Close
Faqja 20 prej 87 FillimFillim ... 1018192021223070 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 862
    Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Për: Armët kimike siriane mund të shkatërrohen në Shqipëri

yep

Emri:  1461218_593488417385409_1788478636_n.jpg

Shikime: 195

Madhësia:  30.7 KB
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Po sigurisht qe nuk te detyron NATO. Ne NATO jane edhe vende te tjera edhe kundershtuan. Mjer shqiptaret, 1 qeveri idiotesh iken, edhe nje vjen. Iu vinte edhe inat disave kur kundershtonim fitimin e 23 qershorit, por jemi regjur nga keta idiote qe thjesht jane te shitur edhe duan qe ta shkatrrojne vendin e vet!

Ke qelluar ne shenje!! Rama dhe qeveria e tij duhet ta kishin hedhur poshte nje propozim/kerkese/detyre te posacme(lol) qe ne gjeneze, perpara se media ta bente terkuze... Nuk eshte e lehte t'i thuash jo Amerikes, por kjo s'eshte e ndonje rendesie vitale; sovrani te zgjodhi, sovrani te fut shkelmin!! (Perseri kam dyshimin tim qe Rama te jete zgjedhur me vota te lira...) Shqiperia ka rastin t'i tregoje botes se ne nuk jemi palacot e askujt! A po, nderhyrja e Nato-s ne Kosove?! Spastrimi etnik dhe genocidi i ushtruar mbi popullaten, ishte justifikim mese i mjaftueshem qe organizmat me te medha nderkombetare te ndermerrnin ato vendime/veprime/masa ushtarake krejtesisht te domosdoshme ndaj nje regjimi te tille si ai i shtazarakut Miloshevic.

p.s Kam bindjen e plote se mos nderhyrja e Nato-s ne Siri, ishte nje gabim i pafalshem! Mbase do te evitoheshin edhe propozime te tilla qesharake...

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar EXODUS për postimin:

shigjeta (12-11-2013)

Citim Postuar më parë nga Ingenuous Lexo Postimin
    Nje kryeminister te tille, ne nje vend normal jo vetem qe do ta kishin rrezuar nga pushteti, por do ta kishin mbyllur ne psikiatri.

Llogjika eshte qe SHBA, Russia, Britania te cilat furnizuan Asadin me keto materiale per arme kimike kane per detyre morale ti shkaterrojne ne impiantet e tyre keto arme.
    Cilat jane keto vende normale ku kryeministri rrezohet nga pushteti kur Amerika i ben nje kerkese?

Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Cilat jane keto vende normale ku kryeministri rrezohet nga pushteti kur Amerika i ben nje kerkese?
    Shqipëria psh ?

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Shqipëria psh ?
    nje vend normal nuk rrezon qeverine kur asaj i behet nje kerkese. por e rrezon kur merr nje vendim qe i ben dem popullit.

Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

nje vend normal nuk rrezon qeverine kur asaj i behet nje kerkese. por e rrezon kur merr nje vendim qe i ben dem popullit.
    Po pra... ajo kërkesë i bën dëm popullit dhe nëse Rama do e pranojë kërkesën, do të thyej qafën para se ta nënshkruaj marveshjen !!

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Po pra... ajo kërkesë i bën dëm popullit dhe nëse Rama do e pranojë kërkesën, do të thyej qafën para se ta nënshkruaj marveshjen !!
    Pikerisht, prandaj thash se s'ka asnje arsye sot per ta rrezuar qeverine. Sot duhet te dalin te gjithe ne protesta kunder armeve kimike, jo per te rrezuar qeverine.

BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

10. Anetarët më poshtë kanë falenderuar ARIANI_TB për postimin:

shigjeta (12-11-2013)

Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Pikerisht, prandaj thash se s'ka asnje arsye sot per ta rrezuar qeverine. Sot duhet te dalin te gjithe ne protesta kunder armeve kimike, jo per te rrezuar qeverine.
    Vetë qeveria është një armë kimike !

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Për: Armët kimike? le të dëgjojmë SHBA, por Jo disa kukuvajka te ish-komunizmit

Citim Postuar më parë nga pirro10 Lexo Postimin
    Mos u bashko me korin e kukuvajkave te ish-komunizmit qe derdhin lot krokodili.
    As mos mbaj iso-n e histerise kolektive anti-amerikane.
    Askush -as NATO dhe as SHBA nuk kerkon ndotjen e tokes shqiptare.
    Armet kimike siriane jane dy tipesh: Sarin dhe NAPALM. Napalmin Shqiperia mund ta shkaterroje. por NATO DO TE NA DERGOJE TEKNOLOGJINE DHE ASISTENCEN E VET. Cfare e gjeti SHQIPERINE NGA NATO/ vetem te mira.
    Prandaj duhet te heshtesh kur partneret strategjike te kerkojne ndihme. Turp per Ty qe shprehesh mos i ndy temat. Temen po e ndyn i ju - qe po merrni anen e anti-amerikaneve. dy here turp per ju qe nuk po kuptoni kush eshte i eqi ketu. Cfare hajri ke pare nga ata llafazanet komuniste qe kane zaptuar mediat shqiptare? vetem kuje, zi dhe frikesim te popullates. Asgje e tille nuk ka per te ndodhur.
    Nato nuk ka te beje fare ne kete ceshtje,llogjet tregoja ndonje tjetri,nuk eshte histeri aanti amerikane sic mundohesh ta trajtosh ti apo dikush tjeter por eshte histeria me e qelluar qe shqiptaret (ata qe jane kapur nga histeria) po realizojne ndonjehere.Te heshtesh...hahaha na bere te qeshim o pirro.

Shprehja ''mos i ndy temat'' ka dhe nje vazhdim qe ti nuk e sheh sepse je i zene me shkrimet e tua, ''no name'' eshte vazhdimi dhe eshte firma ime,nuk ka te beje fare me ju apo me shkrimin tuaj,tregohu me i kujdesshem me karakteristikat e forumit,mos mendo vetem te shkruash ''socializma rilindesish''.

Llafazanet komuniste kane zaptuar mediat ndersa bujte e komunisteve shtetin.
    MOS I NDY TEMAT no name

Faqja 20 prej 87 FillimFillim ... 1018192021223070 ... FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •