me nje Kushtetute aq romantike ne karte.

Pas pensionit Schmitt,kisha vendosur te kaloja prane atij bunkerit qe n'a e ofruan se qender banimi per vite me rradhe.

Por keto mbeten projekte.Sic thashe per shkak te te ftohtit nuk munda te dale

-------------------------------------------------------------------

C'est la defense elastique
    C'est non seul'ment genial
    Mais encor' radical-

Vargje nga nje kenge franceze
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga wittstar : 29-01-2008 mė 22:26

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    04-02-2003
    Postime
    444
    Kam qene gjithmone ne jeten time i vendosur te mbroje te drejtat e mija por asnjehere nuk kam ndjere urrejtje ndaj keqberesve te mi.Kur lexoj neper romane apo ndesh njerrez qe cfaqin urrejtje kam eksperiencen e atij njeriu qe degjon te flitet per dicka qe nuk e ka provuar kurre.Pse t'a fsheh ka meshkuj qe gjithe jeten e tyre deri ne vdekje nuk kane fjetur asnjehere me nje femer,ka te tjere qe kurre nuk kane vene alkol ne goje,kurse une nuk kam provuar kurre s'e cfare eshe urrejtja.
    E te vish ne Gjermani,ne kete vend te kampioneve te urrejtjes me kete paaftesi per te ndjere urrejtjen nuk eshte dicka fort e mencur.

Po e mbyll ditarin per sonte.Ka dite qe nje haker i panjohur me jep qarte te kuptoj se manipulon krejtesisht kompjuterin tim.Shenimi i mesiperm psh.mbi paaftesine time per te urryer m'u fshi krejtesisht nga ai haker.Idiot.Ka mesuar ca urdhera ne linux apo windows dhe kushedi c'fare i duket vetja.
    Kam pare te tille kur studjoja computer science ne nje kolegj ketu para ca vjetesh.
    U be me se nje ore qe kur kam marre ilacin e mbremjes.
    Cdo mbremje minuta pasi kam mare kete medikament me pllakos nje ankth i madh i cili shtrihet nga zemra,truri deri poshte ne barke e te kembet.Dhe kjo zgjat goxha.Eshte nje ndijim shume i i pakendshem.Por ne mengjes kur ngrihem cdo gje eshte si me pare.

-------------------------------------------------------------------
    C'est la defense elastique
    C'est non seul'ment genial
    Mais encor' radical-
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga wittstar : 30-01-2008 mė 00:16

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Me shume se ty nuk kam dashur asnje,rruget tona u ndane njehere dhe pergjithmone.
    hera e fundit qe shkruaj diēka per ty,dhe lotet rrjedhin,te kam dashur,te dua,lamtumire,amore mio.
    ps,per fedra

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    "Sot, si e marre qava,por shkakun se kuptova?!
    hm,ndonjehere aqe afer je per ti sqaruar hesapet,dhe sikur nuk mundesh,(perse valle,kam ni shpirt kaq te ndjeshem)

hajla,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 01-02-2008 mė 14:11
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Bosh, shume bosh
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e miledi
    Anėtarėsuar
    27-06-2006
    Postime
    35
    AH sa e cuditshme eshte jeta...ka te paprituraa sa ne mendje si ke menduar...
    ndiheem her e qete her dicka me mundon...sa dhe vet cdin si ti japesh drejtim gjerave
    qe ndodhin ne nje koh kur ti nuk as si ke menduar....por me e bukura eshte nje dicka e mire me ka ndodhur qe dua ta kem ta mbaj ,te kujdesem per kete ndodhi ,ndjejn te bukur...qe vite ka dashur te ndodhte ....jeta me papritura te saj eshte e bukur por ne vazhdim si mund te jet??? ah jeta sa ka brenda saj............................................... ............................

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Mundohem tė ēohem nė kėmbė, mė tradhėtojnė muskujt, mundohem tė buzėqesh, sėrish mė tradhėtojnė. Fytyra ime ka ngrirė, ka mbetur forma e fundit.
    • The rest is silence.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    ti vajze Milaneze,ben dashuri mrekullisht,ndoshta me mire se te gjitha qe kam njohur,ti je e bukur,pothuajse pefekte,ke nje shpirt te madh.ēuditerisht une nuk e kam mendjen tek ty por diku tjeter, larg, larg ,tek ajo qe me beri te vuaj.a nuk eshte paradox?po eshte.nje absurd qe une nuk di si ta zgjidh.me ndihmo I'm lost
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e Ēaushi
    Anėtarėsuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Nė Atdhe!
    Postime
    3,283
    Dite E Marte!
    Date 12 Shkurt 2008!
    Ora 15:55 !
    !!!!!!!!!!!!????????????
    Dhuro shumė...e prit pak!

Faqja 31 prej 65 FillimFillim ... 21293031323341 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Ditari i ndjenjave
    Nga Hyllien nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 388
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 23:57
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •