Close
Faqja 106 prej 196 FillimFillim ... 65696104105106107108116156 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,051 deri 1,060 prej 1960
    i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624

Pėr: Klubi i mamave. Brockullat e zogjve tane;)

me se fundi doli dimri.....i kisha premtuar femijeve nga marsi do te shkonoin ne shkolle me bicikleta,dje ne pik te mjesit me tha vajza mami do ikim me biciklete une i thash po kam frik o zemer se mos rrezoheni......ajo tha por kur na e premtove nuk u rrezonim neve eeeeee,ka dale qy ne 7 nga shpija sot vetem une se zgjoj dot djalin e vogel kaq heret
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Citim Postuar mė parė nga lisa12 Lexo Postimin
    me se fundi doli dimri.....i kisha premtuar femijeve nga marsi do te shkonoin ne shkolle me bicikleta,dje ne pik te mjesit me tha vajza mami do ikim me biciklete une i thash po kam frik o zemer se mos rrezoheni......ajo tha por kur na e premtove nuk u rrezonim neve eeeeee,ka dale qy ne 7 nga shpija sot vetem une se zgjoj dot djalin e vogel kaq heret

hihiihihihih
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    futbolli o feja e burrave,

ju femrat ca feje keni?
    Feja jone jeni ju.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Gezuar 8 Marsin Gra

Nje dite sa me te bukur.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

gezuar mi shoqe

qyqa qyqa, me ngeli goca perpara pasqyres duke u rregulluar nga mengjesi deri ne darke, nderro rroba e vrap parpara pasqyres, si ka mbysh dy vjec akoma dhe shi cme ben , ncncnc
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    gezuar mi shoqe

qyqa qyqa, me ngeli goca perpara pasqyres duke u rregulluar nga mengjesi deri ne darke, nderro rroba e vrap parpara pasqyres, si ka mbysh dy vjec akoma dhe shi cme ben , ncncnc
    duhet ti kete ngjare burrit goca, oj mary

lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

hahah marya sa e lezecme

kurse vajza ime e vogel sa mbushi 1 vjece dhe fjalen e pare qe e thot tama eshte "stop it" shkrihem se qeshuri kur e thot neper lot, syt plot me lot dhe degjon zerin e saj te vodel "shhtopp it" hahha

kurse vajza 3 vjece me turperon ne publik...vajtem tek doktori dhe nje plak pacient po shikonte vajzen e vogel dhe kete dhe po buzeqeshte...kjo me ze te lart bertet "mommy ai burri po me shikon!!!"....me vone meqe ishim akoma duke pritur tek doktori i jap iphone'in meqe ishte "bored" i ve te degjoj "gummy bear song" afer saj ishin ulur dy spanjolle (mamaja dhe vajza e saj) vajza i thot mamas " duhet te degjojm kete muziken"....vajza pa u kthyer ti shikoj bertet "a po me flet dikush? kush po me flet mua?" me nerva hahahah pash fytyrat e tyre te shokuara dhe po ndiheshin te turperuar qe ajo e kuptoj lol...per kete gje sme ka ngjar mua se sma mban te sillem keq me te panjohurit, so hedh fajtor burrin
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    hahah marya sa e lezecme

kurse vajza ime e vogel sa mbushi 1 vjece dhe fjalen e pare qe e thot tama eshte "stop it" shkrihem se qeshuri kur e thot neper lot, syt plot me lot dhe degjon zerin e saj te vodel "shhtopp it" hahha

kurse vajza 3 vjece me turperon ne publik...vajtem tek doktori dhe nje plak pacient po shikonte vajzen e vogel dhe kete dhe po buzeqeshte...kjo me ze te lart bertet "mommy ai burri po me shikon!!!"....me vone meqe ishim akoma duke pritur tek doktori i jap iphone'in meqe ishte "bored" i ve te degjoj "gummy bear song" afer saj ishin ulur dy spanjolle (mamaja dhe vajza e saj) vajza i thot mamas " duhet te degjojm kete muziken"....vajza pa u kthyer ti shikoj bertet "a po me flet dikush? kush po me flet mua?" me nerva hahahah pash fytyrat e tyre te shokuara dhe po ndiheshin te turperuar qe ajo e kuptoj lol...per kete gje sme ka ngjar mua se sma mban te sillem keq me te panjohurit, so hedh fajtor burrin
    eh, shokuese vertet

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304

hi prinder... gezuar diten e nenes te gjithave ktu

rexhi congrats pel 1 vjetorin... a ecen vajza? cuni im ecen po me te foluren vetem nana , mama , baba thot ...

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Hi Eniiiiiiii
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •