Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 68
    EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527

Për: Shoqata Çamëria degë në Izmir

Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Kete shprhje e perdorin te gjithe ne ballkan, secili per interes dher si e gjykon vete.Ishalla t'ju heci mbare dhe fitofshi nga kjo mesele mes serbesh,kosovaresh,bullgaro maqedonasit, turqit e greket.ceshtja eshte se juve ju kruhet dhe me shqipatret ortodokse qe jane ketu ne trojet e tyre, pra juve ju kruhet atje ku nuk duhet.Na ka ardhe nje prift dhe po hidheni perjete.realisht Janullatus duhet te bnte pjese ne shoqaten tuaj, jo politike por kulturore.Ne shqiptaret ortodokse jemi me cilesoret dhe nuk kemi nevoje aq te domosdoshme per prifterinje, ndersa ju qe keni ndermen te shkoni te jetoni ne Greqi, duhet me pare te konvertoheni ne te krishtere dhe te mesoni biblen ne greqishte sic kane bere dhe te paret tuaj atje.Nese keni menduar te shkoni si sulltane , pune per ju, por me thene te drejten kurre nuk keni qene te qarte ne kete ceshtje.Pra si e perfytyroni ju kthimin atje , me kuran ne dore, dke folur shqip, duke kerkuar kulte te besimit islamik?Pra mos keni ndermend te ktheheni si mbartes te se njetes problematike te kohes qe ju perzune? Nje gje eshte e vertete, nje i perzene dhe se ka te drejte ne mendjen e tije , duke qene pakice , duhet ti nenshtrohet vullnetit te shumices.Ja te na thote dikush se si do ta beni ndertimin e jetes atje.Po Erdogani si e perfytyronte kete proces? Nese shkuat atje dhe biseduat, pa tjeter qe e keni trajtuar dhe kete problem, ndryshe levizja juaj eshte e dyshimte.Pra le te dale ndonje cam qe i njeh kteo ceshtje nga afer partise se tije dhe te na i thote
    Degjo Anesti, sinqerisht, "mos shkruaj gje kur je me nerva.." eshte firma e nje antari te nderuar dhe mua me pelqen.. me duket se eshte nje fjale e urte nga Sami Frasheri, kije here pas here parasysh, te ndihmon !
    Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anëtarësuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520

Citim Postuar më parë nga EDLIN Lexo Postimin
    Albo sa shpetimtare do vene e do vine aq te mira qofshin.. ajo qe ngre peshe eshte se çamet nuk e harrojne Camerine, asgje nuk mund tua shkuli nga shpirti i tyre Camerine.
    Keto jane shigjetat qe i dhembin me se shumte atij qe i ke drejtuar pyetjen,madje me te hidhurat qe ka lexuar ndonjehere ne forum,por thelle e ai vete e di!

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Edhe me djallin duhet bere bashk, kur eshte ne pyetje luftimi i greqis ! Gjenocidi Çamë, nuk do harrohet asnjehere. Hakmarrja do te jete e pergjakshme.
    Vetem endra me gjak shikoni o te uruar...

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Korca 123 Lexo Postimin
    Vetem endra me gjak shikoni o te uruar...
    Mua s'me duket edhe "qesharake", pushkatimi dhe dëbimi i 400'000 mije shqiptareve nga trojet e tyre. Ty ndoshta edhe te vie mir, qe ortodokset te rrethuan, mua jo, sepse qe tani 60 vite qe kemi refugjat shqiptar mbrenda territorit shqiptar !!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-12-2005
    Postime
    538

Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Po e kemi thne se camet nuk kane ndermend te kthehen ne Greqi , por te jene nje kate ne duart e Truqise per te prishe mardheniet e Shqiperise me Greqine." Ne jemi gati të vendosemi në krah të cdo etnie, kombi, që mbron këtë flamur"( pra jane gati te bashkohen me kedo dhe me fotcat terroriste te Al Qaedes nese qe mbrojne kerkesat e Cameve).
    Si ste rrihet njeher pa folur mor goxha burre. Mire qe ben gam gam.. po thuaje ndonjehere dhe ndonje fjale me vend.
    Sipas mendjes tende ..nuk kane te drejte Camet te mblidhen e te kuvendojne? Perse te djeg ty?
    Bie shi..dalin kermijte.

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Mua s'me duket edhe "qesharake", pushkatimi dhe dëbimi i 400'000 mije shqiptareve nga trojet e tyre. Ty ndoshta edhe te vie mir, qe ortodokset te rrethuan, mua jo, sepse qe tani 60 vite qe kemi refugjat shqiptar mbrenda territorit shqiptar !!
    historia nuk kthehet me mbrapsht. kjo qe kerkojne disa eshte filozofi fundamentalistesh dhe destruktive per paqen. ai qe do paqen nuk riciklon te shkuaren por shikon te ardhmen.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-12-2005
    Postime
    538

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    historia nuk kthehet me mbrapsht. kjo qe kerkojne disa eshte filozofi fundamentalistesh dhe destruktive per paqen. ai qe do paqen nuk riciklon te shkuaren por shikon te ardhmen.
    Aqil, keshtu thosh edhe xhaxhi ramizi ne 90 e cane . Te shohem nga e arthmja qe te fshihte te shkuaren e atij sitemi. Historia eshte histori dhe duhet vene ne vend padrejtesite e saje. Kjo eshte mendesia shqiptare. He djal i mbare. Pastaj qe thua ti.. ne kete hstori ne nuk shohim dot perpara se sna le Ligji Luftes qe eshte akoma ne fuqi qe thua ti.
    Boj te fala Vangjelit dhe kur te marce rrogen e muajit mos harro te na qerasce tek lokali i Anestit ne Durres
    Ndryshuar për herë të fundit nga djaliepirotas : 04-03-2013 më 17:42
    Heeej
    Shqipëria është e Bukur
    Shqipëria është më e Madhe.....

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga djaliepirotas Lexo Postimin
    Aqil, keshtu thosh edhe xhaxhi ramizi ne 90 e cane . Te shohem nga e arthmja qe te fshihte te shkuaren e atij sitemi. Historia eshte histori dhe duhet vene ne vend padrejtesite e saje. Kjo eshte mendesia shqiptare. He djal i mbare.
    historia nuk eshte vetem padrejtesite e tua, historia ka nja 3000 vjet qe shkruhet, e nese fillojne te gjithe me mendjen tende. do behej nami sot ne bote.
    mjere ti dhe kush mendon si ty. ju do vuani.

kjo eshte mendesia e fshatareve dhe injoranteve, dhe jo e gjithe shqiptareve.
    cdo komb ka edhe jashteqitjet e veta.

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    historia nuk eshte vetem padrejtesite e tua, historia ka nja 3000 vjet qe shkruhet, e nese fillojne te gjithe me mendjen tende. do behej nami sot ne bote.
    mjere ti dhe kush mendon si ty. ju do vuani.

kjo eshte mendesia e fshatareve dhe injoranteve, dhe jo e gjithe shqiptareve.
    cdo komb ka edhe jashteqitjet e veta.
    Po pra, e keta camet duan tokat e tyre qe kane 60-70 vjete
    pfft, cfare eshte 60-70 para 3000?

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    Po pra, e keta camet duan tokat e tyre qe kane 60-70 vjete
    pfft, cfare eshte 60-70 para 3000?
    histori lufte ka edhe para 70vjetesh edhe para 80 vjetesh edhe para 100 apo 200 apo 400 vjetesh.
    asgje nuk kthehet prapa, prandaj vetem ndonje demshperblim financiar do zgjidhte pune. te tjerat jane perralla te idrizit per tu marre vote qorrave.

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •