hi hottie ... gezhual 8 malshiiin![]()
hi hottie ... gezhual 8 malshiiin![]()
Enii? o.O...............
hii eni si ma ke bukuroshin e vogel? vajza filloj te eci tamam qe 10 muajshe, nuk i rri byca rehat, per te folur e shikoj qe do flasi shpejt se pelqen te imitoj dhe mundohet te thot cfare thua ti si pshm sot po degjonim dicka dhe vajza e madhe thot "aurora" kjo e vogla ja kthen "auoua" lol..
por djai ben ndonje brock, se tani mund te shikojm me mire karakterin e tyre...vajzen e kam pak nevrike pshm nese nuk ja ploteson qejfin bertet, e hedh ne shesh cfare ka dhe iken ter nerva nga ty lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
no you are not
epo vajzat kshu e kan ... drama queen... ky cuni im eshte i urte per aq koh sa ti ben cfare do ai .. perndryshe behet moody edhe hajd e merru me te ..lol po nejse se dhe pak do ta coj ne cerdhe une dhe pastaj hallelluja do kem pak kohe per vete ... shpresoj ..lol
hahah e po tepakten eshte i urte, vdes per cunat e urte, so is good news for my son in law
ashtu ndihesha dhe un me te madhen, desha te kisha pak kohe per vete, por me te voglen dua te shpenzoj sa me shume kohe meqe shumicen e kohes jam ne shkolle dhe pune...so po pres per maj per ato 2 jave vacation :-)
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt