18.07
Tani bėhen 4 vjet. Kaq shumė kohė m'u desh tė kuptoja njė gjė fare tė thjeshtė. Tė dhimbshme gjithashtu.
18.07
Tani bėhen 4 vjet. Kaq shumė kohė m'u desh tė kuptoja njė gjė fare tė thjeshtė. Tė dhimbshme gjithashtu.
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
07.18.2006
U bene plot 20 minuta qe me lane ne " hold". Dhe akoma nuk kam mbaruar pune ......ufffff une e di sa kam heq , akoma me tingellon ne vesh ....... 2 valixhe dhe jo me shume.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
sthon kot rruga e shkurter te nxjerr ma gjat. dojsha me kursy gas sot ene ja futa i rruge tjeter per pune. se kisha bo noihere, u bllokova ntrafik shkova ene me vones npune. mir thon mos ju daj dashnis spar
no glove no love
kaq seriozisht e paskam marre kete dreq jete. Thuaji vetes vafsh ...
Te gjitha jane thene
Ka dy dite qe s'ia kam pare nyjen e fjales se saj, as fjalen, as vete ate.
A thua sa kohe ka mundur te qendroje sot para pasqyres kur eshte zgjuar ne mengjes?
Te gjitha jane thene
Jeta eshte sikur te mos ishin ditet dje,pardje,jave muaji ende nuk perfundoj ........ si nje rrugetim me plot pengesa ............
Oh nje ditar i ri
Me duket se skam humbur rast te le ndonje rresht ne faqen e pare keto ditaret e fundit.
Sot dita ishte e lodhshme..me kujtohet vetem se ne mengjes e ne ato pak minuta qe u shtriva pasdite e kam shtyre te pakten 10 here alarmin e telefonit
Pas 2 ditesh do jem serisht atje..sedi c'ndjenje eshte ajo qe me shoqeron mendimet per te ardhmen...Tani po mendoj per mbremjen, si nuk u ngopa me "gabime"..?!
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
cfare po ndhodh keshtu, une hyra gabimisht ne ditar, gjeta nje postim perpara meje, ora ketu eshte 20 00 ,dhe sapo mbarova se ngreni darken , i hodha nje sy forumit, pastaj kontrollova sa mb me kane mbetur nga abonamenti , shpresoja te dilja te pija nje birre , emri im eshte artur, dielli po perendon , mua mu mbaruan fjalet per sonte , takohemi neser......................................ditar
...-Me duket se ishte e diel,fundmuaji gusht i vitit 2002.Ishim ne Roma(Italy).Pas nje telefonate te gjate,-dhe pas nje vendimi qe morem-mu shkeput nje pjese shpirti
dhe mbeti atje,tek ai ze qe kurre me s`e degjova.Pas tre ditesh vajtem ne Paris(France).Hodha shikimin nga gjykata;-sikur doja te pershendesja kujtimet e harruara per ne.Mbaj mend qe ktheva koken majtas te pertypja lotet,-pasi bija ne sy sikur t`i fshija me gishterinj lehtesisht.Une keshtu jam gatuar.S`behem dot ndryshe.
Dua qe gjithcka te jete imja, te mbetet po e imja.Por teper e veshtire-.
-Lirine kerkon?!-Pushka s`ka cark!Fluturimin do?por krahet s`i hap.Me rraso je veshur.Zotin e tall!Kush je ti?!-Perendi a djall?!
Tek sa haperoja shpatijeve te Sharrit ne lartesi, me vajti mendja te ajo! I tere gjelbrimi qe me rrethonte, me ngjante ne syte e saj jeshile. Veren e kaluar me pati premtuar se do te vemi bashke ne bjeshke qe ta ēvirgjerojme ēarēafin e blerė prej bari. "Ku i dihet, aeroplanet i shkurtojne largesite...pastaj vera eshte e gjate...mund edhe te vije nje dite..." ia beja qejfin vetes teksa po perkujtoja ēastet e paharruara te kaluara se bashku ne ato lartesi
Deri te Molla e Kuqe!
Krijoni Kontakt