Prude, lol ne ate moshe ashtu bejne- being silly. E di mire se e kam dhe 1 vete. Por foli te pakten ne public mos bejne. Se do qelloj qe do bejne dhe njerezit do shohin nga Ty . E ti vesh e pispillos- do ngresh supet dhe me shikim te pafajshem do thuash ; it wasn't me, I swear!![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Hahahaha Prudence, do te te behen djemte mos pyet ty hahahaha...
Mu ende me duket me e forta ajo me kujdestarin e pallatit: mami spo vishet, ajo po han buke hahahaha...
Jo ne fakt eshte interesante edhe ajo tjetra me lopen qe per njerin ishte lope e per tjetrin dhi hahahaha...Qesh me vete ndonjehere kur me kujtohen..
Ketu te ne sonte “jasteku ishte "jakstek" .....
AUTOCHTHONOUS
anita une u kam mbajtur nje list cunave se si u thoshin ca gjerave.kuptohet ato me gallatat.
tani kujtoj qe njeri fjalen 'faleminderit' e thoshte 'shamėdemit'
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Eshte e veshtire si fjale...e imja e thote "mamemedemit "... Por kjo gjen menyren me te lehte per te komuniku....mua me thote gjermanisht "faleminderit"(danke) se eshte me e lehte..dhe u thote gjermaneve "me fal" ne shqip se i vie veshtire te thote"entschuldigung" .
Ide e mire kjo me listen. Do ta bej edhe une sepse shume nga gjerat kam fillu qe tani ti harroj...
AUTOCHTHONOUS
po shikonte cuni muzik....dhe me thoshte pale pale nuk me binte ndermen se cfare ishte deri sa me tregoi me gishtin figuren kenga e seldit pare pare,do vdes une dhe ky i mesoi kaq heret paret hahaha
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
goca ka filluar te me therrase ne emer, kur e degjova per here te pare me erdhi cudi, ma piu lengun
ncncnc;
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
e kane nje periudhe kete..dhe sikur argetohen dhe vet kur te flasin ne emer..ashtu sic degjojne qe te flasin te tjeret....por me vone(te pakten tek te mite) vec mami ,babi na flasin ose shkurt ma ,ba.
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Krijoni Kontakt