[QUOTE=BLEDI_SH;3592481]Haaa se po na kap gazi tashti, po qenke interesanti como.Ooooor njeri Te thashe nje here se kur une, une nuk thashe se e lexova ne shtyp, pasi ne shtyp del nje dite me pas , por e ndegjova ne lajme dhe e tha keshtu sic e thashe une.Per te qene i sigurt shkova tek Ballkanweb dhe atje nuk gjeta as nje lajm per kete ceshtje.Kur ti e kontestove sot me fyerje , une u detyrova te kerkoje nje link dhe me te thene te drejten as qe e kam lexuar kete qe postova , sepse me duket e pa rendesishme.Per mua ka rendesi qe ka ndodhe nje kat dhune produkt i programit 360 grade dhe parashikoje se do te kete te tjera akte dhune.mos genje o debil,ne asnje gazete nuk thote se eshte goditur kryetari i agimit te arte apo ndonje kryetare zone
Persa sa i perket temes, kur kur e percjelle ate, vere ne Quote frazen qe ti konteston dhe argumento qe nuk eshte e drejte.Keshtu behet dhe jo derr derr pa kuptim dhe kushdo antare qe do te postoje ti do ti turresh me fyerje , se vetem ti na e dashke shqiperine , ne qe jemi perje shekujsh ketu nuk e duam ate por duam greqine.Hike ere karagjoz.Artikulli nuk eshte krejtesishte i kontestueshem, pasi ka shume pika qe jane te drejta aty.
Krijoni Kontakt