Close
Faqja 7 prej 196 FillimFillim ... 567891757107 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 1960
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Cuni im eshte 5 vjec. Ne kindergarten. Sa here I thote mesuesja- shkruaj emrin me 1 shkronje te madhe, dhe te tjerat te vogla. Mire mire thote, po vazhdon ashtu si I pelqen. A...N. Te paren dhe te fundit I ka qef upper case . Po I fusja detyrat ne folder sot, kur cte shoh prape?! . Mora gomen ja bera n te vogel. Me shkrin.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    pinko edhe kjo e imja me sherr e ka gjumin, qan e grindet , apo tani qe eshte ndryshuar ora, ajo eshte akoma me oren e vjeter, gjithe energji, telef na beri
    ma ben im shoq, a je e sigurt qe i jep qumesht?, se mos ka benzine brenda
    same here. Im bir fle deri ne 11:30 am edhe ne darke ne 1:00 am behet per te fjet perseri. Kur e kisha ne daycare ishte mire ka disipline atje. Por per muajt e dimrit e mbajme ne shtepi por kemi bere gabim te madh se na vdiq lol. keta femijet e sotem kane shume energji. Kur i thashe doktorit me tha ti punon per shpenzur energjin tende kurse femijet e shpenzojn duke luajtuar and duke qene aktiv.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    djali im i vogli 10 muajsh ka fillu me flejt heret ne darke dhe ne 3 te notes do te lozi e te eci koma doras neper shtepi me beri telef noten..........diten shtrihemi te dy 2 ore,se pastaj nuk mund te rri mbrapa,per kengetare qe do te behet mo o zot se na shkriu
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga **** Lexo Postimin
    same here. Im bir fle deri ne 11:30 am edhe ne darke ne 1:00 am behet per te fjet perseri. Kur e kisha ne daycare ishte mire ka disipline atje. Por per muajt e dimrit e mbajme ne shtepi por kemi bere gabim te madh se na vdiq lol. keta femijet e sotem kane shume energji. Kur i thashe doktorit me tha ti punon per shpenzur energjin tende kurse femijet e shpenzojn duke luajtuar and duke qene aktiv.
    i know *** kjo e imja sme le as nje sekond kur i kerkoj te me lejoj nje sekond, iritohet edhe me shume kur i them "prit nje sekond"...duan qe te lesh cfare po ben ate moment qe ata duan, mos guxosh as te rrish nje minute :/

por problemi eshte se e imja ngrihet ne mengjes, fle aty tek 9pm ose 9:30...por grihet shpejt, dhe un preferoj te ngihem vone
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Te mite po bejne 6 dhe nate per nate fleme vet i 4 ne dopio.....mu shtremberua shtylla...ngrihem me e dermuar nga c'bie te fle.po i mesove qe foshnje ne dhomen e tyre eshte arritje...sa me vone ti shkepusesh aq me veshtire e kane.Ne shkolle s'me kapi zbori....po prape si shpetova dot

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    une dua te fle me gocen po kam frike se e shtyp naten, nganjere kur qan naten e marr ne krevatin tim dhe ajo ka zakon te fle diagonal ose koke e b mbi jastek, kur fle me te rri e ruaj tere naten , bej roje
    tani eshte bere si bonbone, ta hashe , kupton, kur i vej gushoren e ul vete koken qe t'ja lidh nga mbrapa, apo kur e laj me perpara ulerinte dhe perpeliteshe ndersa tani e ul vete koken , mbyll syckat , shtrengon duart ja leshon nje ufffff dhe rri urte, qe ne muajin e 6 e bente kete gje

pse kisha pershtypjen se fjala e pare qe thote femija eshte ma ma, ncuk me dolen keq llogarite, e imja tha ba ba dhe OK
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 30-11-2011 mė 17:42

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    une dua te fle me gocen po kam frike se e shtyp naten, nganjere kur qan naten e marr ne krevatin tim dhe ajo ka zakon te fle diagonal ose koke e b mbi jastek, kur fle me te rri e ruaj tere naten , bej roje
    tani eshte bere si bonbone, ta hashe kupton, kur i vej gushoren e ul vete koken qe t'ja lidh nga mbrapa, apo kur e laj me perpara ulerinte dhe perpeliteshe ndersa tani e ul vete koken , mbyll syckat , shtrengon duart ja leshon nje ufffff dhe rri urte, qe ne muajin e 6 e bente kete gje

pse kisha pershtypjen se fjala e pare qe thote femija eshte ma ma, ncuk me dolen keq llogarite, e imja tha ba ba dhe OK
    aww marya sa te vajti vajza? me pelqen ajo faza qe jan bucko, ohhh bobo cme ngjalle nostalgji ...dhe e imja thoshte baba dhe jo mama ne fillim

un muajt e pare nuk flija dote se e shtrija krahun dhe lejaja qe koka e saj te mbeshtetet tek krahu im dhe keshtu kisha mundesi te shikoja nese merrte frym gjate gjithe nates dhe nje rrekim qe bente direkt qumshti ne goje lol...ehhh new parents dhe pa gjumesia

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    kam 2 net qe nuk fle fare me cunin...........mbreme kishte temperatur dhe sot gjith diten ben grindje me duket se don ti dali prap ndonje dhemb... ose eshte dhe gripi pertoke ketej vdiqa per gjume
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338
    Kur prisja ēunin e dyte , nje dite thashe , ooo barku ...im bir me tha, epo ik ne banjo ,loool
    jo i thashe nuk me dhemb per ket gje , epo hiqe bebin nga barku tha dhe hidhe ne plehra
    meqe te vret barkun ......loooooool

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    ka dicka qe perdoret qe mos te te hapi femija frigoriferin? kjo e imja mesoj si ta hapi, dhe me sjell cdo nje sekond dicka nga frigoriferi qe tia hap dhe ta haj, halli eshte e hap dhe sa e provon nuk e do dhe keshtu me kan shkruar dem shume ushqime lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 06-12-2011 mė 18:33

Faqja 7 prej 196 FillimFillim ... 567891757107 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •