Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 68
    Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Për: Shoqata Çamëria degë në Izmir

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    histori lufte ka edhe para 70vjetesh edhe para 80 vjetesh edhe para 100 apo 200 apo 400 vjetesh.
    asgje nuk kthehet prapa, prandaj vetem ndonje demshperblim financiar do zgjidhte pune. te tjerat jane perralla te idrizit per tu marre vote qorrave.
    Camet ishin ne lufte? :|

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527

historia nuk eshte vetem padrejtesite e tua, historia ka nja 3000 vjet qe shkruhet, e nese fillojne te gjithe me mendjen tende. do behej nami sot ne bote.
    mjere ti dhe kush mendon si ty. ju do vuani.

kjo eshte mendesia e fshatareve dhe injoranteve, dhe jo e gjithe shqiptareve.
    cdo komb ka edhe jashteqitjet e veta.

Lum si ti qe e di se ç'je...
    Tani per temen, ti je dakort qe shqiptaret e çamerise te krijojne nje shoqate ne Izmir apo jo !?
    Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Fotoja i thote te gjitha.

Skedarët e Bashkëngjitur 159832

Erdoganin ne krye. Turqishten gjuhe te babes. Flamurin e turqve po ne krye.

E paska harruar Idriz Shpetimtari flamurin shqiptar ne avion.

Te na rroje sa malet Turqia dhe Erdogani o Shpetimtar!

Albo
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Une ne fakt prisja te shihja flamurin tone kombetar qe valevitej ne Izmir. Prisja ndonje portret te Ismail Bej Vlores apo Gjergj Kastriotit, apo vellezerve Frasheri. Por me sa duket, ato nuk kane vlere sa ka vlere koka e Erdoganit dhe flamuri turk. Do ta kete marre Shpetimari flamurin me vete, se ai ne Shqiperi nuk e ndan flamurin tone as nga dora e as nga gjuha, por si duket ia kane ndaluar turqit ne aeroport edhe nga dora edhe nga gjuha.

Ato pyetjet e tjera, ben mire qe i ben, po shko e beja Shpetimtarit se t'i tregon.

- Sa ishte numri i cameve qe u shkembyen mes shtetit turk e atij grek ne vitet 20?

- Perse keta zgjodhen Turqine e jo Shqiperine e shtetin am?

- Pyete edhe pse u deshen 100 vjet qe te krijonin nje shoqeri kulturore "Cameria" ne Izmir?

- Pyete edhe pse shoqates ia vune emrin "Cameria" dhe jo "Shqiperia", se Shpetimtari i shkrete u rroptua se bashkuari shqiptaret ne cdo cep te botes?

- Pyete Shpetimtarin qe e cliroi Ilir Meta Camerine nga Brukseli apo jo se po presim ne thuaj?

Dhe hajde na trego edhe ne se cfare te tha Shpetimtari, se ne nuk marrim vesh, e lavdi zotit qe na doli nje cam i zgjuar si Shpetimtari se do te kishim ngelur Turqi fare!

Albo

O Albo i plote dijshem, bashke me Akilo Kristo Qiprajoti, Ili Mjekrosh Selanikosi perse nuk na i ktheni ju keto pergjigje?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-12-2005
    Postime
    538

historia nuk eshte vetem padrejtesite e tua, historia ka nja 3000 vjet qe shkruhet, e nese fillojne te gjithe me mendjen tende. do behej nami sot ne bote.
    mjere ti dhe kush mendon si ty. ju do vuani.

kjo eshte mendesia e fshatareve dhe injoranteve, dhe jo e gjithe shqiptareve.
    cdo komb ka edhe jashteqitjet e veta.
    Aqil qoftja, mua do te vnte turp te thoja jam shqiptar nqse ..edhe ti je shqiptar. Edhe nga llumi i ketij kombi te jesh, prap do te me vinte turp. Nqse mendja jote e ndritur sheh kaq perpara, cdo qe rri e meresh me ne ne kete forum o derebardh? Camet nuk kane bere lufte me grekun. Greku ka ushtruar fazen e fundit te genocidit kundrejt popullsise myslimane te Camerise ne nje kohe luftrash dhe ja harriti ti deboje. Per kete duhet te skuqesh dhe ti o qofte qe mban anen e tyre. Kur erdhen kendej Enveri me qente e tij te sojit Kadrihazbiu i beri pershesh. Tani qe kane marre veten..na del ti dhe sje dakort. Dil e thuaju ne sy po deshe te shohesh sa te vlen lekura o qen.
    Heeej
    Shqipëria është e Bukur
    Shqipëria është më e Madhe.....

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069

Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Ne shqiptaret ortodokse jemi me cilesoret dhe nuk kemi nevoje aq te domosdoshme per asistence, ndersa ju qe keni ndermen te shkoni te jetoni ne Greqi, duhet me pare te konvertoheni ne te krishtere dhe te mesoni biblen ne greqishte sic kane bere dhe te paret tuaj atje.
    Anestezi Shqiptaret ortodoks jane njesoj si Shqiptaret musliman me nje ndryshim te vogel qe ne mes te ortodokseve eshte dhe nje k.o.q.e si puna jote.
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

i/e regjistruar Maska e KORCARI 2
    Anëtarësuar
    26-12-2012
    Vendndodhja
    Thesaloniqi
    Postime
    360

Kush mund ta gjeje e ta postoje marreveshjen e Qemal Rizes ( ataturk) me Venizellosin per shkembimin e popullsive came dhe izmiriote?

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Citim Postuar më parë nga EDLIN Lexo Postimin
    Degjo Anesti, sinqerisht, "mos shkruaj gje kur je me nerva.." eshte firma e nje antari te nderuar dhe mua me pelqen.. me duket se eshte nje fjale e urte nga Sami Frasheri, kije here pas here parasysh, te ndihmon !
    O Edlin ke derdellit shume per ceshtjen came dhe nuk din ti pergjigjesh pyetjes, qe fare thjeshte do te thote programi juaj, procesi nga fillimi deri ne fund.Deri me sot ju kerkoni dhe nuk dine te thoni se cfar do te benei , si do te realizohest dhe si do te integroheni atje.Cfar ka ketu per tu fyer, ku disa nga ju perdorin ndaj meje fjale fyese, por qe realishte tregojne problematiken qe kane ne sjelljen dhe ne cilesine shpirterore te tyre.Dikush ketu thote se jane larguar 400mije came, pra duke e shumezuar me koeficentin te shtimit te popullsise 10, (si kudo shqipatret muslimane ne Maqedoni dhe Kosovene keto 70 vite) Na del se ne Turqi te kete 4 miljon came !!!! Sipas ligjit te gjithe keto brezni duhet te riatdhesohen ne Cameri.Juve tju vije turp qe perdoreni si karte per te prishe mardhneiet e atyre shtetasve shqipatre qe ju ndihmuan dhe so, ja tek jeni te gjithe te barabarte si c'do shqipatre tjeter.Ju jeni te pa bese , bukshkale dhe kjo sjlellje juaja ben qe bashkesia nderkombetare te mos ju perfille.Nuk merret kush me surrogato.Natyrishte mua dhe kjudo shqipatri i vjen keq per cfar ka ndodhur, por ajo c'ka ndodhi mbi ju, nuk eshte as rasti i pare e as i fundit.Bota eshte e mbushur me te tilla drama , ja ku e keni dhe ngjarjen e genocidit te ri ne Kosove, por kerkush nuk po kerkon te c'demtohen nga serbet.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527

O Edlin ke derdellit shume per ceshtjen came
    More Anesti... se ti e ke zakon mos ofendimin...
    "Veshet" jane te tute... po tu bezdisen, mbylli..
    Ndonje gje per temen ne fjale nuk na the.... ti si mendon, ben mire apo keq çamet e Izmirit !?
    Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Citim Postuar më parë nga EDLIN Lexo Postimin
    More Anesti... se ti e ke zakon mos ofendimin...
    "Veshet" jane te tute... po tu bezdisen, mbylli..
    Ndonje gje per temen ne fjale nuk na the.... ti si mendon, ben mire apo keq çamet e Izmirit !?
    Pra disa ditesh nje prind i komunitetit tuaj vrau djalin e tije(me gjithe nusen italiane) se e kishte shqetesuar, pra mos kujto se te jetosh ne nje bashkesi ke te drejte ti bishe kavallit si do ti me te drejten qe te ka dhene Zoti, se nje dite te bejne synet me thu.Te gjitha genocidet kane per baze sjelljen.Eshte kjo e fundit qe akumulon urrejtje qe ne kushte te vecanta shperthen.Pra nese ju camet pesuat nje genocid, se mos te rren menja se nuk ka luajtur rrol dhe sjellja e te pareve tuaj nder vite ne ate bashkesi!!!!! Arma me e forte per te mbrojtur njerzimin eshte pikerishte edukimi , pra detyrimi i atij qe fyen per tu nenshtruar rregullave te shoqerise dhe jo mbyllja e vesheve te atije qe i drejtohet fyerja.Ky referim qe me bere tregon pikerishte se je primitive,boooooooooooooo, je shum larg mer njeri.
    Te hidhemi tek tema qe nuk me dhe pergjigje pyetjes.A bete mire ju camet qe u lidhet me armikun e popullit grek, te popullit te krishtere shqipatre dhe te gjithe ballkanit , per te mundesuar rikthimin ne trojet Greke?Pergjigje pozitive kesaj mund ti japin vetem njerez primitive si puna jote.Jo me kot ti mu pergjigje ashtu me siper , jo me kote ti dhe shume shoke tuaj ketu came fyeni, ju jeni ne sinkron dhe me cdo sjellje tuajen dhe ne ato ceshtje qe ju interesojne ,se jane vetem tuajat.Ju mendoni se une apo ndonje ortodoks tjeter ketu urren camet si came , gaboheni rende, ne urrejme cdo sjellje primitive , cdo sjellje qe prek interesat kombetare , cdo sjellje qe demton demokracine nen vend , cdo sjellje qe ka per qellim apo pa qellim destabilitetin e rajonit.Pooo me keto sjellje te gjithe ne jemi te pa pajtueshem dhe sikur tju kisha femijet e mi, jo me qe ju jeni bukshkale.Lidhja me Erdoganin eshte nje felliqesirat e fundit te shqipatreve ne vazhdim me ato te kohes se perandorise osmane.Ja keshtu keni bere ju islamiket, te percare e te pa bese, lidhu me serbe e malazese per te kundrvuar nje sundimtari tjeter po musliman , por dhe me greket dhe turqit, ruset, francezet, anglezet , keto sjellje keni pase dhe natyrshem historia na ndeshkoi .Hu me hu, e nje dite nje do te ngulet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 05-03-2013 më 16:23
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527

Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Pra disa ditesh nje prind i komunitetit tuaj vrau djalin e tije(me gjithe nusen italiane) se e kishte shqetesuar, pra mos kujto se te jetosh ne nje bashkesi ke te drejte ti bishe kavallit si do ti me te drejten qe te ka dhene Zoti, se nje dite te bejne synet me thu.Te gjitha genocidet kane per baze sjelljen.Eshte kjo e fundit qe akumulon urrejtje qe ne kushte te vecanta shperthen.Pra nese ju camet pesuat nje genocid, se mos te rren menja se nuk ka luajtur rrol dhe sjellja e te pareve tuaj nder vite ne ate bashkesi!!!!! Arma me e forte per te mbrojtur njerzimin eshte pikerishte edukimi , pra detyrimi i atij qe fyen per tu nenshtruar rregullave te shoqerise dhe jo mbyllja e vesheve te atije qe i drejtohet fyerja.Ky referim qe me bere tregon pikerishte se je primitive,boooooooooooooo, je shum larg mer njeri.
    Te hidhemi tek tema qe nuk me dhe pergjigje pyetjes.A bete mire ju camet qe u lidhet me armikun e popullit grek, te popullit te krishtere shqipatre dhe te gjithe ballkanit , per te mundesuar rikthimin ne trojet Greke?Pergjigje pozitive kesaj mund ti japin vetem njerez primitive si puna jote.Jo me kot ti mu pergjigje ashtu me siper , jo me kote ti dhe shume shkoke tuaj ketu came fyeni, ju jeni ne sinkron dhe me cdo sjellje tuajen dhe ne ato ceshtje qe ju interesojne se jane vetem tuajat.Ju mendoni se une apo ndonje ortodoks tjeter ketu urren camet si came , gaboheni rende, ne urrejme cdo sjellje primitive , cdo sjellje qe prek interesat kombetare , cdo sjellje qe demton demokracine nen vend , cdo sjellje qe ka per qellim apo pa qellim destabilitetin e rajonit.Pooo me keto sjellje te gjithe ne jemi te pa pajtueshem dhe sikur tju kisha femijet e mi, jo me qe ju jeni bukshkale.Lidhja me Erdoganin eshte nje felliqesirat e fundit te shqip[atreve ne vazhdim me ato te kohes se perandorise osmane.Ja keshtu keni bere ju islamiket, te percare , lidhu me serbe e malazese per te kundrvuar nje sundimtari tjeter po musliman , por dhe me greket dhe turqit, ruset, francezet, anglezet , keto sjellje keni pase dhe natyrshem historia na ndeshkoi .Hu me hu, e nje dite nje do te ngulet.
    Vetem nje njeri i kulturuar dhe i formuar si ti mund ti pergjigjet me kaq edukate fyerjeve te mia...
    Me mungon kjo edukate dhe kjo kulture prandaj nuk mund te te pergjigjem me te njejten gjuhe....

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •