Close
Faqja 13 prej 20 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 193
    gramatikisht nqs kompleksi nuk shoqerohet me geto dhe anasjelltas eshte shenje analfabetizmi

plus qe geto tingellon bukur

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    katnar edhe elitist
    s'kisha pare
    lol

kjo qe per baptin

dhe pogromi tingello bukur po sbohet gjo me unmikun neper kome se te ca t'rapin kfori

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine Lexo Postimin
    katnar edhe elitist
    s'kisha pare
    lol

kjo qe per baptin
    Eh c'te bejm s'jemi te gjithe t nje rangu, pastaj ekziston dallim i jshatezakonshem mes katunarit e fshatarit, -une jam katunar per dallim.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Citim Postuar më parë nga Glamorous Lexo Postimin
    foto te 50 per adhuruesit e tij
    Po ca ti pelqesh muzikes se ketyre pash zotin. Edhe fotot edhe videot i bejne ose duke treguar tufat e cash ne duar, ose makina te shtrenjta ose femra qe tundin menderet. Tamam njerez inferiore me gjenerata. Sic kemi ne ate shprehjen, kur bie zeshkani (:P) ne kos, lyen edhe menderen

Citim Postuar më parë nga proscriptor Lexo Postimin
    dhe pogromi tingello bukur po sbohet gjo me unmikun neper kome se te ca t'rapin kfori
    Sdoja te perdorja fjalen pogrom. Jo per gje por sdua te fyej Abrahamet e forumi.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    se kuptoj pse e keni mor me kaq urrejtje viziten e 50 cent ne kosove
    ai sot per sot asht ni nga artistat ma te mdhej e ma te famshem ne bote.
    ju qe se pelqeni mos i shkoni ne koncert ene pik ato qe e pelqejn te shkojn
    Lioness ka naj gjo te keqe me smoke weed lol se na e bane gogol.
    ni gjo me vje cudi gjith kto qe bajn si rracista ktu kundra kti zezakut qe funi i funit zezaket si kan ba asni te keqe shqipris e shqiptarve jan po ato qe kur erdhi Goran Bregovici ne tirane na shashin ne se pse jemi rracista kundra serbve qe na kan vra e pre se jeta (pervec baptistit dhe alibabes)
    Une nuk kam urrejtje per viziten e 50 cent ne Kosove. Une kam "alergji" 50 cent dhe sojin e tij. Per arsyet qe i kam shpjeguar me pare, dmth per tematiken e kenges se tyre, dhe per bemat ne pergjithesi te kengetareve te rap ne US.
    Ne US ka nje levizje ne rritje per ndikimin qe keto kenge dhe keta kengetare kane ne brezin e ri. Levizje kjo nga njerez te famshem negro si Oprah, Bill Cosby etj.
    Nqs i lexon kenget e tyre, kane ofendime nga me renda per femrat, apo perdorimin e droges, apo nenvleresimin e ligjit e te shtetit (psh policise) e shume aspekte te tjera anti-sociale.

Une nuk jam rraciste, perkundrazi, dhe bile nuk do barazoja ardhjen e nje kengetari negro me SIDE-n sic po behet ketu. Mary J Blige, apo shume kengetare te tjere te vinin te kendonin, as qe do diskutoja ketu fare, bile do i kisha zili ata qe i pane ne koncert.

Sa per konsumimin e weed jam kunder, zgjedhje personale.

Per Goranin, e kemi diskutuar njehere e s'kam ndermend ta diskutoj prape.

PS: D@mian, llafosemi per kompensim ne pamundesi te rep .

Citim Postuar më parë nga vampiro Lexo Postimin
    bobo ca skandali, rinia afrikane e kosoves... gjynaf gjithe ajo lufte per me ardh te ky perfundim. a nuk esht detyre e cdo shqiptari te urte qe te analizoje perberjen e ktyre gjenetike dhe ta menjanoje nga riprodhimi?
    ska nevoje per komente

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    ku ka ndonje vidio te ketij koncerti se du me e pa iher si ka dal?
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga D@mian Lexo Postimin
    Me ka bere pershtypje kete vere sa shume degjohet (c)rap-i ne Shqiperi dhe Kosove.

"Popullsi lyme e ghettoizuar", mendova!

Ka shume faktore qe ndikuan 25.000 In-Da-Stadium Shqipe te degjojne 50 centin, s'pari, bileta ishte e lire, marketingu ishte i mire dhe e fundit dhe me e rendesishmja, ne Kosove nuk ka vende ku mund te shkosh e te shohesh dicka te re.

Njerezit, e sidomos rinia, jane lodhur nga perditshmeria monotone (nuk jane te gjithe patriote si Baptisti te punojne ne internet per c'eshtje kombtare) dhe ky ishte nje rast per argetim dhe mundesi per te qene prezent ne koncertin e pare rep qe mbahet ndonjehere ne Kosove. Po te isha ca vite me i ri, edhe une do te shkoja. Pse jo? Shumica e vizitorve ishin te rinje, pjesa dermuese nuk e ka kuptuar tekstin, nuk ndajne ideologjine e mentalitetin e kengtarit te Queens-it, thjesht, vetem kane shkuar per te pare dic me ndryshe.

Prandaj, D@mian, nuk mund te kuptoj pse jeni kaq te ashper dhe te gjykoni kaq rende kur vizita e tyre ishte krejt e pafajshme?
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Prandaj, D@mian, nuk mund te kuptoj pse jeni kaq te ashper dhe te gjykoni kaq rende kur vizita e tyre ishte krejt e pafajshme?
    Nuk kanë shku për të pa diçka të re. Por për t'i ngritur duart në drejtim të 1 dojqmarkshit që më vonë u konvertua në 50 cent. Duke e adhuru kafshën e zezë: Mos ka të bëjë me totemizmin kjo. Se në totemizëm adhuroheshin kafshët, por ato ishin kafshë vendase psh gjarpëri, shqiponja etj, kurse kjo është një kafshë e importuar që nuk e duron dot toka jonë.

Faqja 13 prej 20 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Debati i Knusve (gjelave)
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 05:15
  3. Forcat ushtarake serbe mobilizohen përgjatë vijës administrative me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 15:11
  4. Dëshmitë e të huajve për luftën në Kosovë
    Nga Klevis2000 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 09-12-2005, 04:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •