Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 67
    Bollano here pas here kerkon te tregoje se eshte ende gjalle. Problemi eshte se kesaj rradhe vertet e ka tepruar. Psh edhe "tolerohen" genjeshtrat qe vihen ne faqen zyrtare te internetit te Himares. Edhe mund te "tolerohen" deri ne nje fare vendi provokim-deklarimet per pavaresi te Himares njesoj si Kosova. Por te dale tjetri e te sillet sikur eshte pashai i Laberise duke bere ligjin edhe aty ku si takon, ahhh jo........, ketu duhet ti thuhet STOP.
    C'ti besh?!. S'po del ndonje burre trim aty ne qeveri qe ta kapi per veshi dhe ta fusi njehere ne kazan me uje te nxehte dhe njehere ne ate te ftohte qe ta sjellin ne vete. Atehere te shohim se sa trim eshte Bollanoja dhe gjithe langot qe i vine pas.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22
    Nëse tabelat u hoqën se ishin vetëm në shqip, le të bejnë tabela të reja dhe ti vënë edhe shqip edhe greqisht dhe le ti ngrejnë tabelat përsëri. Dhe problemi u zgjidh si për lebërit si për minoritarët e Himarës.

Nuk do shumë mend, apo jo?
    Albo

Nuk eshte ceshtja e dygjuhesise qe te irriton me teper, por veprimi cinik i nje palo kryetari bashkie i cili i ben gjerat fakt te kryer pa marre mundimin qe te negocioje me pare me qeverine qendrore ne Tirane. "Gjerat do behen sic them une dhe pike", kjo lloj mendesie eshte e papranueshme.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Nëse tabelat u hoqën se ishin vetëm në shqip, le të bejnë tabela të reja dhe ti vënë edhe shqip edhe greqisht dhe le ti ngrejnë tabelat përsëri. Dhe problemi u zgjidh si për lebërit si për minoritarët e Himarës.

Albo
    Ore Albo, ke vajtur ndonjehere ne Vlore, apo nga Llogaraja e poshte? Qysh ore heqin tabelat e shtetit nga Llogaraja e deri ne Borsh e ti thua mire bene, t'i vene si ua ka qejfi, pa pyetur a pa u marre vesh me njeri? Ku dreqin jemi, ne xhungel?
    S'e mban mend temen e Prizrenit ku thoshe me mburrje se Shqiperia nje gjuhe zyrtare ka, ndersa Prizreni/Kosova ka dy e tre. Tani e ktheve? Se mos kujto se do ndalohet kjo pune me kaq, sot tabelat, neser gjuha, pasneser ....

Dhe per dy-tre "minoritare" e 200 greke-foles qe ka Himara, nuk do behen tabelat ne 10 gjuhe. Eshte paturpesi. Mire celularet qe te thone nga Llogoraja e poshte "Welcome to Greece", e nga Vau i Dejes e lart "Welcome to Montenegro" por te pakten konkretisht te kemi sa per sy e faqe nje shtet.

Himara eshte shqiptare. Nuk ka minoritet greke, e ne ka dy kokrra, po s'u pelqeu gjuha shqipe, te thyejne qafen nga kane ardhur. Bashke me sojin e Bollanos, por ky, ta thyej qafen nga Peshkopia, a nga Mirdita (se andej eshte me origjine) e mbase i vijne trute ne vend.

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    shume te lumtur do behen greket kur ta marin vesh qe Bollanoja ngriti kembet nga dielli. Kete po presin dhe ata, te martirizojne vorioepirotet.
    ue.. sa mnyra ka me i ngrit komet dikujt pa e bo martir. dhe kalojme ne fushen e biologjise - rendesi ka te kete vullnet te mire. dhe ndodh nje zgjidhje e shumefishte e problemit. po problemi esht se se s'eshte bollano problemi, mjafto te lexosh cfare qet doktori nga goja per ta mor vesh ku qelbet puna

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Po per ne qe i dum gjermanisht, si tja bojm?

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=90276
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Boooooooooooooooo lol ça te degjojne veshet,hiqen tabelat Shqip ne territor Shqiptar.
    Tani e kuptoj persosur pse kerkoi fajnell solushen ai austriaku.
    te kapin pikat kyçe te ekonomise,te imponohen,te detyrojne te heqesh tabelat ne gjuhen tende ne vendin tend,te behen zot ne shpin tende.
    lol atdheu jone eshte atdheu jone,eshte gjeja me e shtrenjte qe kemi.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549

Albo
    Po këtij hallit im si i bëhet, dua t'i vë tabelat në lagjet time në spanjisht, se kshu më ka hyp qejfi. Si thu do na e japi lejen ky kodosh shtet a jo?
    Life's too short to remove USB safely.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    sali berishmandriu, komunist i thekur, qe nuk njeh atdhe, leshon gjoja fjale "pa zarar" por qe jane helm i vertete ...

puthadorasi i athines nuk e ka problem qe tabelat te shkruhen ne çfardo lloj gjuhe, vetem atij te mos ia ngacmojne karrigen ...

salimandria nuk njeh ligje, institucione, rregulla ... vetem ato qe sanksionojne pushtetin e tij klepto-nomenklaturist ... fahrimandrist ... merobazist ... mafioz-komunist ...

atdhetar Maska e bledikorcari
    Anëtarësuar
    29-02-2008
    Vendndodhja
    duke bere cicin ne omonia
    Postime
    289
    ore albo ci ke keto gjera qe thua o shef??????na paske vene edhe flamurin shqiptar ti aty pale,shqiptar je ti ore apo minoritet?ik or vlla mos na ngri nervat se pak te acaruara i kemi ne qe jemi ne mes te greqise.sa per temen e bollanos ai sdo keta te sotmit,ai do nje si diktatori enver qe ca si bollano me shoke shapnin gojen se jau priste gjuhen qe nga reza ai........ANTE STO DIAOLO
    PERETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR ME NJE DESHIRE ME NJE QELLIM

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjykata e Apelit rrëzon akuzat për shpërdorim detyre nga Bollano
    Nga brooklyn2007 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 135
    Postimi i Fundit: 28-06-2010, 10:58
  2. Akademia e filmit Marubi sfidon qeverine mbi pronesine e sheshit
    Nga Pratolini në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 23-05-2009, 17:07
  3. Gjilani
    Nga cod3r në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 10-05-2009, 13:18
  4. Emrat e ministrave të PDSH në qeverinë maqedonase
    Nga babadimri në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 22:12
  5. Bllokohet rruga nacionale në Himarë në formë proteste
    Nga Kryeplaku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 15-09-2004, 05:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •