Fytyra eshte pasqyre e shpirtit, pra shikoja surratin. Nese ky gazetar i quan shqiptaret skizofrene plus Haradinaj eshte nje vrases, atehere i bie qe Fatosi si i vetmi shqiptar i palagur te behet shenjtor apo hero gje per te cilen ai vet nuk eshte dakort. Ky eshte nje pushke pa plumba per mua dhe jeton me enderrat dhe iluzionet e tij dhe kete gje pse nuk e beri me gazetat apo revistat shqiptare, por vete bredh larte e poshte per ceshtje kombetare... Mos valle pret duartrokitje nga te huajt?
I them une nga anet tona: Nese nuk je pjese e zgjidhjes, atehere je pjese e problemit.
Por problemet nuk zgjidhen duke mohuar nje komb. Pastaj i ka mbajt gje qiririn Haradinajt qe e quan vrases thjesht me intuiten e tij dhe pa asnje baze. Nuk them se Haradinaj eshte shenjtor, por as nuk me lejohet ta gjykoj pasi nuk di gje, por kjo s'do me thene qe une si shqiptar te jem skizofren. Sa te tjere ka si une? Plot. Pra jo te gjithe e kane quajtur Haradinaj hero. Ky per mua eshte nje gazetar teper kontradiktor. Nuk pretendoj qe t'i mbyllet goja sic pretendojne disa, por ai vet e fitoi kete lloj reputacioni. Nuk eshte reagim histerik sic e quan Mero Baze, por eshte nje indinjim. Sic e thashe Fatosi me emrin shqiptar nuk eshte tradhetar, pasi ai nuk eshte shqiptar, prandaj do te jete pjese e problemit.
Njeriu Me i Lig Eshte Mosmirenjohesi si Puna e Tosit! (viktor Archon Hygo ;b)
Krijoni Kontakt