Close
Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 125
    i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Për: Kadare: Pushtimi osman nuk i ka mbrojtur shqiptarët nga sllavët

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Kadare ka probleme shpirterore.

Kjo jashteqitje e depozuar ne ghetot e Parisit u ben apel shqiptareve ne luftra civile, duke krijuar kesisoji nje çregullim shoqeror me thirrjet e tia per konvertim masiv ne krishterizem.

Lexoni se cfar tha : Shqiptaret jan ne paqe dhe duhet te mbesin pergjithmon sebashku me sllavet dhe grekët !

Un i them, futja ne athin oj mbeturin !
    atehere ti je kunder aspirates europiane te shqiptareve me keto qe thua.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    atehere ti je kunder aspirates europiane te shqiptareve me keto qe thua.
    Nese me kerkohet travestimi i identitetit tim, ne emer te kulturës së francezit, portugezit, polakut e grekut,.. me nje fjal : Te "europianit", atehere po : UN JAM KUNDËR KËSAJ ASPIRATE KRIMINALE ANTI-SHQIPTARE !

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Nese me kerkohet travestimi i identitetit tim, ne emer te kulturës së francezit, portugezit, polakut e grekut,.. me nje fjal : Te "europianit", atehere po : UN JAM KUNDËR KËSAJ ASPIRATE KRIMINALE ANTI-SHQIPTARE !
    kur thua identitetin tend e ke fjalen eksluzivisht per veten apo per orientimin identitar te kombit?????
    Ndryshuar për herë të fundit nga Akili-A : 24-06-2013 më 10:10

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

kur thua identitetin tend e ke fjalen eksluzivisht per veten apo per kombin?????
    Fatkeqesisht, nuk e di greqishten se ta kisha perkthye.

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Fatkeqesisht, nuk e di greqishten se ta kisha perkthye.
    mos u pergjigj......si te duash,

thjesht doja te thosha qe shumica e popullsise ne shqiperi do qe te behet si europian. dhe e sheh te ardhmen e kombit ne familjen e BE perkrah me grekun dhe kombet e tjera, duke ndare te njejtat ligje dhe parime me ta.
    duke hequr kufirin per te ndertuar nje te ardhme te perbashket europiane.

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857

Shkrimi eshte i çensuruar ! Lexo integralen, dhe shih racizmin islamofobik te Kadares dhe Vilson Mirditës ku para Luan Krasniqit, ky i fundit musliman, i'a shajn besimin dhe i bejn te kuptojn se vllezerit e tij jan neosman, e jo shqiptar !
    Nuk dua te futem shume thelle ne kete ceshtje meqe nuk ka nevoje. Mjaton te shihet lidhja e personaliteteve, ne kete rast: Kadare-Rugove-Luan Krasniqi; njeri disident antiprogressiv shqiptare, tjetri ( ishte) bashkpunetor politik i pushtuesit, e tjetri nje boksier me koke e tru te mykur, qe neper evenemente nderkombetare, kan injoruar Flamurin Kombetare-kuq e zi. E tani gjoja po merrkan me qeshtjen kombetare perkatesisht integrimin e popullit shqiptar ne evropen demokratike. Habitem se si nuk e kuptojne se vete Evropa qesh me hipokrizin e ketyre njerezve.

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

mos u pergjigj......si te duash,

thjesht doja te thosha qe shumica e popullsise ne shqiperi do qe te behet si europian. dhe e sheh te ardhmen e kombit ne familjen e BE perkrah me grekun dhe kombet e tjera, duke ndare te njejtat ligje dhe parime me ta.
    duke hequr kufirin per te ndertuar nje te ardhme te perbashket europiane.
    Jam dakord me keto parime, por nuk jam dakord qe per hire te ketyre te mirave, ne te behemi te krishter ashtu sic lobon Kadareja duke na mallkuar ne çdo manifestim te tij !

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Jam dakord me keto parime, por nuk jam dakord qe per hire te ketyre te mirave, ne te behemi te krishter ashtu sic lobon Kadareja duke na mallkuar ne çdo manifestim te tij !
    nejse............ky eshte tjeter muhabet pastaj.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636

Citim Postuar më parë nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Nuk dua te futem shume thelle ne kete ceshtje meqe nuk ka nevoje. Mjaton te shihet lidhja e personaliteteve, ne kete rast: Kadare-Rugove-Luan Krasniqi; njeri disident antiprogressiv shqiptare, tjetri ( ishte) bashkpunetor politik i pushtuesit, e tjetri nje boksier me koke e tru te mykur, qe neper evenemente nderkombetare, kan injoruar Flamurin Kombetare-kuq e zi. E tani gjoja po merrkan me qeshtjen kombetare perkatesisht integrimin e popullit shqiptar ne evropen demokratike. Habitem se si nuk e kuptojne se vete Evropa qesh me hipokrizin e ketyre njerezve.
    O I nderuari Sami,
    tani pon e shihni se jemi katastrof, jemi anti-progresit ? E kam thënë disa here: nëse nuk e prmisrsojmi ARSIMIN, shkollimin që nga bankat e shkolles, ne do mbarojmi keq ...mbajeni mend se çka po ju thote ky dru-kreksi...!
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636

Akili-A, ëndrrat kadareane që ta shohi një ditë edhe popullin e tij te barabart si popujt tjerë europianë shihet se deshtuan, por siç dihet, do ta çajmi më vona...ne jemi popull nê evolucion e sipër, pa i llogaritur intirgat se këto i kemi nê gjenetik por ne nuk kemi ende aftësi te mendojmi për te ardhmen por mendojmi vetem per ne sot, një popullesi me tri fe, ky êshtë çmimi që duhet ta paguajmi patjetër, ky është vetem se fillimi, e, sikur ta degjonim kërkesën e Kadares që në fillim kur ai i shkroi letër Ramiz Aliis ku i thoshte se; " Rinia jonê duhet te shikjoje me suy kahë Europa..."..
    këto ishin konditat por, askush nuk i degjoj profesit e Kadares -as te Kasandres !
    Por këtë here mos t'ia lemi fajin grekëve...
    Akili-A mos humb kohën me devoué; as nuk lidhet as nuk zgidhét.=djalli, i perbetuari !
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •