Close
Faqja 15 prej 20 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 193
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    A thua pse kan shkuar ne koncerte me shum ?
    Se di pse i gjykoni ju te rinine qe ka shkuar ne koncerte ,ishte vetem nje nate e mrekullueshme qe zgjati 3 dhe asgje me shum . Se di qka ka te keqe ketu . Pse po i zmadhoni gjerat ne kete menyre .

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    riu e paska qëlluar. Qenka e vërtetë.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    pse cka tha riu?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Po te mvarej pavaresia e Kosoves tani nga nje miting gjithepopullor, normalisht qe te gjithe shqiptaret e Kosoves do dalin ne miting. Nuk arrij ta kuptoj se si mund te titullohet nje teme e tille ne kete menyre????

Poashtu, nese ka ndonje xhelozi pse Prishtina arriti ta organizonte nje koncert te permasave te tilla, une mendoj qe eshte fare e pajustifikueshme, sidomos nga ana e shqiptareve sepse kjo deshmon se edhe shqiptaret dijne te bejne gjera te tilla dhe ne lajme te agjensive te huaja u paraqitem si nje vend dhe popull normal e i civilizuar si gjithe popujt e tjere te civilizuar europian dhe amerikan. Pra, ky koncert kishte nje jehone shume pozitive ne gjithe boten per Kosoven dhe shqiptaret, dhe per kete mjafton tua hedhim nje sy agjensive boterore se si e pershkruajten kete eveniment te madh.

Une per vete personalisht, nuk jam ndonje adhurues i ketij lloji te muzikes sepse edhe eshte nje lloj muzike qe preferohet me shume nga tinejxheret, mirepo me gezon fakti qe edhe rinia jone ne Kosove pati rastin qe te kaloj nje nate te hareshme, te kenaqen, dhe argetohen si gjithe moshataret e tyre europian e amerikan. Normalisht qe herave tjera duhet qe kengetareve qe vijne tu jipet nje paralajmerim qe mos te dalin me deklarata qe inkurajojne drogimin. Kjo ishte e vetmja gje negative e gjithe ketij koncerti.
    Ndryshuar për herë të fundit nga dodoni : 20-12-2007 më 23:02
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    papapapaaa cu be nje 50centsh qeshtje kombetare aman...
    KEtij 50centshit i ra udha neper ballkan IPKO per ti bere vetes reklame shpfrytezoi rasitn dhe aranzhoi disi 1 orendalese ne PR per nje shume te madhe prash dhe ai e pranoi, luptohet qe u vonua pakez por s'u be nami. erdhi. Merri shihni pak turneun se nuk erdhi ky esmeri enkas per kosovaret ...po pse lodhem se....
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga dodoni Lexo Postimin
    Po te mvarej pavaresia e Kosoves tani nga nje miting gjithepopullor, normalisht qe te gjithe shqiptaret e Kosoves do dalin ne miting. Nuk arrij ta kuptoj se si mund te titullohet nje teme e tille ne kete menyre????

Poashtu, nese ka ndonje xhelozi pse Prishtina arriti ta organizonte nje koncert te permasave te tilla, une mendoj qe eshte fare e pajustifikueshme, sidomos nga ana e shqiptareve sepse kjo deshmon se edhe shqiptaret dijne te bejne gjera te tilla dhe ne lajme te agjensive te huaja u paraqitem si nje vend dhe popull normal e i civilizuar si gjithe popujt e tjere te civilizuar europian dhe amerikan. Pra, ky koncert kishte nje jehone shume pozitive ne gjithe boten per Kosoven dhe shqiptaret, dhe per kete mjafton tua hedhim nje sy agjensive boterore se si e pershkruajten kete eveniment te madh.

Une per vete personalisht, nuk jam ndonje adhurues i ketij lloji te muzikes sepse edhe eshte nje lloj muzike qe preferohet me shume nga tinejxheret, mirepo me gezon fakti qe edhe rinia jone ne Kosove pati rastin qe te kaloj nje nate te hareshme, te kenaqen, dhe argetohen si gjithe moshataret e tyre europian e amerikan. Normalisht qe herave tjera duhet qe kengetareve qe vijne tu jipet nje paralajmerim qe mos te dalin me deklarata qe inkurajojne drogimin. Kjo ishte e vetmja gje negative e gjithe ketij koncerti.
    Ti ja mbyt ndonjehere si te do qejfi, por kesaj radhe i ke lujt fene.

Hesap "tinejxheresh"

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    Citim Postuar më parë nga Morning star Lexo Postimin
    Mos ofendoni zezaket se na preken Reperat e shqiperise se bashkuar.

Kta qe jetojne ne ghettot e kosoves edhe tiranes.. lol
    o me pra pra mjaft se me pas AIDS nuk eshte krim

ne pritje te myslos tjeter analfabet evgogetoist qe do deklarohet si AIDS-lover

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    o ti riu

ti qonke ni rrote trapi (mos me than at llafin tjeter se me fusin naj te perjashtume)

sot per sot muzika ma e nigjume ne amerike dhe ne bote asht hip hop kerceni perpjete ju adhurusit e bethovenit.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    pse cka tha riu?
    Tha që kryesisht myslot e kanë në qejf këtë Kafshën e Zezë.

Faqja 15 prej 20 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Debati i Knusve (gjelave)
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 05:15
  3. Forcat ushtarake serbe mobilizohen përgjatë vijës administrative me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 15:11
  4. Dëshmitë e të huajve për luftën në Kosovë
    Nga Klevis2000 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 09-12-2005, 04:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •