Close
Faqja 14 prej 20 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 193
    mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Sa interesant shumemendesia, a mund dy vete qe aq shume u ndryshon gjykimi per nje dukuri te kene te drejte...a mundet?
    D@mian i gjykon ashper kete "llumin" sic thote dhe e ka nga zemra e plasur e asaj turme pa tru dhe pa kuptim per artin dhe kulturen, qe ballafaqon faktin duke pare cdo dite bashkekombasit te adhurojne nje muzike qe as zezaket qe kane dy kokrra mendje nuk e adhurojne.
    Dhe ne anen tjeter Kinik me arsyetim te po te njejtes turme qe duket se e njeh , ia di hallin, kesaj turme te padjallezuar qe shkon per te pare nje kuriozitet, nje ngjarje qe ndoshta vetem per eksperience...ndoshta.
    Une besoj se nga pikeveshtrimi qe e shohin kane te drejte te dy.

Kengetaret e Rap muzikes nuk maten vetem me albumet e shitura por, edhe me sa plage ne trup kane marre keta nga plumbat , ky me duket 50 centi ja kalon Gjergj ElezAlise legjendar,per plaget e kam...edhe kjo tregon per brumin artistik te tyre.,ne paqe kane marre me shume plage se ushtaret ne lufte.Dhe s'ka gje qe te adhurohet tek keta, here here ndonje " mendere" qe permend Darius dhe sigurisht e ndare nga muzika dhe teksti vec si "mendere"

Per ate qe me shume marrin pjese ne nje koncert te nje zhanri Rap, nuk eshte edhe ndonje krim por, nuk eshte edhe ndonje poen pozitiv te krenohesh me Rap qe ne fakt eshte llum i vete muzikes nese mund te hyj ne muzike ky stil i coroditur..
    Eshte pak e frikshme kur keto stile pervetsohen, hyjne ne jeten e shqiptareve dhe krijohen yje te nje zhanri te huaj, krijohen "yje" te "rap muzikes shqipetare" kjo eshte e frikshme...Se po te vije nje i huaj i cfardoqoft zhanri dhe mbushet salla nuk eshte bile as gabim per hesapin tim, eshte nje eksperience mikpritje per secilin qe viziton vendin e shqiponjave.
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 20-12-2007 më 19:21
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    nuk eshte se ke folur keq, perkundrazi, ke folur mire e me vend;

-por e ke ngateruar..., kete s'ta kupton kurren e kurres reper-loveri i kthyer nga koncerti.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga kiniku Lexo Postimin
    Ka shume faktore qe ndikuan 25.000 In-Da-Stadium Shqipe te degjojne 50 centin, s'pari, bileta ishte e lire, marketingu ishte i mire dhe e fundit dhe me e rendesishmja, ne Kosove nuk ka vende ku mund te shkosh e te shohesh dicka te re.

Njerezit, e sidomos rinia, jane lodhur nga perditshmeria monotone (nuk jane te gjithe patriote si Baptisti te punojne ne internet per c'eshtje kombtare) dhe ky ishte nje rast per argetim dhe mundesi per te qene prezent ne koncertin e pare rep qe mbahet ndonjehere ne Kosove. Po te isha ca vite me i ri, edhe une do te shkoja. Pse jo? Shumica e vizitorve ishin te rinje, pjesa dermuese nuk e ka kuptuar tekstin, nuk ndajne ideologjine e mentalitetin e kengtarit te Queens-it, thjesht, vetem kane shkuar per te pare dic me ndryshe.

Prandaj, D@mian, nuk mund te kuptoj pse jeni kaq te ashper dhe te gjykoni kaq rende kur vizita e tyre ishte krejt e pafajshme?
    o, ...klinik, po ti cka pate me mua? a mos i thash une dikujte; perse ke shkuar, apo a ke shkuar, a jo, ne ate koncert? perse po me ngaterro mua? c'semundje eshte kjo?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Po ctu desh o Baptist djali

Lere dynjane te shijoje muziken e brothave se sot e degjojne e neser e harrojne. Te pakten i lene vend trurit per te nxene muzike e re te te nesermes. Mire je me Tool dhe mos luaj qe andej se jane si shpirt

Mos ofendoni zezaket se na preken Reperat e shqiperise se bashkuar.

Kta qe jetojne ne ghettot e kosoves edhe tiranes.. lol

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Me të vërtetë qenka totemizëm: Fisi i Harapëve dikund rreth 25 mijë pjestarë, mblidhet dhe adhuron totemin e tij, prej të cilit e ka prejardhjen, Kafshën e Zezë.

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    nuk eshte se ke folur keq, perkundrazi, ke folur mire e me vend;

-por e ke ngateruar..., kete s'ta kupton kurren e kurres reper-loveri i kthyer nga koncerti.
    Nese me drejtohesh mua kjo qe thua me tremb me shume se sa vete Putini, thua edhe aq shkrim te thjeshte thene nuk e kuptojne raperloverat qe thua ti ,dhe jane aq ne numer bashkshqiptaret e mije ..prit te pij nje aspirin se vdiqa... .( apo vetem i paragjykon ne stilin" si mund te duan Rapin, dhe njekohesisht artin?".......ose ..besoj se Ti e di me mire sigurisht per ate qe thua.Ke leje ta shkatrrosh (zberthesh) si te duash ,qe ta kuptojne sic kam e kam dashur ta shpreh, ke nenshkrimin tim , nga ajo qe te kam percjelle plotesisht besoj ne njohurite qe ke per kimine.
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 20-12-2007 më 19:44
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga bili99 Lexo Postimin
    Per ate qe me shume marrin pjese ne nje koncert te nje zhanri Rap, nuk eshte edhe ndonje krim

Kjo ishte hera e pare qe nje i "tille" vjen ne Kosove. Ardhja e tij eshte merite e marketingut te IPKO-s e cila me 50 cent bilete solli 50 centin ne Kosove per te thyer Vala 900. Plan mire i menduar.

Sa per info, personalisht, hera e pare qe kam degjuar per kete cunin 50 cent ishte kur pyta dikend se kush eshte ky 50 centsh qe po reklamohet neper postera ne Prishtine; une jam me teper adhurues i simon & garfunkel. Por, nuk mund aq lehte te gjykoj 25.000 njerez (nen moshen 30 vjeqare) te cilet per 50 cent vendosen te shohin nje RISI ne Kosove. E kam nje fqi, 29 vjeqar, ka te kryer Arkitekturen, eshte shume i pasur, sume inteligjent dhe ka shkuar ne koncert, me shume per kuriozitet e shoqeri sesa per shije muzikore. Ky cuni do te bente shume ketu te ndjehen si ameba, alas, keta te fundit kane dutch courage te gjykojne lehte.

Pastaj, une e kuptoj rinine qe me me deshire degjon nje 'brother' sesa Hashim Thaqin, apo lajmet qendrore te 19:30, apo te lexon patriotet kujdestar te forumit dhe nuk mund te kuptoj pse vajtja ne koncert nderlidhet me simbole kombtare, pavarsi apo me racen e paster ilire.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga bili99 Lexo Postimin
    Nese me drejtohesh mua kjo qe thua me tremb me shume se sa vete Putini, thua edhe aq shkrim te thjeshte thene nuk e kuptojne raperloverat qe thua ti ,dhe jane aq ne numer bashkshqiptaret e mije ..prit te pij nje aspirin se vdiqa... .( apo vetem i paragjykon ne stilin" si mund te duan Rapin, dhe njekohesisht artin?".......ose ..besoj se Ti e di me mire sigurisht per ate qe thua.Ke leje ta shkatrrosh (zberthesh) si te duash ,qe ta kuptojne sic kam e kam dashur ta shpreh, ke nenshkrimin tim , nga ajo qe te kam percjelle plotesisht besoj ne njohurite qe ke per kimine.
    te them te drejten prap e ke mire por e thua disi ngaterrueshem dhe serish pakuptueshem per rap-loverat
    Aeneas Dardanus

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga kiniku Lexo Postimin
    Kjo ishte hera e pare qe nje i "tille" vjen ne Kosove. Ardhja e tij eshte merite e marketingut te IPKO-s e cila me 50 cent bilete solli 50 centin ne Kosove per te thyer Vala 900. Plan mire i menduar.
    Plan??? Idotesi, mafiozitet dhe leje e vonuar (don te thuash) e boseve te mafise nderkombetare qe po udheheqin kosoven tash 10 vjete, -kete deshe te thuah? IPKO he ku-ku per Kosoven, po perse nuk beri dicka te tille kjo qerdhe matrapazesh tash 10 vjet? Por priti te marre leje pas 10 vjetesh?
    Aeneas Dardanus

Faqja 14 prej 20 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Debati i Knusve (gjelave)
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 05:15
  3. Forcat ushtarake serbe mobilizohen përgjatë vijës administrative me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 15:11
  4. Dëshmitë e të huajve për luftën në Kosovë
    Nga Klevis2000 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 09-12-2005, 04:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •