Close
Faqja 117 prej 196 FillimFillim ... 1767107115116117118119127167 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,161 deri 1,170 prej 1960
    Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Pėr: Klubi i mamave. Brockullat e zogjve tane;)

Happy Mothers Day

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Marr nje email dje nga teacher per cunin qe kish qene trouble dhe kish prish Oren e mesimit. E pyes- ca ke bere ? Po hic tha! Po flisja me 2 shoke per Iron Man 3. Po a te tha teacher - pushoni, stop?!! Po tha - provova te ndaloj por nuk munda. Megjithese vura doren te goja fjalet prape dilnin, nuk mundesha!!! Edhe ma tregonte me xheste/veprime. Me ka shkrire!!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776

Te falemnderit Rexhina. U be tri vjece. Duket sa 5 ama....

Dhe problemet i ka si te jete 5 vjece. E ka me periudha ne fakt disponimin. Nje kohe shume e urte , pastaj ca dite si djale rrugac.

Pardje filloi tu bertiste ne rruge nje cifti te rinjesh qe po i flisnin me dashamiresi. Hapu dhe te futem une .....Po dje e sot psh ka qene shume shume e mire.

Tjetra, akoma luan vetem me djemte. E ka ftuar nje djale per ditelindje dhe derisa po llafosnim me nenen e tij me tregoi ke e kishte ftuar Nder te ftuarit vetem kjo vajze.Gjithe te tjeret djem. U vura ne siklet para nje gruas qe ka vajzen pak muaj me te madhe se timen qe ishte e pranishme.
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776

Te falemnderit plaku.

Ne koke te femijeve!

Keshtu thoni ju andej apo e kam gabim?
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

hahaha anita ska problem, jan te vegjel, sbesoj se eshte ndonje gje te shkoj tek ditelindja

Pink me shkrive that is so cute
    dje kisha cuar ne park vajzat me nipin tim qe eshte 4 vjec...nje djal amerikan aty 3-4 vjece i thot "i am a baby, and you are baby too", vajza dhe nipi i hidhen ne fyte "we are not babies WE ARE GROWN Up" vajza ime ter inat i thot "dont you ever EVER call me a baby" lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Cuni im po prezantonte adm e pallatit(burre tek te 60)
    ke shoku vet I klases.po I thoshte: "Ky djali ketu(per adm pra) (dhe e tregonte me gisht)e ka shtepine ketu( dhe tregonte vendin si kolibe e vogel ku ri adm apo roja naten) dhe e quajne Bimi.

Cfare skene e papare nja dy komshije qe po kalonin, ndaluan, shikonin Bimin dhe vetem qeshnin. Une po ashtu.Bimi rinte si peme.
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Te falemnderit Rexhina. U be tri vjece. Duket sa 5 ama....

Dhe problemet i ka si te jete 5 vjece. E ka me periudha ne fakt disponimin. Nje kohe shume e urte , pastaj ca dite si djale rrugac.

Pardje filloi tu bertiste ne rruge nje cifti te rinjesh qe po i flisnin me dashamiresi. Hapu dhe te futem une .....Po dje e sot psh ka qene shume shume e mire.

Tjetra, akoma luan vetem me djemte. E ka ftuar nje djale per ditelindje dhe derisa po llafosnim me nenen e tij me tregoi ke e kishte ftuar Nder te ftuarit vetem kjo vajze.Gjithe te tjeret djem. U vura ne siklet para nje gruas qe ka vajzen pak muaj me te madhe se timen qe ishte e pranishme.
    harrova qe ke dy
    une ende me te paren lol
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Te falemnderit plaku.

Ne koke te femijeve!

Keshtu thoni ju andej apo e kam gabim?
    ska perse
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    hahaha anita ska problem, jan te vegjel, sbesoj se eshte ndonje gje te shkoj tek ditelindja

Pink me shkrive that is so cute
    dje kisha cuar ne park vajzat me nipin tim qe eshte 4 vjec...nje djal amerikan aty 3-4 vjece i thot "i am a baby, and you are baby too", vajza dhe nipi i hidhen ne fyte "we are not babies WE ARE GROWN Up" vajza ime ter inat i thot "dont you ever EVER call me a baby" lol
    hahahaha o zot, ajo te mek
    Vlonjate :P
    Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    Cuni im po prezantonte adm e pallatit(burre tek te 60)
    ke shoku vet I klases.po I thoshte: "Ky djali ketu(per adm pra) (dhe e tregonte me gisht)e ka shtepine ketu( dhe tregonte vendin si kolibe e vogel ku ri adm apo roja naten) dhe e quajne Bimi.

Cfare skene e papare nja dy komshije qe po kalonin, ndaluan, shikonin Bimin dhe vetem qeshnin. Une po ashtu.Bimi rinte si peme.
    hhahaha e forte edhe kjo por respekt shume te bukur po i meson djalit :P

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

plaku shpejt martohu dhe be nje bebe qe te na thuash dhe ti batutat e femijes tend ;p

vajza 3 vjece se kupton mire cfare domethene te jesh shqiptare apo hungareze...pshm mendon se shqiptaret jan vajzat dhe djemt jan hungarez, kur e pyet nga je thot "nga shqiperia" po babi nga esthe? "hungaria" po mami? "shqiperia" po gjyshi jot? "hungaria"...i them "jo jo oriana e ke gjyshin nga Shqiperia", "nooo he is nottt, he is NOT A GIRL" lol

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    plaku shpejt martohu dhe be nje bebe qe te na thuash dhe ti batutat e femijes tend ;p

vajza 3 vjece se kupton mire cfare domethene te jesh shqiptare apo hungareze...pshm mendon se shqiptaret jan vajzat dhe djemt jan hungarez, kur e pyet nga je thot "nga shqiperia" po babi nga esthe? "hungaria" po mami? "shqiperia" po gjyshi jot? "hungaria"...i them "jo jo oriana e ke gjyshin nga Shqiperia", "nooo he is nottt, he is NOT A GIRL" lol
    veshe babin me tuman

hhahah nuk i ke lexuar batutat e mia ti me vajzen e anites?

Rexhi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

cne me vajzen e anites plaku?

sot i cova vajzat tek nje park per nje ore, vajza gjeti nje vajze spanjolle qe menjehere e beri "best friend" sa e pa me tha "mami that is my best friend" i morri doren dhe po loznin te dyja bashk, te dyja 3 vjece, te dyja floket kacurrela (vetem qe ajo i kishte rrica rrica), te dyja te lindura ne Janar, vetem qe vajza ime ishte nja 2 inch me e gjate dhe 3 jave me e vogel lol...nejse sic po loznin vin nje djal 5 vjec qe quhej Aiden, ky i shkreti deshte te lozte me keto po keto ndaluan te loznin fare dhe ndiheshin shume te bezdisura...vajza i thoshte "get away from here" crossing her arms dhe duke ja bere "hmmm" ter inat...ky prap mundohej qe te lozte keto sja varrnin fare...ky pastaj rezultoj ti trembte me karaten qe kishte mesuar lol...ishalla i shtyn djemt away deri ne moshen 25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •