Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 62
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Për: AK “inauguron” Xhaminë e Namazgjasë

Mir de, me bindët se qenka flamur bizantin. Tani qe bizanca nuk egziston, a shihni diçka kundër nëse muslimanët e ngrisin kete flamur dhe behen bajraktar te saj ?

Emri:  25632_409924876857_122642_n.jpg

Shikime: 188

Madhësia:  51.3 KB

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Mir de, me bindët se qenka flamur bizantin. Tani qe bizanca nuk egziston, a shihni diçka kundër nëse muslimanët e ngrisin kete flamur dhe behen bajraktar te saj ?
    Po ta mbani bre pse mos ta mbani,po mos na thoni më se ky eshte "flamuri qe na simbolizon neve, mazhorancen",por eshte flamuri qe simbolizon gjithe shqiptaret,sidomos ata te krishtere

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Korca 123 Lexo Postimin
    Po ta mbani bre pse mos ta mbani,po mos na thoni më se ky eshte "flamuri qe na simbolizon neve, mazhorancen",por eshte flamuri qe simbolizon gjithe shqiptaret,sidomos ata te krishtere
    Mir de, ti na sygjeron nje flamur tjeter ? Tanai, me te drejt un ju thash se e kem pervetesuar ate flamur, dhe se nje flamur shtetror, ne kete rast kombtar, nuk mund ta perfaqeson nje minoritet. Kjo s'ndodhe askund.

Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Mir de, ti na sygjeron nje flamur tjeter ? Tanai, me te drejt un ju thash se e kem pervetesuar ate flamur, dhe se nje flamur shtetror, ne kete rast kombtar, nuk mund ta perfaqeson nje minoritet. Kjo s'ndodhe askund.
    Une nuk te them te nderoni flamur por te pakten mos na shisni p*** sikur ai perfaqeson shqiptaret mysliman dhe ne te krishteret duhet te zgjedhim ndonje flamur tjeter se ky nuk na perfaqeson.KY FLAMUR PERFAQESON GJITHE SHQIPTARET KUDO NDODHEN DHE PA ASNJE DALLIM FETAR...

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Shqiptaret kane pranuar islamin per tituj e prona ,nuk kam lind ne ate kohe por duke pare shqiptaret e sotem se per perfitime personale shesin interesat e pergjithshme ,nuk kam asnje dyshim se edhe ne te kaluren keshtu ka ndodhe .Mjaft me me viktimizime banale ,su lodhem kurre duke akuzuar te tjeter per deshtimet tona ,derisa gishtin e fajtorit nuk e drejtojme nga vetja jone ,nuk kemi as ne te ardhmen shprese.Nuk na kane faj turqit e askush tjeter qe ne jemi popull pa kurrefare vlere ,zemra me dhemb kur e them kete pasi vet jam shqiptare dhe femijet e mi(me te vlefshmit e mi) jane shqiptare por kjo fatkeqesisht eshte e verteta.
    Sa here duhet te permendi ne kete forume qe eshte dobesi ta nenvlersojme vehten,pra duhet pasur parasysh qe ne duhet te jemi me dinitet,kudo qe te jemi duhet te ndihemi te till,duhet te forcohemi dhe se bashku te levizim drejte fitoreve,duhet te perpiqemi te jemi sa me te afert,te ndihmojm njeri tjetrin,dhe te mos mirremi me fe,dhe me probleme fetare,qashtjet fetare secili ti barrte me vehte,dhe ne tempuj te dikutojne per ato.
    Populli shqipetar eshte ne kriz morale dhe totale,gjithqka qka ka qen e bukur dhe e vlefshme po shkatrohet,vlerat morale po dobsohen,por dikush duhet tju thot STOP.
    Nuk duhet te krijojme iluzione se vine te tjert te na zgjedhin problemet,AKADEMIA E SHKENSES thua se nuk egziston,MUZIKA tradicionale dhe folklori ka kaluar ne vlera katastrofike me fjale banale dhe degjeneruese,pra ketu nuk ka vlera,pra duhet te zgjohemi dhe te bashkohemi,dhe te pastrojme terenin nga keto elemente te rrezikshme.
    Pra duhet te dallojme MiQET nga ARMIQET,mjaft me me kulte fetare,por te ndertojme shkolla dhe fabrika te lulzoj indusria dhe te ngritet standardi jetsor,ta ngritim shtetin tone me pune dhe me njerez te afte,e jo te presim lemosha nga te huajt.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fehmikaciu : 04-03-2013 më 14:43

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga kacauni Lexo Postimin
    Ti je shakaxhi apo qysh .C'fare pronash dhe c'fare gjuhe deshi te ruaje Hamzai ,nipi i Gergjit kur tradhetio xhaxhain e vet !? Jo , u shit , beri pakt me Sulltanin qe ta emeronte ne kembe te Gj ergjit . Po Ali Pasha perse e poqi te gjalle priftin e Hormoves re i predikonte fshatit " ne jami te krishtere ( shqiptare ) dhe nuk behemi Turq ( muslimane) .
    Interesant,keto personalitete kan qen te krisur,ju ka munguar deshira per te vepruar pozitivisht per shkak te kaluares se tyre te erret,ata kan qen gabime te renda ,sepse ni koqak i maleve nuk ka pasur nje zgjidhje tjeter per shkak te erresimit te mendjes,dhe ne fund i ka paguare shum shtrenjet me koke.
    Keto gabime kan pasur qmimin e vet,dhe jan paguare shum shtrenjet,me humbjen e vilajetit te NISHIT dhe te JANINES,pra ky ka qen qmimi qe kemi paguar dhe plus mija viktima te pafajshme,se kemi menduar qe TURKU do ti del zot vendeve te tona,dhe na ka lane ne balte dhe te turperuar,pra keto kan qene mekatet e TURQIS qe ne te ardhmen duhet ti shlyej,pra nese deshiron ti barazojme qashtjet.
    Shakat pra siq po shifet nuk jane te mirpritura,por duhet te shprehim keqardhje nga keto gabime,sepse renja e ali pashes hajdutite solli pavarsin e GREQIS,dhe pastaj MEGALLAIDEA e tyre plan per te shuar gjenin ILIR te EPIRIT dhe MAQEDHONIS,pikrishte nga hajduti ALI PASHA qe me gjakun e shqiperis ju dhuroi lirin greqis ,haram i kjofte...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fehmikaciu : 04-03-2013 më 15:05

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

2)Jo,flamuri eshte marre nga flamuri bizantin qe ne themel ka ortodoksine,pra krishterimin.
    Dhe flamuri bizantin e ka marre nga qyteterimet e lashta vendase, fillimisht perfaqesonte bizantin dhe Rome, me vone u adoptua nga kisha, dhe me vone nga skenderbeu
    pastaj nga ismaili dhe tani shumica e shqiptareve eshte myslimane.

Cfare kupton ti nga kjo?

Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    Dhe flamuri bizantin e ka marre nga qyteterimet e lashta vendase, fillimisht perfaqesonte bizantin dhe Rome, me vone u adoptua nga kisha, dhe me vone nga skenderbeu
    pastaj nga ismaili dhe tani shumica e shqiptareve eshte myslimane.

Cfare kupton ti nga kjo?
    Kete po te them edhe une.Skenderbeu e ka huazuar nga bizanti flamurin shqiptar qe per te simbolizonte nje shqiperi te krishtere dhe nuk simbolizonte nje shqiperi myslimane.
    Sa per ate shumicen myslimane e dime se sa myslimane jane shqiptaret,sa per statistika jane myslimane, pastaj tere diten neper kafene duke pire raki dhe kur eshte bajramin me mish derri dhe raki festojne

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Kete po te them edhe une.Skenderbeu e ka huazuar nga bizanti flamurin shqiptar qe per te simbolizonte nje shqiperi te krishtere dhe nuk simbolizonte nje shqiperi myslimane.
    Sa per ate shumicen myslimane e dime se sa myslimane jane shqiptaret,sa per statistika jane myslimane, pastaj tere diten neper kafene duke pire raki dhe kur eshte bajramin me mish derri dhe raki festojne
    Ta nenvizova me te kuqe, qe te lexojn muslimanet, e te shohin se si perqeshen nga te tjeret.

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

E pra, simolizimi ndryshon...si ti i krishter si dhe ai myslimani qe po debatoni ketu po te ishit shqiptar do thonit qe tani ky flamur simbolizon shqiptaret krishter dhe shqiptar myslimane, po te ishit shqipt e me true ne koke e te bashkur do thonit kete.

Myslimani Shqiptar eshte mysliman i vecante

Pse u zgjodh ky flamur per pavaresine e shqiperise? Ismail Qemali perse ngriti kete flamur kur ai ishte vet mysliman?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Plaku me kostum : 04-03-2013 më 16:03

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •