Close
Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 125 prej 125

Për: Kadare: Pushtimi osman nuk i ka mbrojtur shqiptarët nga sllavët

Kreksi spo merret vesh nese eshte komenti jot i gjithi apo i referohesh pergjigjes se dikujt tjeter por nje keshille: duhet te mesosh kodet e forumit sepse pergjigja jote eshte nje lemsh i vertete. Hidhi nje sy komandave te vBulletin.

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Darius për postimin:

Kreksi (16-09-2013)

BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Kreksi spo merret vesh nese eshte komenti jot i gjithi apo i referohesh pergjigjes se dikujt tjeter por nje keshille: duhet te mesosh kodet e forumit sepse pergjigja jote eshte nje lemsh i vertete. Hidhi nje sy komandave te vBulletin.
    Darius, keni te drejete ketu dhe kerkoj falje !

ne realitet, artikulli eshte shume i gjate nga gazeta "Panorama" para ca vitesh, reagimi imi eshte ky me pik-pytjet, por shkurtimisht...
    pergjigjia ime ishte e thjeshte:
    disa kujtojne se, osmanet na shpetuan...pa u zhdukur, mbasi qenka ashtu si mendojne disa se: " sikur te mos na ishte islami apo perandoria osmane, ne do ishim zhdukur si disa popuj tjerë..etj.."

e shtrova pytjen; cilet ishin ata popuj qe u zhduken për arsyen se: "ata nuk pranuan qytetrimin e pushtuesit osman dhe u zhduken, cilet ishin ata popuj që u zhdukun "?
    pytje e thjeshte, besoj se tani u skjaruam me mirë...
    faleminderit !
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

5. 2 antarët më poshtë falenderuan Kreksi për mendimin e shprehur në këtë postim:

drague (16-09-2013),jarigas (17-09-2013)

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Citim Postuar më parë nga Kreksi Lexo Postimin
    disa kujtojne se, osmanet na shpetuan...pa u zhdukur, mbasi qenka ashtu si mendojne disa se: " sikur te mos na ishte islami apo perandoria osmane, ne do ishim zhdukur si disa popuj tjerë..etj.."

e shtrova pytjen; cilet ishin ata popuj qe u zhduken për arsyen se: "ata nuk pranuan qytetrimin e pushtuesit osman dhe u zhduken, cilet ishin ata popuj që u zhdukun "?
    pytje e thjeshte, besoj se tani u skjaruam me mirë...
    faleminderit !
    Kjo eshte nje pyetje per ate ..... i kam harruar emrin..... Muuuh?? E mo keshtu e ka me duket!!! Ose per "fillozofin" islamik Angimo..... (para se te bej ndonje gabim ortografik po e la me kaq)! Nejse per ju islamike te thekur kjo me duket nje pyetje teper interesante! Sa popuj u zhduken?
    Allahu ekberr hiqni preket se u err!

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Cen Durimmadhi për postimin:

Kreksi (16-09-2013)

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636

Citim Postuar më parë nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    Kjo eshte nje pyetje per ate ..... i kam harruar emrin..... Muuuh?? E mo keshtu e ka me duket!!! Ose per "fillozofin" islamik Angimo..... (para se te bej ndonje gabim ortografik po e la me kaq)! Nejse per ju islamike te thekur kjo me duket nje pyetje teper interesante! Sa popuj u zhduken?
    ...pejgameri i pellazgve hazreti qlirim Mu-hâ-béti...?
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •