Close
Faqja 15 prej 15 FillimFillim ... 5131415
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 145 prej 145
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Për: Fatos Lubonja i cilëson shqiptarët skizofrenikë dhe numëron “krimet” e Haradinaj

Citim Postuar më parë nga SKIFTERI&12.05 Lexo Postimin
    o ziti po ku e di ti qe ky antiproanti eshte shqiptare te ta perkujtoj se ne shkollen ku kam mesuar une kapase serrbe qe shkollimin e kan te kryer ne gjuhen shqipe dhe une sekam problem ti dalloj cillet jan ktu ne forum.

A po do mu lidh me kusht se une jam 100% shqiptar!?
    Dhe padyshim me shqiptar se shume ne kete forum...
    Se paku sipas trungut familjar mund te them me siguri te plote se paraardhesi im me i lashte, qe e njoh une me emer dhe mbiemer, ishte shqipetar dhe i martuar me shqipetare, i cili ka vdekur diku rreth vitit 1760-1765.
    Tjeret para ketyre me siguri kane qene vikinge prej Tromsø...

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anëtarësuar
    04-11-2007
    Postime
    423

Për: Fatos Lubonja i cilëson shqiptarët skizofrenikë dhe numëron “krimet” e Haradinaj

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin

A po do mu lidh me kusht se une jam 100% shqiptar!?
    Dhe padyshim me shqiptar se shume ne kete forum...
    Se paku sipas trungut familjar mund te them me siguri te plote se paraardhesi im me i lashte, qe e njoh une me emer dhe mbiemer, ishte shqipetar dhe i martuar me shqipetare, i cili ka vdekur diku rreth vitit 1760-1765.
    Tjeret para ketyre me siguri kane qene vikinge prej Tromsø...
    Po ashtu thoshin edhe ata qe kane kryer shkollimin ne gjuhen shqipe.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga SKIFTERI&12.05 Lexo Postimin
    Po ashtu thoshin edhe ata qe kane kryer shkollimin ne gjuhen shqipe.
    Mire ta paskan bo...

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583

Lubonja nuk ka te drejte te nje pjese kur flet per lufen e Kosoves pasi vet gjykata e Hages ka folur ndryshe. Une jam i parimit qe cdo njeri mendon apo koncepton te verteten e tij, por institucionet e specializuar zberthejne te verteten e secilit prej nesh nepermjet hetmeve specifike, per kete arsye une mendoj qe gjykata e Hages ka thene fjalen e saj dhe Lubonja ka gabuar.

Lubonja ka te drejte ne nje pjese tjeter kur i cileson shqiptaret skizofrenike ne ate kuptim karakterit shume agresiv , per numrin e madh te krimeve te ndryshme. vrasjet, vjedhjet, dhuna ndaj gruas etj
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

S'kam simpati per Haradinaj, por meritat e luftës nuk mund t'ia mohoj.

E qe shqiptaret jan popull SKIZOFRENIK, kjo eshte shume e vertet. Mjafton t'i lexosh radikalët e ketij forumi se si flasin kundrejt muslimaneve, tamam sikur t'ishin monstra qe presin vetem momentin per ta "shkaterrue" vendin ton, pra vendin e tyre.
    … ///

Faqja 15 prej 15 FillimFillim ... 5131415

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •