TE gjitheve na ka ndodh te ndahemi me nje person qe kemi dashur. Si e keni perjetuar , a kujtoni ende ate person , cfare keni bere per ta kalur sa me lehte ndarje ?(Flas per lidhjen i/e dashur).
Pres mendimet tuaja.
TE gjitheve na ka ndodh te ndahemi me nje person qe kemi dashur. Si e keni perjetuar , a kujtoni ende ate person , cfare keni bere per ta kalur sa me lehte ndarje ?(Flas per lidhjen i/e dashur).
Pres mendimet tuaja.
varet nga shkaqet. lloji i ndarjes, mosha, pervoja etj
koha eshte ilaci me i mire dhe jeta intensive per te mos e len veten ne deshperim pas ndarjes lal
s'ka ndarje qe te ben te ndjehesh mire ose te jesh e lumtur.
uroj asnje te mos ndahet se s'ka me keq se nje ndarje me ate njeri qe do e qe ke bere shum endrra per te ardhmen.
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
gjithmone do ta kujtosh ate nga i cili je ndare derisa nje dashuri e re te trokasi ne deren tende. nuk thone kot gozhda del me gozhde. te pakten keshtu mendoj une. te ndahesh nga dikush qe do eshte gjithmone shume e veshtire nuk diskutohet, ndaj normalisht do ta kujtosh. por ishalla sna bie per risk te kalojme prova te veshtira ......... ndarja eshte gjeja me e dhimbshme.... ajo qe na ben te vuajme gjithmone eshte humbja e nje njeriu te dashur....... njeriu vete si natyre se pranon dote humbjen sidomos ajo shpirterorja te keput fareeeeeeeeeee![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
bija e detit
ne greqisht thone "o erotas me erota perna"
="dashuria kalon me dashuri"
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
Ok , sdo ja uroja asnjeriu nje gje te tille, ndarjet ndodhin dhe pse nuk do i doje. pastaj mendoj se duhet shume kohe qe te rrimaresh veten pas nje ndarje te tille, dhe nuk besoj se koha sheron cdo plage, sa do te sherohet plaga shenja mbetet dhe asnjehere sdo jesh me i/e njejti/a(si njeri).Ndarjet nga nje ane na fortesojne ne karakter por me mire mos te ndodhin se dhe vuajtja eshte shume me e madhe.
Zakonisht kur me ka ndodh nje gje e tille do te kisha preferuar me mire te mos e kisha njohur ate person, gjoja do ishte me e lehte por gjithsesi koha nuk kthehet mbrapsh duhet vetem te eci para.
Shume faleminderit vajzave per pergjigjet , nuk po shoh reagimet e seksit mashkull ,kushedi pse????????????
Dashurine me te cilen je ndare, gjithmone ne rast se ka qene dashuri e sinqerte dhe jo per te kaluar "kohen", kujtohet gjithmone. pamvaresisht se ne crrethana ndodhesh per momentin. Ndarja nga dashuria sigurisht se perjetohet keq dhe bashkohem me te gjitha mendimet e postuara ketu. Asnje nuk di te flase per dhimbjen ne rast se nuk e ka kaluar nje te tille te cilen nuk ia uroj asnjeriut.
Nje thenie e bija e detit
"ajo qe na ben te vuajme gjithmone eshte humbja e nje njeriu te dashur....... njeriu vete si natyre se pranon dote humbjen sidomos ajo shpirterorja te keput fare"
naten e mire te gjitheve.
Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.
Te duash dikend dhe mos e kesh per vete eshte njejte sikur te jesh i denuar pa bere asnje krim![]()
ehhhhhhhh besar nuk ka dale kote ajo shprehja te tjere duam e te tjere na duan edhe me te tjere perfundojme. jane reale keto. jetes si dihet si ta sjell fatin.![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Gloria vetem koha eshte ajo qe do te beje ty te ndihesh me mire.Postuar më parë nga Gloria83
Nuk harohet por do e kujtosh pa dhimbje(me vone) si nje kujtim te bukur apo te keq.Mos u nxito te gjesh nje te dashur tjeter pa qen e qarte nga humbja e dashurise se meparshme ,sepse kam frike se gjithmon ne keto raste behen zgjidhje te gabuara. Uroj ta kalosh sa me shpejt kete humbje.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Krijoni Kontakt