Close
Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 105
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-04-2008
    Postime
    212

A mund të dashurojmë më tepër se një herë?!

Kam degjuar se meshkujt dashurojne vetem 1 herë sinqerisht kurse femra me shumë! Mirëpo jam e mendimit se te dy palet dashurojnë më shpesh. Në ditët e sotme janë të rrallë ata qe kane perjetuar dhe perfunduar me nje lidhje te vetme. A mendoni se ne nje lidhje te dyte ose te trete,mund te jetojme te njejtin pasion me sinqeritet dhe pa asnje lloj interesi ne mes?
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 21-12-2008 më 15:49 Arsyeja: Temë jo e qartë!

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    A mon mor cfar teme dhe cfar pytje qe bon dhe ti

Po njeriu vetem njeher dashuron ne jete dhe jo si thua ti qe dashurojne me shum se nje her
    Un per vete vetem njeher kam dashuruar dhe pa interes ..se ne koh te xhaxhit ku ka pas si sot qe njerzit kush ta ken makinen me te bukur apo kush te vishet me bukur athere ka qen jeta me e thjeshte se sot ..jo se nuk me pelqen koha e sotme po ka qen kohe tjeter athere dhe dashuria ka qen me e paster dhe me sinqeritet
    po edhe dicka, po u dashurove me nje njeri per inters .nuk je me njeri per mendimin tim je nje njeri qe nuk ke vlera
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-04-2008
    Postime
    212
    flm goca bules une thkesht shpreha mendimin pasi ne te vertet tashme jan te rrall ato qe kane perjetuar 1 lidhje te vetme dhe kam degjuar nga shum persona qe kan then isha i/e dashuruar oasi u ndava e harrova dhe jam shum i/e lumtur me kete qe kam gjithsesi flm

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    cdo here qe mbyll nje histori,per mua nuk quhet dashuri ajo..se nje here gjehet dashuria e vertet!tjeta ka qen nje gje qe ju afronte,qe i kishte ngjyrat po jo cdo gje..un jam cun dhe te them qe cfar ke degjuar ti per ne jan perralla ashtu si per ju femrat!mir thot goca bules: me perpara ka qen dicka me e paster midis robve,sot shumica munohet kush ja fut me shum njeri tjetrit dhe rrena eshte si buka gojes!

per experiencen time skam pas nai her interes..ca lesh interesi pastaj aman..mua po qe me rjepin gocat
    mos luj se sta quj

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Asnjehere nuk kam dashuruar pa interes, jo per gje po nuk ekziston dashuria pa interes.

i/e regjistruar Maska e Glend
    Anëtarësuar
    10-12-2006
    Postime
    139
    Citim Postuar më parë nga goca-bules Lexo Postimin
    Po njeriu vetem njeher dashuron ne jete
    Cfare? E lexova mire?
    School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Se kuptoj si mund te quhet dashuri per interes po nejse.
    Un nje here kam dashuruar per interes apo per noi gje tjeter pak rendesi ka.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,752
    Citim Postuar më parë nga mije Lexo Postimin
    serafim flasim per 1 realitet qe e kemi parasysh dhe nuk kam pergjigje per kte qe po pyet respekte bye
    Ne qofte se dashuria eshte realitet,atehere realiteti eshte interes,apo interesi eshte realitet?

i/e regjistruar Maska e alproud
    Anëtarësuar
    03-05-2008
    Postime
    292
    dashuron pa interest aq here sa dashuron, dashuria nuk eshte interes eshte zgjidhje
    Fali armiqte e tu por asnjehere mos harro emrat e tyre.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,752
    Te gjithe dashurojn pa interes?
    Po duhet te jete si e duam ne,e kur nje njeri kerkon o do dicka,eshte interes,mbase dhe i pavetdishem,po eshte gjithmon interes.

Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si të dashurojmë...
    Nga maratonomak në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 15-09-2007, 18:18
  2. LUTJA: Mesues na meso te lutemi...!?
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 10:42
  3. Cfare dashurojme?
    Nga romeoOOO në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 62
    Postimi i Fundit: 23-03-2006, 16:59
  4. Përse dashurojmë dhe përse vdes dashuria?
    Nga AuGuSt_ në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 12-10-2004, 00:05
  5. Si dhe pse dashurojme?
    Nga Belina në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-07-2002, 07:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •