Myslimanet tane mendojne se Perandoria Osmane erdhi t'u ndihmoje shqiptareve dhe t'i beje komb te forte ne Ballkan.
Perse u themeluan kater vilajete nese Perandoria Osmane paska pasur qellim t'u ndihmoje shqiptareve?! I mori shqiptaret ne Stamboll me studiu nje liber qe thote se nje profet deshi per pak ta denoje nje pupeze dezertore (ane moter respekt, ndoshta kjo pupeze do te duhej te ishte ne mision vezhgues, lol). Ua imponoi nje fe qe edhe sot terrorizon njerez, sic bjen fjala per disa studente te vrare ne Nigeri apo nje autobombe ne Pakistan qe vret vajza qe shkojne ne shkolle. Ua imponoi nje profet qe nuk eshte ne gjendje te mesoje 28 shkronja por se ka problem te mesoje 6 mije ajete-vargje.
Anetare te nderuar e bashkepatriote, nese nje femije ne Kosove i meson 36 shkronja per nje vit shkollor, 18 shkronja per nje gjysme vjetor.
Une per vete kam ditur te lexoj kur kam hyre ne klase te pare pasi me kane mesuar motrat edhe me heret se te hyj ne shkolle, Profeti Muhamed nuk mesoi kurre alfabetin (sipas ketyre 'zoteruesve te mendjes' dhe Kuranit). Ndersa per alfabetin arab i cili ka 28 shkronja i bjen 14 shkronja ne nje gjysmevjetor.
Brothers come and see for yourself... jashte teme por ia vlen.
http://www.canadianarabcommunity.com/arabiclanguage.php
Darius te lutem mos humbe kohe me ta, gjithmone do te jetojne me mentalitet skllavi, 'their head is finished', 'kaput' i thojne gjermanet. Nuk kane mbledhur mend deri qitash, skane me mbledhe mend as ne te ardhmen.
Krijoni Kontakt