Close
Faqja 10 prej 20 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 193
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    se kuptoj pse e keni mor me kaq urrejtje viziten e 50 cent ne kosove

ai sot per sot asht ni nga artistat ma te mdhej e ma te famshem ne bote.

ju qe se pelqeni mos i shkoni ne koncert ene pik ato qe e pelqejn te shkojn

Lioness ka naj gjo te keqe me smoke weed lol se na e bane gogol.

ni gjo me vje cudi gjith kto qe bajn si rracista ktu kundra kti zezakut qe funi i funit zezaket si kan ba asni te keqe shqipris e shqiptarve jan po ato qe kur erdhi Goran Bregovici ne tirane na shashin ne se pse jemi rracista kundra serbve qe na kan vra e pre se jeta (pervec baptistit dhe alibabes)
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Citim Postuar më parë nga derjansi
    ni gjo me vje cudi gjith kto qe bajn si rracista ktu kundra kti zezakut qe funi i funit zezaket si kan ba asni te keqe shqipris e shqiptarve jan po ato qe kur erdhi Goran Bregovici ne tirane na shashin ne se pse jemi rracista kundra serbve qe na kan vra e pre se jeta (pervec baptistit dhe alibabes)
    Po ti kur e more HIV-in, mrf, para apo mas koncerti? Ene fol konkretisht, leji përgjithësimet e përveçimet ke dera herës tjetër se nuk shkru robi në forum kur ka frustracione ose paaftësi shikimi, kështu thotë kanuni. Hic Rhodus, hic salta: http://forumishqiptar.com/showthread.php?t=64061.

Citim Postuar më parë nga Lioness
    PS: btw, pse po permendet HIV ne kete teme se s'po e marr vesh?
    I pari prej dy eksporteve të kongoidëve. Tjetri është hip-hopi. Dhe eksportohen bashkë.

Thjesht për informacion të pranishmit në cirk që kaluan nga kontrolli i biletave duhen informuar se pse rreth 60% e tyre me përzgjedhje u vulosën me një pickim të lehtë në dorën e majtë. Mirë është të shkojnë javës tjetër të bëjnë një analizë gjaku...

Pasioni për shkencën Maska e Qendi
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    2,102
    Po Pse Të Organizohen Protesta Për Pavarsi Duke Pasur Parasysh Se Asgjë Nuk Fiton Askush , Ndërsa Rasti i 50Cent-it Është Se Ai Është Ylli Më I Madh I Muzikës Që Ka Qen Ndonjë Herë Në Kosov Dhe Kjo I Ka Nxitur Qytetarët Që Të SHkojnë E Ta Shohin Duke Kënduar Live..

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    nigjo i pytje personale sa te shko perqindja melanines ty dako? me kto men qe paske ti dhe duke pa raportin 5/1 qe qekeni ju ne favor te afrokremit, shpjegohen shume gjona pse ka bo ça ka dash serbi dhe unmiku

Citim Postuar më parë nga chamillionare Lexo Postimin
    Sa te vij kompania e 3 celulare ne shqiperi EAGLE MOBILE dhe do vin te gjith miqt e tij qe nga Timbaland e deri tek Justin Timberlake ...

Cdreqin keni qe e parajgykoni qe esht i zi dhe shani greket ju per rracista kur jeni vet po kini kujdes nga te zinjt se jan te keqinj ok

Mos na hapni barkun me keto paragjykime se ky i ziu qe thoni ju esht i famshem dhe reperi me i mir ne usa ok !!!
    burbuqe ti e meritoke tamom ate funderrinen qe ke per avatar

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar më parë nga Qendi Lexo Postimin
    Po Pse Të Organizohen Protesta Për Pavarsi Duke Pasur Parasysh Se Asgjë Nuk Fiton Askush , Ndërsa Rasti i 50Cent-it Është Se Ai Është Ylli Më I Madh I Muzikës Që Ka Qen Ndonjë Herë Në Kosov Dhe Kjo I Ka Nxitur Qytetarët Që Të SHkojnë E Ta Shohin Duke Kënduar Live..

Ti duhet të punosh vetëm barí (kullota-dele), që të mos kesh mundësi kontakti me njerëzit dhe as të drejtë vote.
    Prektora

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar më parë nga darwin Lexo Postimin
    Ti duhet të punosh vetëm barí (kullota-dele), që të mos kesh mundësi kontakti me njerëzit dhe as të drejtë vote.
    Nuk jam dakort me propozimin e mesiperm.
    Mendoj se Qenjgji duhet te punoje si dele.
    Ndryshuar për herë të fundit nga drity : 20-12-2007 më 06:24
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

super saiyan Maska e vampiro
    Anëtarësuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    bobo ca skandali, rinia afrikane e kosoves... gjynaf gjithe ajo lufte per me ardh te ky perfundim. a nuk esht detyre e cdo shqiptari te urte qe te analizoje perberjen e ktyre gjenetike dhe ta menjanoje nga riprodhimi?
    paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238

ja vlen t'ia hedhni syrin

Faqja 10 prej 20 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Debati i Knusve (gjelave)
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 05:15
  3. Forcat ushtarake serbe mobilizohen përgjatë vijës administrative me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 15:11
  4. Dëshmitë e të huajve për luftën në Kosovë
    Nga Klevis2000 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 09-12-2005, 04:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •