[QUOTE] OLULJA IME . NJE DITE TE BUKUR MAJI UNE TY TE HETOVA FSHEHUR NE FLETAT SHPESH ATY MOJ LULE ;plot me dashuri une ty te kundrova derisa nje dite tui mu kepute . POR tani je vyshkur dhe me ske ere kenget e tua per mua skane me vlere ti je lule e bukur e diteve te majit ti je kanga e zemres sime te fajit , ME kujtohen ditet kur finia sa here humbet ajo nga dashuria ishe e vogel athere ti lulja ime smendoje tjter vec per enderime .POR tani je vyshkur dhe me ske ere kenget e tua me skane vlere ndonese je kaq larg ti zemres sime do te kujtoj perhere moj lulja ime .POR TANI JE ..........................................PER TY ME MALL O LULJA IME . endren tende te perflakur ENDREN TENDE TE PERFLAKUR SIKUR ME TY TA JETOJA vec per dashurine ket jete te flijoja ; per ty sdo kisha me halucinacione por nje jete plot emocione . per ty sdo shkruaja kaq poezi por do jetoja gjithe harmoni ; kaq qe per mua laq qe per ty QIELLIT i bertas per ata dy sy ; botes henes yjet dhe diellit edhe aty afer ndoshta edhe qiewllit me padituri i kerkoj kete endetr dashuri pse ma largoi .E CTE THEM ME ; cishte per tu thene u tha diku dikujt mund ti them na ishte nje here gjera qe smund te ndodhin per here kur lindi jnje dashuri nje engjell me emrin lumturi ; ne duart e saj kishte paqe te vinte ta puthje fort ne faqe ; ne syte e saj kish vec shkelqim ajo te te largonte cdo hidherim ; ne shpirt te saj kish vend vec per nje njeri vetem mua dhe te m adhin perendi ; kete engjelll pa ditur e debova dhe kurre veten se kuptova dhe pyes veten ; ndoshta emngjell tjter te mua do pengohet qe sa me shpejt ajo dashuri te harohet ; qe zemra ime te mos ndeshkohet qe jeta ime te mos shkaterohet dhe dashuria me mua te te mos nxehet dhe nje engjell te me jape te mua te prehet ,,,,,,,e cte them me cishte per tu thene u tha diku dikujt mund ti them na ishte nje here ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,DO TE SHKRIHEM . do te shkrihem e do venitem si nje akull f]ort i ngrire ; uje i ku8lluar le te behemn te me shijosh ne etje plot kenaqesi ; fushe me lule le te jem fytyremn tende shume afer te kem ; do doja te isha nja fans ndoshta me me dhene nje shans ; balte e pluhur do te behem te me shkel kemba e saj ; dhe te prehem duke puthur ate kembe pa sandal ..... DASHURIA eshte dicka tjter nje ender sa bote e vjeter , PSE TA DASHUROJ PASKAM FAJ cta pret mendja ty mohj vajze se koj zemer vec per ty po vuan ; dhe kjo mendkje smund te ndahet prej teje kur me thu7a cka mes ty dhje meje ; si ty vajza ka plot bota nuk e di per mu kane qene krejt te kota . vecti per mu je e para nmemndje e trup e e ket zemner mke hyre si asnje femer ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, KUR .................... kur une edha te ty vete dielli me ndricoi ata dy sy . me ngrohi trupin ashtu si gezimi pershkon shpirtin ; une e di se vec ne e duam dashurine ; nje kohe e mire na buzeqeshi ; nuk frynte ere dhe sbente ftohte ; shiu qebdronte larg me kot ; vura re te shikoja 1 mije vajza per mua ishe ti ; cdo gje tek ty me bente te lumtur ; ej tek jeta jopte une kisha humbur ; i humbur tek ty jetoj vec mendimi per ty tek shpirti pushoj ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, SHPIRTI IM ..........shpirti im mre trhosh , nuk je me ajo e para ; endren e zgjodha ta kem per vete se ti kur nuk me ke dashe i pikelluar ne zemer te pash ; hija ime eshte aty dhe dhimja me shoqeron dhe une ekzistoj qe jeta jote me provon , nje jete me ty une doka vertet vec ty te kjo zemer te coja ; une kure sdo lodhem vetem ty te dashuroj se une kure smund te te haroj .................................................. ........................ KUR NJE DJALE DO NJE VAJZE kur nje djale do nje vajze ; ai nuk pyet asnje njeri mund te bej cdo marezi vec per ate dashuri ;;;;; kur nje djalre do je vajze ai smund te prese fare asnje minute me kot te kalojne se gjithcka ne te vec ate dashurojne ;;;;; kur nje djale do nje vajze nuk eshte me ai por tjter njeri nje jete tjter ai do jetoje kur nje vajze ai do dashuroje ,,,,,,,,,,,,NJE VAJZE ,, nje vahjze dikur une njoha ishte shume e bukur dhe pa faj tani kur e mendoj pse te mos qaj ; une qaj er ty dge qaj per ne ; koha kurre ska ndaluar as ajo dashuri ska per tu haruar ; qielli me ngushellon dikusah tjter me ndihmon ; edhe nese dora nuk shkruan me poezi edhe nese syri me nuk te imagjinon edhe nese mebnsdja per ty me senderon por e di se kjo zemer vec ty te dashuron . NA ISH .......na ish nje here nje ajze tani nuk eshte me ndoshta diku puthet a ndoshta diku fle ; na ishin edhe dy sy , tani nuk shikojne me ; ndoshta diku puthen a doshta diku lotojnew keshtu me solli rinia , si iken je pranvere ; e smbetet me te them vec na ish nje here ........ na ishin dy gersheta si to nuk kish te tjtere ndoshta diku krihen a ndoshta jane te prere ; na ishin edhe dy faqe dy faqe p[orsi molle ndoshta diku skuqen a ndoshta dilu rudhen . keshtu me solli rinia ; si iken nje pravere ; e smbete mvec te them na ish na ish nje here . A E MBAN MEND ................. a e mban mend e dashur tui kur me fkisje vec per dashuri . me shtrengoje doren dhe u gezoheshe si nje femije ; si femije kur sheh dhuraten e tij me shihje mua me perqafove fort dge me the te dua ; me puthje me pasoion ;;;; oh kjo zemer shijen tende kurre se haron ;;;; ne krahet e mi qendroje e shplodhur une e ndieva ; shpirti yt ishte ngrohur ;;;;; por tani ;;;;;; tani me ben te cmendem ;;;;;; m kot me kot pres te rimekembem ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, SONTE ,,,,,,,,,,,,,,,,sonte dua TE QAJ dua te qaj si femije ; sonyte dua digjem te digjem si shkendije , sonte jam i toishtuar i trishtuar si hewna ;; sonte dua te ndricoj pak shpirtin te ndrocoj si yje te paqena . sonte dua te mbaroj nje kapitull tjter te filloj dhimjen telaRGOJ ate vajze me mos ta kujtoj , sonte veten per sonte dua te bej sonte vetem per sonte ..................................... SIKUR sikur me ty te te jetoja sa mie do ishte me siguri jeta kuptim do kishte ; me ty do jetoja jeten time gjyse ti e gjysem une cdo problimi do i thosha ik ske pune ; me ty do shikoja perendimin e diellit cdo gezim me ty do perjetoja edhe fewmijet prej teje aq shume i doja ; une e ti do ishim nje te pandare zotin do falendreonim e deri ne vdekje bashke do jetonim ................ JAM ENDE I RI ..... jam ende i ri dhe nuk di shume gjera ende nuk i kam jetuar te tera ; di qe jam njeri dhe njeriu ka jetuar filloi dhe kure ska mbaruar por nje gje nuk kam kuptuar , besimi mund te humbase shpresa shuhet por dashuria ej dashuria jo vetem egsiston por ajo perjeton , kur lind eshte aty . tek jeton ti e sheh edhe kur vdes ajo ty nuk do te pres .......por cfare este dashuria mashkulll apo femner [ jane qe te dy ] ........KUR kur shkunda valixhen e shpirtit gjera te jetes aty gjeta aty ishin per ty kujtomet te qeta ; i maR DHE I SHIKOJ DHE PER PAK JETA ime do qendroj ; ato jane te qeta ne fillim tek i kaloj neper duar ato kthehen ne revoltim ; i frikesuar ne nje cep i le me qetesi se kam frike mos kthehen perseri ; mbvase jeten time e marin dhe ne cmendi pergjithnje me kallin ; e mbylla valixhen perseri dhe vazhdoj jeten nuk e di ne kotesi ? TRUPIT .................trupit tim mund ti bej derman edhe mendjes i them ri ketu aman ; por shp[irtit cfare ti bej qe vec per ty po qan ; tani perseri udhetoj dhe me nuk e di ku shpirtin ta inkoroj ; diku deti eshytte i qete por edhe dallge mund te kete ne fill8im kjo dashuri ishte mire por me vone pashe me sisha i lire ; une te dua shume por sme le llogjika prej teje pa deshire une ika /////////// NE UDHE KRYQ ...... ne udhe kryq tashnme u gjenda nuk e di me ku te shkoj ; o njerez qe me shikoni pse jetova dikur kujtoni .. o bote e keqe me degjo ; te me torturosh me mos kerko ; me dhimbset jeta ime oh sa doja ta nenshtroja zemren time ..oh ta mare e mra ta marte qe jeta ime ska kuptim tashme u be e qarte ...... O DASHURI QE KURRE NUK ME LE ; SHPIRTIN E KAPITUR TE JAP QE SHLPDHJE NE TY TE KETE ; TE KTHEJ TY BORXHIN E JETES ; JETEN QE ME DHE ; QE NE HTHELLESITE E OQEANIT TE JETES ; RJEDHA E SAJ MA E PASUR MA E PLOTE TE JETE ............DASHURIA ESHTE QENDRIM I SHPIRTIT DHE PASOJAYT E SAJ TE LIDHIN . .TE JESH ROMANTIK DO TE THOTE QE JE PRAKTIK PASI JETON ATEW QE NDIEN ..........[ PER VETE NATYREN DASHURIA LIDH VETEVETEN DHE MARTESA VETEN SA I BEN KOMPLIMENT NJERIUT DHE KAPET PAS FJALES QE AI KA THENE ....DASHURIA NUK ESHTE E PERJETSHME VETEM ATEWRE kur jetohet sepse atere e vret vete jeta . ////////dashuria mund te privohet vetem atere kur jane 2 pasqyrat njeres dhe shohin ne pafundesi ,,,,,dashuria [erotike] nuk eshte e persosur ajo nuk eshte e perjetshme ,,,,,,[frymezimi i tepert ne gjerat e jetes mund te jete ndoshta edhe maska nfa ku fshihet cmenduria ......... HENA IME ....... hana ime e dashur ti shikon vajzen time sonte ; ti qe gjate nates udheton ; netevew ti kujtimet e mia lexon ; sghko shiko nese te ajo vajze ende dashuria jeton ; do te pyes e do me thush dhe ne fund i trishtuatr do me quash ; se une e di ajo vajzre tashme puthet ; dhe me e dashuruar nuk quhet . ; ajo me nje ender u dashurua me te iku dhe u jetua ; por edhe me nese sme do tui mos u gdji por eja dhe me kerko ; ne ket agim te dy te agojme dhe ket ender dashuri te dy ta jetojme dhe nga lart vajzen te dy te sghikojme .............................. TE ISHTE DASHYRIA si uje qe nuk mbaron ; te ishte dashuria si nje ender qe nuk haron ; te kishte jete ma shume se sa jeton ; te ishte dashuria si rera e dewtit ; te ishte kaq shume sa yjet e qiellitr ; te ishte si zjari qe pervelon ; kaq i nevojshem sa ajri qe pa te nuk jetojme ........... NJE SHIKIM YTI i shkrire ngrohi zemren time tasme te ngrire ; ne trupin tend kishte jete oh ato buze sa do doja ti prekja vete ; floket e tua ledhatimi im ; pa te perqafuar nuk mund te bej dot durim ; ti je nje thesar plo mr thesare kaq larg teje smund e ri dot fare .....................UNE KAM nje zemer dhe eshte njeze qe ka emer ; ky ze kerkon pak dashuri ; nuk eshte degjuar asnjehere keshtu ka ngele gjitjmone perhere ; mengjesi gjiyhmone ne mbremje kthehet dhe ky ze pa u degjuar prehetv ............. ENDRAVE TE MIA u dgashe nje shpirt ; deshira e nje imije neteve u kthye ne nje thesar ; imagjinoja dicka qe syte e mi me kurre skishin pare . endra u shpirt shpirti u be thesar qe smund te fitoja sa shume kam qare ; ky thesare nuk e ka emerin dashuri por e ka emnrin largesi ................ROMANCE do te mirja try new mes te dewtit ne syte e tu do shikoja pafundesine e qiellit ; do te mirja ty ne te diellit perendimin per aq sa zgjat do humbja tishtimin ; do thoja jam i perkedhelur nga kjo jete ; cdo dite pa ty le te mos kthehet ne nete ; perendia te beri kaq te bukur dhe te mire ; vetem mua te mos jem vetem por me ty i lire . l; nga zoti prej meje u krijove vetem per te dhene gezim ti me vesgtrove ...................vazhdon ,,,,,,,,,,,,,,
Krijoni Kontakt