Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 41
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Dashuro me zemer, dhe ver arsyen ne pune. Cdo gje tjeter eshte fjale boshe miku im.

Dito.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Dashuro per momentin dhe dashuro me ndjenja e me zemer.

Stormi
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

...........
    Anëtarësuar
    24-12-2002
    Vendndodhja
    home
    Postime
    678
    Dashuro me zemer. Ather simbas zemres qe ke, po ishe zemer mir dashuron me pasterti etj, qofse je zemer keq dhe hilacak, kot qe shkon ne ate rrug.
    What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!

plaç te preft Maska e PLaku-i-Detit
    Anëtarësuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    175
    Dashuri nuk eshte nje patate qe hahet brenda nje nate ajo eshte nje shtylle betoni qe kur e prek te ze tensioni.

Degjo mua ti maratonromak kur isha ne shkolle ne gjinaz ne kolegj kisha nje presor dhe gjithmone thoshte keshtu

Ajo qe mbaroi mbaroi kjo qe fillon eshte 1(e para)

keshtu qe mos harxho frymen kot per nje njeri qe tashme per ty pas çdo mundimi qe ke bere ka vdekur harroje,kjo vajza qe une jam ne foto nen emrin tim eshte nje vajze shqiptare dhe ne vitin 97 per 98 vdiq me gjithe te emen e saj ne autobus qe i vune bomben bandat e doja une sa shpirti im e di biles isha fejuar do martohesha po ja qe su be.tani une se vdiq ajo sdo vrisja dhe une veten.keshtu qe dhe une vazhdova jeten ajo perseri per mua eshte dashuri e veçante se mbush dot vendin asnje por duke e kujtuar dhe duke emnduar per ate nuk bej tjeter gje veçse shkatroj veten prandaj sdo menduar shume per diçka qe mbaroi duhet pare per ndertesene e re qe do ngreme vlla i dashur.

dhe nje fjale si lab qe jam hidhi rrath dybekut se je d jal i ri dhe do gjesh me te mire se ajo qe iku.

Mirulexofshim
    Ndryshuar për herë të fundit nga PLaku-i-Detit : 13-12-2004 më 05:52
    " not yet "

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga ShejTaNi
    Dashuri nuk eshte nje patate qe hahet brenda nje nate ajo eshte nje shtylle betoni qe kur e prek te ze tensioni.

Degjo mua ti maratonromak kur isha ne shkolle ne gjinaz ne kolegj kisha nje presor dhe gjithmone thoshte keshtu

keshtu qe mos harxho frymen kot per nje njeri qe tashme per ty pas çdo mundimi qe ke bere ka vdekur harroje,kjo vajza qe une jam ne foto nen emrin tim eshte nje vajze shqiptare dhe ne vitin 97 per 98 vdiq me gjithe te emen e saj ne autobus qe i vune bomben bandat e doja une sa shpirti im e di biles isha fejuar do martohesha po ja qe su be.tani une se vdiq ajo sdo vrisja dhe une veten.keshtu qe dhe une vazhdova jeten ajo perseri per mua eshte dashuri e veçante se mbush dot vendin asnje por duke e kujtuar dhe duke emnduar per ate nuk bej tjeter gje veçse shkatroj veten prandaj sdo menduar shume per diçka qe mbaroi duhet pare per ndertesene e re qe do ngreme vlla i dashur.

dhe nje fjale si lab qe jam hidhi rrath dybekut se je d jal i ri dhe do gjesh me te mire se ajo qe iku.

Mirulexofshim
    NGUSHELLIMET E MIA O MIK;
    po perpij cdo fjale qe thua dhe dua ta bej te pyunoje si te ishrte nje formulle maghike qe do me shpetonte nga kjo gjendje qe me ka gjetur ne jete ;

vertet me beso ;se une te besoj , eshte mire te flasesh per dashuri miku im dhe une e di qe AJO do vij nje dite dhe do kuptoje gabimin qe ka bere ;

eshte nje kurve e njohurr

nje grerez qe thumbon

nje krenare e paskrupullt

nje engjell e maskuar

paturpesisht me prezantoi vetveten
    me solli ne jeten e saj
    me deshiroi

desh te perfundointe me mua pas avemturave te dashurickave te saja plot epshe
    me genjeu
    me perplasi
    me shpuri ne thellesi te mbijeteses
    dhe ne fund si e pa turpshme u laergua duke lene akoma me shume nje tjeter viktime nga thumbi i saj helmues

POR UNE E DASHUROJ ME GJITHE MENDJEN TIME ME GJITHE TRUPIN TIM , ME GJITHE ZEMREN TIME DHE ME GJITHE FRYMEN QE ME MBAN NE JETE NE KETE DHE ;
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dito : 23-06-2005 më 09:54

e kithtë Maska e Rebele
    Anëtarësuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpër
    Postime
    1,088
    Si dashurohet???

me te gjitha shqisat

idealisht me zemer domosdo po varet nga vendodhja e zemres

i/e regjistruar Maska e blueyes
    Anëtarësuar
    06-10-2004
    Postime
    203

Te lutem me degjo!!!!

[QUOTE=maratonomak]

ershte nje kurve e njohurr

nje grerez qe thumbon

nje krenare e paskrupullt

nje engjell e maskuar

paturpesisht me prezanyoi vetveten
    me solli ne jeten e saj
    me deshiroi

desh te perfundointe me mua pas avemturave te dashurickave te saja plot epshe
    me genjeu
    me perplasi
    me shpuri ne thellesi te mbijeteses
    dhe ne fund si e pa turpshme u laergua duke lene akoma me shume nje tjeter viktime nga thumbi i saj helmues .
    Mratonomak besoj se me kujton akoma,do te te jap keshillat e mia aq here qe ti mirepresesh...
    Te kuptoj aq mire saqe fjale skam te ta shpegoj,por.....
    Jeta vazhdon i dashur,por vazhdimi i saj varet nga ne,si mundte te ndihmoja pa bere hartim?????
    Thjesht fare Ulu ne nje bar i vetem dhe parafytyro ate "fat madhe"...
    Por kujdes mos mendo momentet e bukura qe te dhuroi apo lojen e saj megjithese nuk me pelqen te gjykoj,thjesht kujto momentet e hidhura qe kale lene gjurme ne shpirtin tend te paster e fatkeqesisht plaga me sa kuptoj une sa vjen dhe zmadhohet....
    meqe cdo gje eshte psikologjike cdo gje varet nga ne,se si ne ushqejme trurin tone se cfare me te vertete duam,cfare ngjyre duhet ti japim kesaj jete,at5ehere menyra me e mire eshte te arrish te ndiesh "Yrrejtje" "Neveri" "Keqardhje"per ate femer,thuaj vetes qe ajo vajze nuk e meriton dashurine tende pasi sic e the ne nje nga shkrimet e tua qe perse dashuria ime mos te jete eperbere nga faktore njerezore????Falje sakrifioca etj etj.....Ta kthej pergjigjen i dashur miku im....
    Nuk te ka dashurr mos gebnje veten duke thene qe me deshi e pse sme don me???Nese kerkon pergjigjen e pyetjes se fundit,do te shkaterrohesh pasi do arrish te besh dhe veten fajtor gje qe seshte evertete,asnje smund te jete perfekt jo vetem ne dashuri por ne asnje fushe te jetes,keshtu qe me kupton fare mire ku e kam fjalen....
    Nese ne trurin e zemren tende vazhdon te jetoje "Imazhi i bukur i saj"dhe jo aii kunderti,keq e ke punen i dashur pasi jo vetem ti qe sdo te arrosh te jesh i lumtur kurre por dhe personin i cili ne nje te ardhme do te zere vend ne jeten tende nuk do te mundesh ti falesh lumturi prandaj mendoje mire asnjue nuk duhet te paguaje dhe as te kete inmformacionin total te kaluares sone,jeto te tashmen jeta eshte e shkurter aq e shkurter sa nuk e beson .......
    Rendesi shendet e jete e tru te shendoshe te tjerat vijne dalngadale....Te premtoj qe nese mundohesh te besh kete qe te them do arruisesh shume lart.

Me mua ka funksionuar... Just be cool!!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    jo
    ende e dua dhe tash e dua ndryshe.
    e dua te vuaje dhe te qaje.
    do ia mar shjpirtin .
    uuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhh ckam per ti bere.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-06-2005
    Postime
    13
    eh dashuria eshte e fuqishme : here e ben njeriun bishe e here te tjera bishen njeri.
    maratonomak une mendoj se nje dashuri eshte e mbaruar kur njeri nga te dy menson se ndarja esthe e mundshme, keshtu qe une mendoj se tani eshte koha jote per tu marr me veten dhe per kuptuar qe ka nje kohe per te gjitha.
    une e di qe eshte e veshtire te fshish zjarrin e zemres por nuk eshte e pamundur. jepi kohe vetes dhe jepi shance te tjeracae rreth teje se patjeter diku aty do e gjesh personin qe do te te beje te harrosh dhimbjen e ndarjes dhe do te te beje te ndihesh dhe nje here me fort zjarrin e dashurise.
    me siguri dashuria jote duhet te kete qene e vertete per ty sepse ka qene ne zemer dhe jo ne koke ( si ish patnerja jote)
    te uroj sh dashuri ne jete( por te vertete ama)

i/e larguar
    Anëtarësuar
    23-05-2005
    Postime
    301

Mirulexofshim
    ShEjtani, me te vertete e dhimbshme...Me vjen mire qe je perpjekur ti besh balle situates, kuptohet shume e veshtire, te uroj gjithe te mirat e kesaj bote...

Jeta ka shume te papritura edhe duhet te jemi gati ti perballojme ato edhe pse lendimi, saktrifica jane pjese e tyre.
    maratonomak! mjaftojne fjalet e ShEjTanit, te te japin kurajon e nevojshme, kuptohet te gjithe kemi dobesite tona, por njeriu duhet te jete i forte. Cfare vertete te lendon eshte kur gjithcka qe sakrifikon e ben ne menyre kaq te pafajshme.. duke menduar se njerezit jane si vetvetja... me kupton
    GJithesesi, Jeta vazhdon... A e harron Dot? JO...
    Thjesht do te sugjeroja "Dont live with it, mos e be pjese te jetes (tashmes /ardhmes)... Deal with it, Behu i forte ta perballosh...

Te uroj te gjesh lumturine dhe qetesine qe ke humbur, por dije eshte vetem ceshtje kohe...

Peace & Love

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. A mund të dashurojmë më tepër se një herë?!
    Nga mije në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 10-11-2009, 09:10
  2. LUTJA: Mesues na meso te lutemi...!?
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 10:42
  3. Cfare dashurojme?
    Nga romeoOOO në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 62
    Postimi i Fundit: 23-03-2006, 16:59
  4. Përse dashurojmë dhe përse vdes dashuria?
    Nga AuGuSt_ në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 12-10-2004, 00:05
  5. Si dhe pse dashurojme?
    Nga Belina në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-07-2002, 07:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •