yep
![]()
yep
![]()
Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !
Ke qelluar ne shenje!! Rama dhe qeveria e tij duhet ta kishin hedhur poshte nje propozim/kerkese/detyre te posacme(lol) qe ne gjeneze, perpara se media ta bente terkuze... Nuk eshte e lehte t'i thuash jo Amerikes, por kjo s'eshte e ndonje rendesie vitale; sovrani te zgjodhi, sovrani te fut shkelmin!! (Perseri kam dyshimin tim qe Rama te jete zgjedhur me vota te lira...) Shqiperia ka rastin t'i tregoje botes se ne nuk jemi palacot e askujt! A po, nderhyrja e Nato-s ne Kosove?! Spastrimi etnik dhe genocidi i ushtruar mbi popullaten, ishte justifikim mese i mjaftueshem qe organizmat me te medha nderkombetare te ndermerrnin ato vendime/veprime/masa ushtarake krejtesisht te domosdoshme ndaj nje regjimi te tille si ai i shtazarakut Miloshevic.
p.s Kam bindjen e plote se mos nderhyrja e Nato-s ne Siri, ishte nje gabim i pafalshem! Mbase do te evitoheshin edhe propozime te tilla qesharake...
shigjeta (12-11-2013)
BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
shigjeta (12-11-2013)
Nato nuk ka te beje fare ne kete ceshtje,llogjet tregoja ndonje tjetri,nuk eshte histeri aanti amerikane sic mundohesh ta trajtosh ti apo dikush tjeter por eshte histeria me e qelluar qe shqiptaret (ata qe jane kapur nga histeria) po realizojne ndonjehere.Te heshtesh...hahaha na bere te qeshim o pirro.
Shprehja ''mos i ndy temat'' ka dhe nje vazhdim qe ti nuk e sheh sepse je i zene me shkrimet e tua, ''no name'' eshte vazhdimi dhe eshte firma ime,nuk ka te beje fare me ju apo me shkrimin tuaj,tregohu me i kujdesshem me karakteristikat e forumit,mos mendo vetem te shkruash ''socializma rilindesish''.
Llafazanet komuniste kane zaptuar mediat ndersa bujte e komunisteve shtetin.
MOS I NDY TEMAT no name
Krijoni Kontakt