uli nevrat prude,
se po u fut ne forum ai,
do i ngrihen nevrat kaqurrel.
arrini te kuptoni ca perfaqson futbolli per burrat.
uli nevrat prude,
se po u fut ne forum ai,
do i ngrihen nevrat kaqurrel.
arrini te kuptoni ca perfaqson futbolli per burrat.
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
aman se tani qe ka fillu me fol pak cuni po shrihemi fare....sa ta nigjojne femijet qe ai flet ndonje fjale me vap tregojne me qef o mami keshtu ka thene cuni apel, bane cdo dite nganje fjale te re
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
dua ti blej nje mace vajzes , me teper e kam qef per vete, por edhe vajza ngordh pas maceve, po kam frike nga infeksionet, mos e cjerr vajzen , mose kafshon po edhe vajza mos e keqtrajton macen, pf,pf jam ne dileme qefi ma ka po sma mban
te pres sa te rritet edhe pak????
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 21-02-2013 mė 03:35
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Ce do mi Marya macen? Yack si duroj dot. Vec gjume flejne ato. Ce do kot per bela?! Mos e merr them une.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
kur ka qene vajza ime 3 vjece ishim ne shqiperi me pushime dhe ajo kishte qef kafshet shume na solli njera nje mace te vogel.....kur as 2 dit nuk jetoi e shkreta u masakrua ja kishte futur duart ne fyt dhe pastaj ne legen te ujit e gjetem ngordh.....kur i tregojme tani ajo nuk e beson dhe qan per ate mace qe e ka mytur sa gjynof thot
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Para nja 2 ditesh cuni im donte te bente Shaka, edhe me kerkoi nje pet piranha. Dje rastesisht duke kerkuar per ndonje film rastisa te versioni I fundit qe Kane bere me Piranha . Hajde I thashe ky filmi eshte me piranha . Remember qe kerkove si pet. U ul aty dhe e lashe 1 min. Here comes your pet- hap vjen piranha so close to the screen. Iku me vrap screaming - aaaaaaaaaa. Ok good I thashe se dhe une I kam frike!!!![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt