Kreksi spo merret vesh nese eshte komenti jot i gjithi apo i referohesh pergjigjes se dikujt tjeter por nje keshille: duhet te mesosh kodet e forumit sepse pergjigja jote eshte nje lemsh i vertete. Hidhi nje sy komandave te vBulletin.
Kreksi spo merret vesh nese eshte komenti jot i gjithi apo i referohesh pergjigjes se dikujt tjeter por nje keshille: duhet te mesosh kodet e forumit sepse pergjigja jote eshte nje lemsh i vertete. Hidhi nje sy komandave te vBulletin.
Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 16-09-2013 më 12:48
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Kreksi (16-09-2013)
Darius, keni te drejete ketu dhe kerkoj falje !
ne realitet, artikulli eshte shume i gjate nga gazeta "Panorama" para ca vitesh, reagimi imi eshte ky me pik-pytjet, por shkurtimisht...
pergjigjia ime ishte e thjeshte:
disa kujtojne se, osmanet na shpetuan...pa u zhdukur, mbasi qenka ashtu si mendojne disa se: " sikur te mos na ishte islami apo perandoria osmane, ne do ishim zhdukur si disa popuj tjerë..etj.."
e shtrova pytjen; cilet ishin ata popuj qe u zhduken për arsyen se: "ata nuk pranuan qytetrimin e pushtuesit osman dhe u zhduken, cilet ishin ata popuj që u zhdukun "?
pytje e thjeshte, besoj se tani u skjaruam me mirë...
faleminderit !
Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Kjo eshte nje pyetje per ate ..... i kam harruar emrin..... Muuuh?? E mo keshtu e ka me duket!!! Ose per "fillozofin" islamik Angimo..... (para se te bej ndonje gabim ortografik po e la me kaq)! Nejse per ju islamike te thekur kjo me duket nje pyetje teper interesante! Sa popuj u zhduken?
Allahu ekberr hiqni preket se u err!
Kreksi (16-09-2013)
Krijoni Kontakt