Postuar mė parė nga
Albo
Une jam ai qe ju thashe ne forum, 1 vit perpara, qe Italia e Greqia do ti shpallin lufte droges se Shqiperise e trafikanteve te saj qe erdhen ne pushtet ne 2013. Shume nga shoket e Rilindjes ne forum, qeshen me mua. Po e qeshura u ngriu ne fytyre, kur tonelatat e droges te kapura filluan te shkojne ne stratosfere dhe humbjet e atyre njerezve qe e sollen PS ne pushtet shkuan ne disa qindra miliona euro. Une gezohem kur Policia shqiptare godet industrine e droges, e qejfi me behet qe po nderhyn ne Lazarat e ka filluar te shkuli disa rrenje kanabis neper fshatrat e Shqiperise. Por per te ardhur ne kete dite, u desh plot 1 vit qe Qeveria e Rilindjes te vihej me shpatulla pas murri duke ia nxjerre pazaret e droges ne shesh. Dhe sot, Rama e kompani nuk po bejne lufte kunder Lazaratit dhe fshatareve te Lazaratit, po bejne lufte kunder atyre trafikanteve te droges ne Tirane, ne Kuvendin e Shqiperise, qe Rama i beri deputete, interesat e te cileve po preken dhe per llogari te tyre punon Lazarati.
Rama mund ti hedhi hi syve derjansit, por jo mua. Une nuk shkruaj te komentoj lajme, une shkruaj t'iu paraprij lajmeve. Dhe nga kjo beteje, nuk do te mesojme nese Lazarati do te vazhdoje te mbjelli droge apo jo, por do te mesojme nese Qeveria e Rilindjes do ti rezistoje dot goditjes qe trafikantet e droges ne Shqiperi po i pergatisin. Dhe kjo eshte nje lufte brenda llojit ne PS, nuk ka fare lidhje me opoziten.
Opozita nga ana e saj, ferkon duart se me nderhyrjen ne Lazarat, gjithe jugu i Shqiperise ne zgjedhjet e ardhshme do te votoje per PD. Fshataret e Lazaratit e gjithe Shqiperise rrojne me kultivimin e hashashit, dhe cdo qeveri qe i godet ne kete menyre, sic tha nje fshatar: "na e merr kafshiten e bukes nga goja". Plani i opozites eshte i thjeshte: lere budallain ne krye te Qeverise t'ia hapi gropen e madhe vetes perdite, pasi perdite me vendimet qe ai merr, rrit pakenaqesine e elektoratit shqiptar, qe nga Tropoja ne veri, e deri ne Lazarat ne jug.
Keto gjera Qeveria e Rilindjes nuk i kupton dot, pasi kemi nje kryeminister qe nuk eshte as "politikan" dhe as "ekonomist". E kemi rilindas piktor, te dale nga bankat e Jordan Misjes. I jepet vetem per te lyer pallate me boje, per te zbukuruar Kryeministrine, dhe per te dhene urdhera pa marre parasysh konsekuencat e tyre.
Po duke lexuar forumin shqiptar, do t'i mesoje edhe ai keto gjera dale ngadale.
Albo
Krijoni Kontakt