Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 38
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Për: Këshilltari i Samaras kërcënon me Ligjin e Luftës

http://koha.net/?page=1,15,135757

Athinë, 20 shkurt - I njohur për veprimtarinë e tij për drejtat e Vorio Epirit, bashkëpunëtori i kryeministrit grek, Failos Kranidiotis shprehet në intervistë se marrëdhëniet me Shqipërinë duhet të shkojnë paralel me respektimin e minoritetit grek dhe kërcënon Shqipërinë, duke nënkuptuar ligjin e luftës. “Në rast se shovinistët shqiptarë kërcënojnë sigurinë e Vorio Epirit, detyrat e Republikës së Greqisë do të jenë të qarta. Duke parë ligjin dhe historinë, ne i njohim mjaft mirë ato relieve, ku kanë jetuar të parët tanë”, deklaron Kranidiotis.

Politikani i djathtë, kandidat për deputet në zgjedhjet e kaluara, shprehet gjithashtu se nuk duhet të mendohet që kriza në Greqi iu jep mundësi politikanëve shqiptarë të lobojnë kundër saj. “Ekspansionistët turq dhe fashistët islamikë, kanë një ndikim tek shovinistët shqiptarë, madje kanë nxitur dëshirën për aventura tek forcat politike shqiptare. Le ta provojë Berisha dhe fashistët e Aleancës Kuqezi. Shqipëria me ne ka një kufi dhe ka jetuar me ndihmat tona. Nga përkeqësimi i marrëdhënieve me Greqinë, për shkak të shovinizmit të tyre qesharak, i vetmi humbës do të jetë vendi i tyre dhe unë nuk do të jem i vetmi që do të bllokojë rrugën e tyre evropiane”, kërcënon ai.

Lidhur me faktin nëse Shqipëria i respekton të gjitha konventat ndërkombëtare për të drejtat e njeriut, në rastin e minoritetit grek, ai shprehet se Tirana ka një rrugë mjaft të gjatë për t’u bërë një demokraci evropiane. Ne duhet të ushtrojmë më shumë presion për këtë dhe duhet të jemi konstant.

Lidhur me pasojat e krizës që po bien mbi minoritarët grekë në Shqipëri, Kranidiotis thotë se “prerja e pensioneve të tyre duhet të anulohet. “Është e pakonceptueshme që ata të largohen nga vendi i tyre. Ky është një problem mjaft serioz që duhet zgjidhur urgjentisht. Greqia duhet të ndërmarrë hapa ekonomikë që t’iu krijojë kushte atyre të jetojnë atje. Të gjitha së bashku, mbështetja dhe edukimi grek në fshatrat dhe qytetet e Vorio Epirit, zhvillimi ekonomik, vigjilenca e Greqisë e kujdesi ndaj tyre, janë kushte të domosdoshme për mbijetesën dhe prosperitetin e vëllezërve tanë të Vorio Epirit”, deklaron ai.

Failos Kranidiotis punon me Antonis Samaras vazhdimisht që nga viti 1993.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

A eshte Shqiperia e kercenuar nga nje agresion dhe si duhet te sillemi ne kete situate kur fashiste sikur ky KranIDIOTIS na kujton se Greqia mund ta invadoje sa here t'i doje qejfi. Situaten e komplikon edhe diaspora shqiptare ne Greqi e cila rrezikon te diskreminohet edhe me shume.

i/e regjistruar Maska e peshkatari2011
    Anëtarësuar
    14-02-2011
    Postime
    258

C'do te ndodhe me tej? Une pres veprime terroriste, te cilat do te sjellin kthimin e shqipatreve nga Greqia, duke i sekuestruar apo bllokuar pasurine e tyre atje.Pra kujt i sherben kjo gjendje?
    nesti,,sinqerisht duhet te jesh i mpire po si o njeri ke kurajo e na kujton veprimet ''terroriste'' te greqise,,,,,nuk kane reshtur kurre nesti !!!!! shqiptaret vertet do te kthehen bashke me parate qe kane ne bankat greke ,,megjithese i kane sjelle me kohe qe ne fillimet e krizes.Ata qe do ngelin me gisht ne,,,,goje do te jene greket jo shqiptaret,per kombin tone kjo faze ka kaluar tani do te bejme sehir sesi ''greket'' do te hane njeri tjetrin, kjo jo se me pelqen nesti, por do te paguajne per tere ato qe kane bere!! pale kur te fillojne te paguajne borxhet,,,,,do te loze qeni i kallajxhiut,thone andej nga korca,Sipas informacioneve te ndryshme ''gjermania dhe franca'' do te bllokojne te gjitha ndihmat per greqine,bile franca i ka cuar''presidentin'' per te kerkuar parate e armeve qe ka porositur,per te luftuar me''mullinjte e eres

Meqe u ngaterrua kjo pune e lajmit , une them ta nderpresim diskutimin !

Neser do merem personalisht me kete pune dhe do ti jap zgjidhje

Kini besim
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e KORCARI 2
    Anëtarësuar
    26-12-2012
    Vendndodhja
    Thesaloniqi
    Postime
    360

Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Sot kishim dhe nje akte dhune , ku ne Greqi dhunohet fizikishte kryetari i Agimit te arte.Natyrishte sic kam thene dhe ne diskutimet e mija te mepareshme , par retorikes se ashper vijen aktet e dhunes dhe me pas ato terrorist , te cilat do ti bejne njerez te paguar.Pra ceshtja po agravohet.Kemi nje qendrim kritik te perendimit per politiken nacionaliste shqiptare.Ato qe e nisen kete destabilitet ishin shqipatret dhe nje Shqiperi pa armatime (per me teper merret akoma me demolim) tregon se nje tjeter shtet eshte ai qe i premton tayre arme , apo nderhyrje ushtarake , e cila do te justifikohet si ne Bosnje , ku dukeqene se ishte me popullsi me shumice muslimane , u trajtua si lufte e shenjte.Kjo ndodhi dhe ketu me censusin, ku u abuzua rende me numrin e ateisteve dhe te krishtereve.Berisha ka kohe qe na prezanton si nje popull me tre fe , kur realishte ne vijme si ateiste i nje produktit diktatorial.Pra eshte e qarte qe politika shqiptare eshte e kapur nga islamiket dhe camet jane karta e tyre , per te desatbilizuar rajonin.Tashme pala tjeter , filloi te luaj me te njejtat karta , duke e marre me himariotet dhe venomet (privilegjet)e tyre. C'do te ndodhe me tej? Une pres veprime terroriste, te cilat do te sjellin kthimin e shqipatreve nga Greqia, duke i sekuestruar apo bllokuar pasurine e tyre atje.Pra kujt i sherben kjo gjendje?
    Nesti bre ,po ku jeton ti o?

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Sot kishim dhe nje akte dhune , ku ne Greqi dhunohet fizikishte kryetari i Agimit te arte.Natyrishte sic kam thene dhe ne diskutimet e mija te mepareshme , par retorikes se ashper vijen aktet e dhunes dhe me pas ato terrorist , te cilat do ti bejne njerez te paguar.Pra ceshtja po agravohet.Kemi nje qendrim kritik te perendimit per politiken nacionaliste shqiptare.Ato qe e nisen kete destabilitet ishin shqipatret dhe nje Shqiperi pa armatime (per me teper merret akoma me demolim) tregon se nje tjeter shtet eshte ai qe i premton tayre arme , apo nderhyrje ushtarake , e cila do te justifikohet si ne Bosnje , ku dukeqene se ishte me popullsi me shumice muslimane , u trajtua si lufte e shenjte.Kjo ndodhi dhe ketu me censusin, ku u abuzua rende me numrin e ateisteve dhe te krishtereve.Berisha ka kohe qe na prezanton si nje popull me tre fe , kur realishte ne vijme si ateiste i nje produktit diktatorial.Pra eshte e qarte qe politika shqiptare eshte e kapur nga islamiket dhe camet jane karta e tyre , per te desatbilizuar rajonin.Tashme pala tjeter , filloi te luaj me te njejtat karta , duke e marre me himariotet dhe venomet (privilegjet)e tyre. C'do te ndodhe me tej? Une pres veprime terroriste, te cilat do te sjellin kthimin e shqipatreve nga Greqia, duke i sekuestruar apo bllokuar pasurine e tyre atje.Pra kujt i sherben kjo gjendje?
    Puna eshte se ju jeni me te pa pergjegjeshem se dukeni.Ja shikojeni qe une kam hyre ne diskutim pa ndonje link referimi, pasi lajmi sapo ishte dhene dhe, me duket tek News 24 se as nuk ktheva koken te shihja se cili tacion ishte, por dhe tek Ballkanweb nuk kishte artikull.Aty u tha se rrihet kryetari i agimit te arte, por si duket eshte i zones dhe jo i pergjithshmi. Mua nuk me intereson se cfar i ndodhi , pasi i kam parashikuar te gjitha dhe ato qe them une do te dalin.Tashme kemi viktimen e pare greke dhe ate djaloshin shqiptare do ta denojne.Por kemi dhe kthime ne kufi, por kemi dhe shume gjera te cilat nuk arrijne deri tek ne, por kemi delkerata te hapura kercenuese nga institucionet politike, kemi dekleraten se gjendja kurre nuk eshte me e acaruar se me pare etjetj.Pra programi 360 grade , por jep produktin e vet.Kush fiton ketu pervecse nje qe nuk duket dhe individe qe e kane trurin bosh.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Puna eshte se ju jeni me te pa pergjegjeshem se dukeni.Ja shikojeni qe une kam hyre ne diskutim pa ndonje link referimi, pasi lajmi sapo ishte dhene dhe, me duket tek News 24 se as nuk ktheva koken te shihja se cili tacion ishte, por dhe tek Ballkanweb nuk kishte artikull.Aty u tha se rrihet kryetari i agimit te arte, por si duket eshte i zones dhe jo i pergjithshmi. Mua nuk me intereson se cfar i ndodhi , pasi i kam parashikuar te gjitha dhe ato qe them une do te dalin.Tashme kemi viktimen e pare greke dhe ate djaloshin shqiptare do ta denojne.Por kemi dhe kthime ne kufi, por kemi dhe shume gjera te cilat nuk arrijne deri tek ne, por kemi delkerata te hapura kercenuese nga institucionet politike, kemi dekleraten se gjendja kurre nuk eshte me e acaruar se me pare etjetj.Pra programi 360 grade , por jep produktin e vet.Kush fiton ketu pervecse nje qe nuk duket dhe individe qe e kane trurin bosh.
    mos genje o debil,ne asnje gazete nuk thote se eshte goditur kryetari i agimit te arte apo ndonje kryetare zone per agimin e arte,nuk behet fjale ane asnje lajm per kryetar,lajmin e solla dje ja ku e ke ketu:
    http://www.forumishqiptar.com/thread...rt%C3%AB%C2%94
    ja ku e ke dhe origjinalin:
    Πάτρα: Άγριο ξύλο στην Αγ. Νικολάου - Ομάδα Αλβανών επιτέθηκε σε Χρυσαυγίτη - Αφορμή σχόλιο στο Facebook
    Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ, έξω από καφετέρια, στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, στην "καρδιά" της Πάτρας, όταν μια παρέα νεαρών Πατρινών "διασταυρώθηκε" με τρεις Αλβανούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, o ένας από τους Αλβανούς αναγνώρισε στο πρόσωπο ενός από αυτούς Χρυσαυγίτη, ο οποίος σε σελίδα του Facebook αναρτούσε συνθήματα κατά των Αλβανών, όπως "Αλβανοί θα πεθάνετε" κλπ.

Αφού οι τρεις Αλβανοί τού ζήτησαν πρώτα με πολύ άγριες διαθέσεις το λόγο, ρωτώντας τον "εσύ είσαι που θα σκοτώσεις τους Αλβανούς;", πέρασαν και στα έργα, ξυλοκοπώντας τον. Αποτέλεσμα ήταν ο Έλληνας να σταλεί στο νοσοκομείο, με σπασμένη τη γνάθο.

Ωστόσο, επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμος γναθοχειρουργός, για ν' αναλάβει εκείνη τη στιγμή την περίπτωσή του, έλαβε εξιτήριο, προκειμένου να υποβληθεί σε προγραμματισμένη επέμβαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά στο περιστατικό είχαν σπεύσει άνδρες του οικείου Αστυνομικού Τμήματος, αλλά τελικά την εξιχνίαση της υπόθεσης ανέλαβε η Κρατική Ασφάλεια, στελέχη της οποίας επέδειξαν στον παθόντα φωτογραφίες υπόπτων κι εκείνος αναγνώρισε ως δράστη ένα νεαρό αλβανικής καταγωγής.

Μάλιστα, ο εν λόγω νεαρός πρόσφατα είχε εμπλακεί και σε άλλο επεισόδιο και είχε προσαχθεί στον Εισαγγελέα, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος, ως ανήλικος.

Μετά την αναγνώριση, η Ασφάλεια πήγε στο σπίτι του για να του περάσει χειροπέδες, αλλά δεν τον βρήκε, με συνέπεια να παρέλθει πλέον η προσθεσμία του Αυτοφώρου και να παραπεμφθεί πλέον η υπόθεση σε τακτική δικάσιμο.
    http://thebest.gr/news/index/viewStory/180326

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    mos genje o debil,ne asnje gazete nuk thote se eshte goditur kryetari i agimit te arte apo ndonje kryetare zone per agimin e arte,nuk behet fjale ane asnje lajm per kryetar,lajmin e solla dje ja ku e ke ketu:
    po sillje ushqimin e preferuar. se nuk rri dot pa gjellen e nacionalizmit.

dhe kujdes me ofendimet ne personale.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    po sillje ushqimin e preferuar. se nuk rri dot pa gjellen e nacionalizmit.

dhe kujdes me ofendimet ne personale.
    ashtu si me foli ,ashtu i fola,te duash vendin tend dhe te nxjerresh ne pah taktikat e armiqve ,nuk esht nacionalizem ne kuptimin qe e thua ti,shiko ultranacionalizmin e vendit tat qe shfaqet ne cdo menyre edhe nga qeveria sic duket dhe nga shkrimi i kesaj teme,se deri dje na thoje,qe qeveia greke nuk futet ne punet e shqiperise,ja pra qe ta dish agimi i arte eshte dora e gjate e qeverise.
    -nuk te lejoj,nuk e ke ate nivel ti te me japesh keshilla mua se ku duhem te kem kujdes.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389

Ne fakt Failo Kranidhioti nuk eshte me Keshilltar i Samarase,por i mje miliarderi Grek, nejse, ky Failoja qe thoni juve ne faqen e tij te Facebbok-ut ka tallur byth@n edhe me nje qyteta Grek, dhe e kane marre me YYYAAA ne tere Greqine ,pra me pak fjale s'ja vlen te flasesh per njerez te tille , por nga ana tjeter kupton se sa Inteligjente Ja ne qeverite fqinje duke pasur te tille keshilltare ne Kryeministri

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •