Close
Faqja 7 prej 22 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 212
    .... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Po shikojme lajme ndryshe me duket se MSNBC dhe CNN ne oren gjashte po merreshin me gjoja te dashuren e McCains.

PS: Dodon, lexo postimin e Styx.

i/e regjistruar Maska e malo666
    Anëtarësuar
    26-04-2007
    Postime
    564
    Po c'ne me ambasaden shqiptare nuk guxojne te kruhen?

S'eshte vetem media vizive qe ndiqet por edhe ajo e shkruar, si ne Internet psh: Ja nje material qe rifreskohet gati cdo 30 minuta dhe qe eshte ne krye te CNN-it: http://www.cnn.com/2008/WORLD/europe...nce/index.html

Edhe dicka ne lidhje me mendimet se kesaj ceshtjeje po mundohet ti jepen ngjyra fetare. Nuk me duket dhe aq e re si gje pasi qe para pavaresise se Kosoves kishte mjaft artikuj ne internet apo Tv qe e paraqisnin kosoven si vend islamik. Thjesht per mendimin tim vazhdohet e i bihet fyellit ne nje vend nga serbet dhe mbeshtetesit e tyre si ne media ashtu dhe ne arenen diplomatike nderkombetare. Deshtoi kjo gje para pavaresise, do te deshtoj edhe tani pas saj. Kaq.
    Ndryshuar për herë të fundit nga brooklyn2007 : 21-02-2008 më 20:40
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    Po shikojme lajme ndryshe me duket se MSNBC dhe CNN ne oren gjashte po merreshin me gjoja te dashuren e McCains.

PS: Dodon, lexo postimin e Styx.
    E lexova, por nuk mendoj qe eshte ashtu. Poashtu, edhe Obama u deklarua hapur per pavaresine e Kosoves para dy ditesh.

Ne duhet te vazhdojme me qetesi e maturi e mos te bijme pre e provokimeve te tyre. Sic e tha nje serb vet, "Ne e dijme qe me keto veprime vetem po rrisim numrin e armiqve, por kjo eshte e vetmja menyre e shfryrjes se pakenaqesise".
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    S'eshte vetem media vizive qe ndiqet por edhe ajo e shkruar, si ne Internet psh: Ja nje material qe rifreskohet gati cdo 30 minuta dhe qe eshte ne krye te CNN-it: http://www.cnn.com/2008/WORLD/europe...nce/index.html
    Aha, po te jete per internetin komplikohet ceshtja, se ashtu sic jane ato te lajmeve, ashtu jane dhe ato te blogeve etj.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga dodoni Lexo Postimin
    E lexova, por nuk mendoj qe eshte ashtu. Poashtu, edhe Obama u deklarua hapur per pavaresine e Kosoves para dy ditesh.

Ne duhet te vazhdojme me qetesi e maturi e mos te bijme pre e provokimeve te tyre. Sic e tha nje serb vet, "Ne e dijme qe me keto veprime vetem po rrisim numrin e armiqve, por kjo eshte e vetmja menyre e shfryrjes se pakenaqesise".
    Nuk e kisha fjalen per Obamen por per mediat perendimore:

Citim Postuar më parë nga Styx
    Asnje nga mediat perendimore nuk po shoh t'i cilesoje Serbet si vandale.
    Dhe ai ka te drejte se kam pare BBC dhe Euronews sot gjithe diten (e sqarova ne nje postim me siper.)

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga malo666 Lexo Postimin
    Po c'ne me ambasaden shqiptare nuk guxojne te kruhen?
    po se e kane djegur dy here e nuk ka mbetur gje per te djegur aty

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Hmmm, meqe po flasim per media. Tani tek po shkruaj ne BBC news, jo vetem qe nuk flitet per akte vandale, por komentatorja po lexon e-mails te derguara nga serbet. Dhe nje telefonate, ku njeri tha: "Demonstrata nuk ishte dhe aq shume per Kosoven konkretisht, por "the principle of things."

Nuk me duken dhe aq shqetesuese se cfare thone mediat tani ne USA per Kosoven .C'fare duhej bere u be, pra pavaresia u shpall dhe u njoh nga Amerika. Une nuk di per veten time qe nje vend te njihet i pavarur sot dhe me pas te nderrohet mendja dhe me vone te anullohet njohja. Pra vula u vu. Ne lidhje me mediat dhe c'fare po ndodh ne Serbi. Cudia me e madhe tre dite zgjat, pastaj harrohet .
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Faqja 7 prej 22 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kush janë Dibranët ?
    Nga biligoa në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 23-05-2009, 17:37
  2. Ambasada Amerikane: Si duhet të aplikoni për viza!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-05-2009, 22:33
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Mbi politikën e jashtme të SH.B.A.-së
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 175
    Postimi i Fundit: 13-02-2004, 11:06
  5. Politika e SHBA-se karshi Shqiperise
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-10-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •