Close
Faqja 8 prej 22 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 212
    revolucionar Maska e bOndi_oo7
    Anëtarësuar
    18-10-2005
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    704
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    po se e kane djegur dy here e nuk ka mbetur gje per te djegur aty
    Jo jo, nuk eshte djegur, eshte ne vend.
    Punë, djersë, dashuri mes njerëzve dhe ndaj atëdheut.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga dodoni Lexo Postimin
    E lexova, por nuk mendoj qe eshte ashtu. Poashtu, edhe Obama u deklarua hapur per pavaresine e Kosoves para dy ditesh.
    Pro pavaresise se Kosoves nuk eshte deklaruar hapur vetem Obama por edhe dy kandidatet e tjere kryesore. Ne fund te artikullit (deklarata McKainit per Kosoven eshte edhe a jo e H. Clinton dhe B. Obames po per Kosoven).

http://www.allamericanpatriots.com/4...s-independence

Keto deklarate quhen vazhdimesi e politikes se SHBA. Une shkrova per orientimin politik te (ne se zgjidhet) kabinetit te Obames.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga bOndi_oo7 Lexo Postimin
    Jo jo, nuk eshte djegur, eshte ne vend.
    Ambasada e Shqiperise eshte pikerisht perballe asaj te Amerikes, matane rruges.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

revolucionar Maska e bOndi_oo7
    Anëtarësuar
    18-10-2005
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    704
    Sipas nje televizioni lokal ketu ne Shkup, thuhet se pas shuarjes se zjarrit brenda mureve te Ambasades Amerikane eshte gjetur nje kufome e djegur dhe e paidentifikuar.
    Punë, djersë, dashuri mes njerëzve dhe ndaj atëdheut.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-12-2005
    Postime
    23
    Serbet jane te cmendur, ata kane probleme te medha socale dhe me huligane, nese jane te mencur ata eshte me mire ti shikojne problemet e tyre dhe ta harrojne kosoven.

http://www.limbicnutrition.com/blog/serbian-hooligans-attempt-to-torch-cop/

Edhe mua ma merr mendja se disa media mundohen te na qesin si popull islamik dhe me kulture orientale, keshtu paraqitet festa e e pamevaresise nga disa media te huaja, valltare me turbane, surle e tupane, qe me nuk perdoren as nga vet turqit.

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Ore u cava duke u zene me serbet une. Spo me punojne me gishtat. A do behet ndonjeri i gjalle apo jo
    Nuk besoj se ke nevoje per ndihme sic thua . Debati me sa duket ka perfunduar me ate mbylla-gojen fantastike te pullave serbe qe deshomojne me krenari per zhdukjen e cifuteve.
    Aeneas Dardanus

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    po nje trup esht gjetur , ashtu thon edhe mediumet serbe , sipas te gjitha gjasave duhet te jet trupi i ndonje prej huliganeve, sepse personeli i ambasades ishte evaku me heret. Mos luaj me zjarr

Citim Postuar më parë nga Styx Lexo Postimin
    Nuk besoj se ke nevoje per ndihme sic thua . Debati me sa duket ka perfunduar me ate mbylla-gojen fantastike te pullave serbe qe deshomojne me krenari per zhdukjen e cifuteve.
    Tani eshte ne nje teme tjeter FACTBOX-Where do countries stand on Kosovo?

Ate Last Standing Defender e kam vjedhur nga Baptist dhe meqe ra fjala Bapto mos me akuzo per plagiarizem

Usa paralajmeron Qeverine e Beogradit

2 ore me pare Shtepia e Bardhe kritikoi ashper qeverine serbe per sulmin e kryer nga 'huliganet' serb ndaj Ambasades se Shteteve te Bashkuara ndersa policia serbe ndejti me duar kryq.

WASHINGTON (AP) — The White House has strongly criticized the Serbian government, saying the U.S. Embassy in Belgrade "was attacked by thugs" and Serb police didn't do enough to stop it.

In a conference call with reporters from Air Force One, presidential spokeswoman Dana Perino said the U.S. has expressed its "concern and displeasure" to the Serbian government because its police did not prevent the violence at the embassy.

Serb rioters set fire to an embassy office Thursday and police clashed with protesters outside other embassy buildings after an estimated 150,000 people demonstrated against Kosovo's declaration of independence, which the United States supported.

Per me shume lexoni ne origjinal lajmin nga Associated Press: US Warns Serbia on Embassy Damage

ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Faqja 8 prej 22 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kush janë Dibranët ?
    Nga biligoa në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 23-05-2009, 17:37
  2. Ambasada Amerikane: Si duhet të aplikoni për viza!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-05-2009, 22:33
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Mbi politikën e jashtme të SH.B.A.-së
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 175
    Postimi i Fundit: 13-02-2004, 11:06
  5. Politika e SHBA-se karshi Shqiperise
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-10-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •