Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 62
    i/e regjistruar Maska e peshkatari2011
    Anëtarësuar
    14-02-2011
    Postime
    258

Për: AK “inauguron” Xhaminë e Namazgjasë

Citim Postuar më parë nga Korca 123 Lexo Postimin
    Flamuri kuq e zi nuk simbolizon shumicen myslimane por perfaqeson idealin e krishtere dhe aspiraten europiane te shqiptareve qe prej skenderbeut.Dhe shume prej "shokeve" te tu islamike e quajne "flamuri i kaurrit me sorren e zeze" dhe e perbuzin ate.
    Korca,,po le nam o njeri,,,edhe flamurin po e ve ne sherbin te ''idealit'' tend,!! mos u bej si ca qe po na i dalin zot edhe ''SKENDERBEUT'' per ate flamur shqiptaret jane vrare e po vriten edhe sot(mbase dikujt mund ti behet qejfi) ,,duke qene nje komb me shumice ''myslimane'' te vjen apo jo keq ty apo ndonje tjetri:Perfaqeson me se miri shumicen tone si komb pa ca ''drure'' te kalbur qe po i japin ere muhabetit,,

i/e regjistruar Maska e Hotlani
    Anëtarësuar
    22-11-2012
    Postime
    276

Konsideroj qe cdo simbol qe vihet me qellim te mire te ceshtjes kombetare shqiptare pavaresisht eshte simbol fetar apo nje simbol tjeter qofte edhe fetare nuk e prish ceshtjen shqiptare,vlen te permendet se ne shqiptaret ,bile ket te mire kurrë nuk jemi ndare ne baza fetare
    Kultura,sjellja edukata,arsimi e bëjnë njeriun të vlefshëm!!!!

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Ta nenvizova me te kuqe, qe te lexojn muslimanet, e te shohin se si perqeshen nga te tjeret.
    Po ti cfare ben ne cdo postim kur tall te krishteret ??? Ndalo per nje sekonde dhe mendo,mos valle po bej edhe une ate qe do deshiroja qe te tjeret te mos ma bejne mua?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Archon : 04-03-2013 më 17:25

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Po ti cfare ben ne cdo postim kur tall te krishteret ??? Ndalo per nje sekonde dhe mendo,mos valle po bej edhe une ate qe do deshiroja qe te tjeret te ma bejne mua?
    Korca_123,

Un te jam mirnjohes per postimin me lart, shpresoj qe muslimanet t'i hapin syt dhe te shohin veten nepermes syrit tuaj.

Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    E pra, simolizimi ndryshon...si ti i krishter si dhe ai myslimani qe po debatoni ketu po te ishit shqiptar do thonit qe tani ky flamur simbolizon shqiptaret krishter dhe shqiptar myslimane, po te ishit shqipt e me true ne koke e te bashkur do thonit kete.

Myslimani Shqiptar eshte mysliman i vecante

Pse u zgjodh ky flamur per pavaresine e shqiperise? Ismail Qemali perse ngriti kete flamur kur ai ishte vet mysliman?
    E kam shkrojtur edhe ne postimin #44,"KY FLAMUR PERFAQESON GJITHE SHQIPTARET KUDO NDODHEN DHE PA ASNJE DALLIM FETAR".
    Une iu kunderpergjigja Le dévoué sepse ai tha se ky flamur simbolizon shqiptaret myslimane dhe te krishtert nuk perfaqesohen nga ky flamur...

Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Korca_123,

Un te jam mirnjohes per postimin me lart, shpresoj qe muslimanet t'i hapin syt dhe te shohin veten nepermes syrit tuaj.
    Nuk fola per myslimanet praktikante por ju na i paraqisni sikur 90% e shqipterve jane praktikante dhe falin te 5 namazet.E verteta eshte se shqiptaret jane shume indiferente ndaj fese,na pelqen kjo apo jo..

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

E kam shkrojtur edhe ne postimin #44,"KY FLAMUR PERFAQESON GJITHE SHQIPTARET KUDO NDODHEN DHE PA ASNJE DALLIM FETAR".
    Une iu kunderpergjigja Le dévoué sepse ai tha se ky flamur simbolizon shqiptaret myslimane dhe te krishtert nuk perfaqesohen nga ky flamur...
    te dy ishit gabim.

nejse
    Perfaqeson shqiptaret me fe te ndryshme, jeni te gjithe te lumtur?
    Flisni per temen tani

Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga peshkatari2011 Lexo Postimin
    Korca,,po le nam o njeri,,,edhe flamurin po e ve ne sherbin te ''idealit'' tend,!! mos u bej si ca qe po na i dalin zot edhe ''SKENDERBEUT'' per ate flamur shqiptaret jane vrare e po vriten edhe sot(mbase dikujt mund ti behet qejfi) ,,duke qene nje komb me shumice ''myslimane'' te vjen apo jo keq ty apo ndonje tjetri:Perfaqeson me se miri shumicen tone si komb pa ca ''drure'' te kalbur qe po i japin ere muhabetit,,
    O njeri feja eshte ceshtje personale dhe nuk perfaqeson flamuri nje pjese te shoqerise me nje fe te caktuar por perfaqeson gjithe kombin pa dallim.Une ta solla shembullin qe ta dish se nga vjen flamuri dhe jo se ai perfaqeson nje pjese te shqiptareve,te krishtere apo myslimane qofshin..

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Nuk fola per myslimanet praktikante por ju na i paraqisni sikur 90% e shqipterve jane praktikante dhe falin te 5 namazet.E verteta eshte se shqiptaret jane shume indiferente ndaj fese,na pelqen kjo apo jo..
    Sincerisht, kte nuk e di. Besimi i njeriut eshte interesant, mund te mos shkoje kurr ne xhami, apo ne kishe por te kete besimin me te madhe se te hoxhës apo te priftit ! Ne kete rast, indiferenca e shqiptareve ndaj fese u tregua ne censusin e fundit ku ateistet ishin me pak se 1%.

Le dévoué me lart i'u pergjigj bashkfetarit tend, i cili tha se Kastrioti keshtu e ashtu, per me ne fund te thoshte se duhej t'i ktheheshemi besimit krishter sepse Kastrioti keshtu e ashtu.

i/e regjistruar Maska e peshkatari2011
    Anëtarësuar
    14-02-2011
    Postime
    258

Flamuri kuq e zi nuk simbolizon shumicen myslimane por perfaqeson idealin e krishtere dhe aspiraten europiane te shqiptareve qe prej skenderbeut.Dhe shume prej "shokeve" te tu islamike e quajne "flamuri i kaurrit me sorren e zeze" dhe e perbuzin ate.
    shkrimi yt i dyte
    O njeri feja eshte ceshtje personale dhe nuk perfaqeson flamuri nje pjese te shoqerise me nje fe te caktuar por perfaqeson gjithe kombin pa dallim.Une ta solla shembullin qe ta dish se nga vjen flamuri dhe jo se ai perfaqeson nje pjese te shqiptareve,te krishtere apo myslimane qofshin..
    korca une e njoh shume mire origjinen e flamurit te kombit tim,,flamurin e bizantit kerkoje te ruset,dhe serbet,

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •