Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 41
    Vajza e trendafilave Maska e Zonjusha
    Anëtarësuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    Belgium
    Postime
    390
    pershendetje maratonomak
    Me vjen keq per cfare te ka ndodhur, kuptova qe nag shkrimet e tua qe dashuria per ate vajze te ka vrare shume, por jeta vazhdon (edi qe eshte e lehte ta thuash) por duhet te luftosh me cdo kusht kunder mendimeve qe te cojne ne te kaluaren, duhet ta harrosh ate person, dhe ti refuzosh gjitha mendimet qe te kthejne tek ajo. mundohu ta shikosh jeten nga ana pozitive dhe te perfitosh sado pak nga ajo, sepse dhe ti je nje njeri i mire qe ke te drejte te jesh i lumtur ne jete dhe te kesh diek qe te do prane.
    shpresoj tete ndihmoje sado pak ky mendimi sepse edi qe eshet lehte te flasesh.

pershendetje nga zonjusha
    Une jam Puro shqipetare
    me mua nuk te ecen fare!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga theodora*
    O maratonomak,pse s'behesh shkrimtar ti?
    Per nje jave jam e sigurte qe do kesh shkrojtur nje veper te tere.
    Po nese,mesa kuptova une ti paske mare hilopita dhe ndjehesh keq.
    Me nje oups(si ato qe thote evangjelatos ne reklame)do ndjehesh me mire(sorry per shakane po po mundohem te te bej te qeshesh)
    Tani si ndjehesh?
    Me mire?
    po theodora kam mendu te behem shkrimtar dhe do ja kaloj dhe vete ismail kadarese dhe do me lutesh te te jap nje autoigraf ne librin tim ma te shitur qe do dali se shpejti , ne fsakt une kam ndihmuar [ rudina xhungen ] ne krijimin e librit te saj te fundit , me [ mimoza ahmetin qe eshte nje artiste shume planeshe [ me ben per te qeshur kjo ] kam shoqeri te ngushtew , dhe te paret e mi ishin shkrimatere . TANI ajo shakaja nuk e koptova , ca asht hilopita dhe kush asht evangjelatos ? po flm zemer per gadishmerine tende per te me bere me ne humor , mjafton te gjej ty ketu dhe gjendjsa ime shpirterore ndryshon per mire , te uroj gjithe te miratr .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga Zonjusha
    pershendetje maratonomak
    Me vjen keq per cfare te ka ndodhur, kuptova qe nag shkrimet e tua qe dashuria per ate vajze te ka vrare shume, por jeta vazhdon (edi qe eshte e lehte ta thuash) por duhet te luftosh me cdo kusht kunder mendimeve qe te cojne ne te kaluaren, duhet ta harrosh ate person, dhe ti refuzosh gjitha mendimet qe te kthejne tek ajo. mundohu ta shikosh jeten nga ana pozitive dhe te perfitosh sado pak nga ajo, sepse dhe ti je nje njeri i mire qe ke te drejte te jesh i lumtur ne jete dhe te kesh diek qe te do prane.
    shpresoj tete ndihmoje sado pak ky mendimi sepse edi qe eshet lehte te flasesh.

pershendetje nga zonjusha
    FLM ZEMER , [ duhet ta harosh ate person ] jo nuk e haroj jo dhe jo , jo dua ta haroj p[or smundem , e shoh jeten nga ana pozitive po ajo [jeta ] me sheh mu nga ANA pozitive ? te perfitoj nga jeta ? lumturia eshte e cmuar se zgjat pak , kam te drejte te kem nje njeri prane po , ku eshte ? deri tani vetem nje kam njohe MENDIMI YT ESHTE GJITHMONE I MIREPRITUR , TE JRESH MIRE ,

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar më parë nga maratonomak
    po theodora kam mendu te behem shkrimtar dhe do ja kaloj dhe vete ismail kadarese dhe do me lutesh te te jap nje autoigraf ne librin tim ma te shitur qe do dali se shpejti , ne fsakt une kam ndihmuar [ rudina xhungen ] ne krijimin e librit te saj te fundit , me [ mimoza ahmetin qe eshte nje artiste shume planeshe [ me ben per te qeshur kjo ] kam shoqeri te ngushtew , dhe te paret e mi ishin shkrimatere . TANI ajo shakaja nuk e koptova , ca asht hilopita dhe kush asht evangjelatos ? po flm zemer per gadishmerine tende per te me bere me ne humor , mjafton te gjej ty ketu dhe gjendjsa ime shpirterore ndryshon per mire , te uroj gjithe te miratr .
    O njeri une nuk te shava kur te thashe te behesh shkrimtar.
    Per kundrazi dhe mua me pelqen te shkruaj.Kam shkrojtur ca poezi,ca tregime e ca perralla per femije.Po t'i lexosh ato perrallat do qeshesh me gjith shpirt(e di pse?se jane per nje moshe me te vogel,prandaj)
    Me 6 prill do vish ne takimi ne athine?
    Bye and have fun.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga theodora*
    O njeri une nuk te shava kur te thashe te behesh shkrimtar.
    Per kundrazi dhe mua me pelqen te shkruaj.Kam shkrojtur ca poezi,ca tregime e ca perralla per femije.Po t'i lexosh ato perrallat do qeshesh me gjith shpirt(e di pse?se jane per nje moshe me te vogel,prandaj)
    Me 6 prill do vish ne takimi ne athine?
    Bye and have fun.
    o theodora po nuk e mora si sharje moj po e mora si kompliment ; pse me keqkuptove ? urime per poezite perallat dhe tregimet per femije ; po pse per femije ? mund te shkrush per te ritur ; nuk e di nese do vi dot ne athine ne 6 prill ; kam arsye te forta per mos ardhur ; por do doja te vija dhe do bej te mundur te vij ; une i mirepres gjithnje shakate e tua ; je mjaft shoqe e mire ; per ate shakane qe me the ne postin e pare nuk e kuoptova pasi nuk shoh tv grek dhe kam kohe qe jam larguaR nga bota greke ; te uroj gjithe te mirat ;

e_ BoTeS
    Anëtarësuar
    02-01-2003
    Vendndodhja
    PLAYA-LAND
    Postime
    128
    Hey Maratonomak! Me vjen shume shume keq per cfare te ka ndodhur ty. Nga menyra si shkruan, habitem e cuditem se si 1 vajze mund te lendoj 1 person kaq romantik, e kaq te mire si ty. Por.. jeta vazhdon(eh sa e lehte eshte per te thene). E di qe nuk harrohet dot 1 person,,, i lutesh zotit qe te largohet nga mendja,,por ai/ajo eshte akoma aty. Vazhdo te shkruash...me pelqejne shume gjithe shkrimet e tua. Flet per 1 dashuri te paster,, 1 dashuri qe per shume njerez dhe mbase s'ekziston. Koha ti sheron plaget, e ti si djale i fort qe je do ja besh balle. Ke per te hecur vetem para. Persa i perket qarjes...ska absolutisht asnje te keqe te qash..vecse e le te keqen jasht shpirtit tend. Te uroj gjithe te mirat, te gjesh 1 vajze shume shume te mire, e te doj e te respektoj ty.

p.s. me vjen mire qe ke bashkpunuar me njerez te njohur sic i ke permendur me siper, tani fillo e shkruaj no 1 novel...blersja e par do jem une..no 1 autograf a do na e japesh????apo do behesh star e do harrosh forumistat(shaka) PAC FAT
    back-fo-BAD?;)

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anëtarësuar
    20-01-2004
    Postime
    764

Prane tjeje..

Mu afro me ngate.......Ma fal lotin...me ler te shuaj kureshtjen me buzet e mija,te gjej dhimjen tate dhe ta shuaj ta mbys....Ta fal rytmin e rahjeve te zemres dhe athere do ta kuptosh qe reh per dike...Veshtire ti ndalosh ato rahje,jane si gjelbrimi dhe ardhja e pranveres i terbon,,,kam frike qe mos me rembejne dhe me shpien atje ku dua...Je i mire....
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    po keshtu them o theodhora ; ja po e haroj dhe keshtu dp duket se e fal ; eh une jam i qefit cupe e buykur por i nje qefi te persosur asaj te dashurise se vertete ; te shohim nese ka me nje cik te tille ; EJ SOT JENI TAKU JU FORUMISTAT E GREQISE ; PO SI JA KALUT ME ; EH UNE NUK MUND TE VIJA DOT , ISHTE E pamundur te vija ; [ jo se skisha leke me ardhe po se nuk kam njerez qe ma dun te miren aty ne athine dhe do e mirnin vesh qe kisha ardhe nga miqte qe do takoja dhe nuk do ishte mire te takoja ca nga ata plerat , nejse ;, do bahet tjter takim dhe do vij ] ; po na thoni si kalut ? kettu po boie shi ; a ra shi aty ne athine ?

Citim
    Postuar më parë nga theodora*

Si shume qeflli dukesh ti mo djale.
    Per mire te dalte dhe besoj se vajzen me te cilen e prishe e ke harruar.

ej o cupe e bukur , ca ben toi ? pershedetje te gjitheve forumidtave ne greqi , ,sikur jemi haru pak ne te gjithe ; kuy jeni ju ? pershendes ty joanen joniden ermalin tjter smbaj mend nga greqia ; ej kohet e fundit jam mjaft i gezuar dhe i qete ; po juve si po ja kaloni e ? e o theodhora cka ke thene me siper eshte mire , po e haroj tani ate cupen dhe po ri i qete tani , po mitre une jam mire nga kewto punet e dashurise po ti ? ej haJDE shendet edhe suksese , dhe shkruj nanjehere ok ;

HAJDE HAJDE CUNI NA U MERZIT,

ORE UNE KUJTOVA SE ISHE NE MOSHE PER TU MARTUAR POR TI QEKE I VOGEL. RRI E BE qejf se s'ke ce do nusen qe tani.

gjithe te mirat

EHEM NUK JAM NE MOSHE ME U MARTU , PO KETU NUK BEHET FJALE PER MARTESA PO PER DASHURI NDJENJE DHE PASION ; me pelqen qe i dhe ngjyra humori kesaj teme ; ce du nusen tani une moj ; flm per gadishmerine tende si lajmese ; shenet

Citim
    Postuar më parë nga jonidapasho

maratonomak,

Hajde ne Selanik se ta ka gati nusen motra jote. Beme porosine dhe ta dergoj dhe aty po deshe. Hajt mos qaj me. Po nuk te pelqeu do bejme porosi nje fierake ne Shqiperi.

Pacim

jonida a ma ke gati nje cike moj moter ? a te lumsha une ty ; rofsh e qofsh e lumture ; po e bej gati porosine dhe opo e degoj me poste ekspres ; me te vertete me ke bere me qesh ; une po qaj e ? he ej ne cgjendje u gjenda ; eshte e vertete qe cdo pasion i njeriut e ben ate te beje marezira po ajo dashuria te ben qe te besh ato me qesharaket ; ZEMER UNE NUK PO QAJ ; POR EDHE NESE DO QAJA NUK DO ME VINTE TURP ; TA MARE E MIRA TA MARE PO SI ta mar une kete fjale ; si ofendim si preteks per ty te besh shaka ne de3m te personalitetit tim . ? po jo une nuk dua te prish shpirtin romantik qe kam vete dhe qe kam kroijuar ketu te romanca ; orandaj po e mar si nje shaka per te qeshur po jo ne demin tim dhe pa e tepruar ok zemer ok ; te them nje gje une nuk jam keq per nuse apo per nje cik sheqer nga nje vajze [ kupton mire cdu te them ] une mund te bej per vete cdo vajze qe dua dhe e 2 nuk do doja te mirja nuse para 25 _ ve por POR KUR DASHURON KUR DASHURON ZEMER TE IKEN TRURI DHE E VETMJA QE MUND TE BEJ MIDIS SHUME TE TJERAVE ESHTE QE TE TREGOHESH I GEZUAR DHE TU TREGOSH TE TJEREVE ATE QE KEAM PERJETUAR NGFA DASHURIA IME . JONA NUK TE FALENDEROJ PER OFERTEN TUAJ PO TE THEM QE NJE E TILLE MUND TE MOS SHKOJ HUQ TE NDONJE DJALE TJTER MA I MIRE SE MUA ; TE JESH MIRE ZEMER ; SHAKATE E TUA JANE TE MIREPRITURA POR PA E TEPRUAR ; OK ; BE HAPY

Citim
    Postuar më parë nga Anisela

Mu afro me ngate.......Ma fal lotin...me ler te shuaj kureshtjen me buzet e mija,te gjej dhimjen tate dhe ta shuaj ta mbys....Ta fal rytmin e rahjeve te zemres dhe athere do ta kuptosh qe reh per dike...Veshtire ti ndalosh ato rahje,jane si gjelbrimi dhe ardhja e pranveres i terbon,,,kam frike qe mos me rembejne dhe me shpien atje ku dua...Je i mire....

TE MBAJ doren ty ; endren time do te tregoj ; duke te puthur ate do te shpjegoj ; ne ecejaket tona ne mbremje vone ; nata mer perkedheljen tone ne heshjte ; oh sa ngjyra po shoh ne kete nate pa drite ; ecim pa folur qendrojme te shplodhur ; jeta jone nje shaka e hidhur ; peshperisim dashurei duke u dirdhur ; nuk eshte gje tjtare dashuria ; te jesh me ate qe do kjo eshte lumturia ; te dashuroj nuk kam me cte kujtoj ; ne krahet e tua dua te haroj ; ne prerin tend sa here do lind sa here do vdes ; kerkoj nje nate vec me ty vec une te dua shpirt jemi te dy ; te prita ty per nje kohe te gjate ; por ti erdhe per te ikur prape ; duke ikur mer cdo gje ; hidhi ndjenjat fsjiji kujtimet ; zhduke gjekundu dashurine ; mos duhet te mbaj per ty zemerimin ; por jo dashuria eshte dicka tjtare nje ender sa bota e vjter ; shiko nese ti nuk me dashuron ; kjo nuk thote qe me sjeton ; por vete jeta qe ke zgjedhur e shkateron ; ...... nje mije net do te me kerkosh ; nje mije net do me kundershtosh ; gjate jetes duke jetuar ne mos njeher do jem kujrtuar ; ndoshta do qash o ndoshta do qeshesh ; por e di se petkun e kesaj jete perseri do veshesh ; kalojne ditet dhe vitet per kaq pak jete dashuria tashme vidhet ; oh moj cupe e bukur sa te dua ; me sghume se nje jete per ty dhe per mua ; EDHE TI JE E MIRE ;

sa te kam dashur .

dhe nuk jam penduar ende qe te kam dashur ,

po nuk te dua dot me .
    nuk te dashuroj .

mbaroi ai kapiutull

Citim
    Postuar më parë nga QuEeN

Hey Maratonomak! Me vjen shume shume keq per cfare te ka ndodhur ty. Nga menyra si shkruan, habitem e cuditem se si 1 vajze mund te lendoj 1 person kaq romantik, e kaq te mire si ty. Por.. jeta vazhdon(eh sa e lehte eshte per te thene). E di qe nuk harrohet dot 1 person,,, i lutesh zotit qe te largohet nga mendja,,por ai/ajo eshte akoma aty. Vazhdo te shkruash...me pelqejne shume gjithe shkrimet e tua. Flet per 1 dashuri te paster,, 1 dashuri qe per shume njerez dhe mbase s'ekziston. Koha ti sheron plaget, e ti si djale i fort qe je do ja besh balle. Ke per te hecur vetem para. Persa i perket qarjes...ska absolutisht asnje te keqe te qash..vecse e le te keqen jasht shpirtit tend. Te uroj gjithe te mirat, te gjesh 1 vajze shume shume te mire, e te doj e te respektoj ty.

p.s. me vjen mire qe ke bashkpunuar me njerez te njohur sic i ke permendur me siper, tani fillo e shkruaj no 1 novel...blersja e par do jem une..no 1 autograf a do na e japesh????apo do behesh star e do harrosh forumistat(shaka) PAC FAT

shume vajzave u vijne keq per mua ; e cuditshme ?jane valle kaq te ndj4eshme ? a ndiejne dhe kuptojne si une ndihem ? besoj se po ; TI HABITESH se pse vajza me ka llenduar mua ?nuk ke pse te habitesh zemer ; vajzat te ishin te mencura po aq sa jane te embla atere nuk do lendohesha ; habitem se vajzat jane kroijesa te cuditshme ; [ ne kuptimin e mire te fjales ] oh ato jane te vecanta ; TI THUA jeta vazhdon ; po vazhdon ; ben shaka mner fryme dhe punon duke jetuar por nje njeri qe do nuk e haron dot ; une zemer nuk e haroj sheqerin tim dhe e mendoj ne mengjes kur ngrihem ne dreke kur ha zemer mbasdite kur degjoj muzike dhe ne darke kur fle nese fle ; une nuk kam qare kurre mund te lotoj po jo te qaj dhe te bejhem si femije ; si bejne femijet [ ooooooooooolelellllllleellllllleeeeeeeeeeleeeeeeeo dashuroia ime moj oooooolllllllleeeeeeeeeeeeoleoleoleole lllelelelleleleooooooooooooooooooooodashuria ime ; hhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhihhhhhhhhhiiiiiiii iiiiiiiiiii; sa do doja te isha ende femije ; une jam i forte nuk e di ? ne fakt kur me sheh dikush i jap pershtypjen e nje njeriu te eger ne pamje i zymte naiv dhe i heshtur po nuk eshte keshty . ne shpirt une jam nje femije ne karakter jam nje 40 vjecar dhe ne trup nje 23 vjecar ; NUK DUA VAJZE TJTER dua vetem ate per dashurine time ; nuk mund te ve vajze tjter se ska vend ne zemren time qe e kam rezervuar per dashurine ; me pelqejne vajzat po jo nje dashuri tjter ; perderisa e kam nje dhe nuk dha fryt cta dua tjter ; por do e respektoja nje vajze qe me donte ;nejse dhashe nje pershkrim vetes time ; ja keshtu kot nuk e di ; TY ZEMER TE FLM SHUME je nje vajze e mire per fjalet qe thua dhe te paca ne shoqerine time ; hajt shendet ne dashuri , le te jete dashuria jote e shendetshme dhe bullafiqe ; mpluq mpluq ;
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dito : 23-06-2005 më 10:03

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545

atje ku....

me gezimin e nje dite jeton gjithe jeten
    atje ku mund te shohesh dallget e detit
    te cilat fshehin sekretet e te dashuruarve
    te rrete e bardha ne kaltersi te qiellit
    te drita bukuria dhe nxehtesia e diellit
    nxehtesi per trupin ,bukuri per mendjen ,dhe drite per zemren

cdo kush ka nje dashuri dhe dashuria ka nje emer
    dashuria ime eshte emri yt ,pra ti vete
    ne dashuri te praruar zemra ime te prehet, ty te kete
    oh te adhuroj si nje perendeshe
    me sjell paqe oh paqe si nje pellumbeshe
    me ty nuk e shoh me jeten bardhe e zi
    ti je flamuri ime ne zemer , rti ,vetem ti
    me ty shkoj kudo ne bote vec rrotullohem
    e shoh boten te bukur dhe nga e keqja harrohem
    si nje engjell do te dashuroj
    si nje femije per ty do te gezoj
    oh sa shume po sa shume te dua

ashtu si stuhia me entuziazmon
    ashtu si qetesia e nates me ngushellon
    edhe dashuria per ty kaq shume dhimbshem me gezon
    kur shoh ylberin mrekullia me kaplon
    ndiej vrullkur te puth gjaku me vlon ;

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anëtarësuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Vallahi se si dashurohet ste ndihmoj dot.Jo re ene te dashurohesh me menyren time se si dashuroj pastaj eeeeee....I bie te me maresh te drejten e autorit.Naaaa aty mahu

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. A mund të dashurojmë më tepër se një herë?!
    Nga mije në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 10-11-2009, 09:10
  2. LUTJA: Mesues na meso te lutemi...!?
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 10:42
  3. Cfare dashurojme?
    Nga romeoOOO në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 62
    Postimi i Fundit: 23-03-2006, 16:59
  4. Përse dashurojmë dhe përse vdes dashuria?
    Nga AuGuSt_ në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 12-10-2004, 00:05
  5. Si dhe pse dashurojme?
    Nga Belina në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-07-2002, 07:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •