Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 38 prej 38
    i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Për: Këshilltari i Samaras kërcënon me Ligjin e Luftës

[QUOTE=BLEDI_SH;3592481]
    mos genje o debil,ne asnje gazete nuk thote se eshte goditur kryetari i agimit te arte apo ndonje kryetare zone
    Haaa se po na kap gazi tashti, po qenke interesanti como.Ooooor njeri Te thashe nje here se kur une, une nuk thashe se e lexova ne shtyp, pasi ne shtyp del nje dite me pas , por e ndegjova ne lajme dhe e tha keshtu sic e thashe une.Per te qene i sigurt shkova tek Ballkanweb dhe atje nuk gjeta as nje lajm per kete ceshtje.Kur ti e kontestove sot me fyerje , une u detyrova te kerkoje nje link dhe me te thene te drejten as qe e kam lexuar kete qe postova , sepse me duket e pa rendesishme.Per mua ka rendesi qe ka ndodhe nje kat dhune produkt i programit 360 grade dhe parashikoje se do te kete te tjera akte dhune.
    Persa sa i perket temes, kur kur e percjelle ate, vere ne Quote frazen qe ti konteston dhe argumento qe nuk eshte e drejte.Keshtu behet dhe jo derr derr pa kuptim dhe kushdo antare qe do te postoje ti do ti turresh me fyerje , se vetem ti na e dashke shqiperine , ne qe jemi perje shekujsh ketu nuk e duam ate por duam greqine.Hike ere karagjoz.Artikulli nuk eshte krejtesishte i kontestueshem, pasi ka shume pika qe jane te drejta aty.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Haaa se po na kap gazi tashti, po qenke interesanti como.Ooooor njeri Te thashe nje here se kur une, une nuk thashe se e lexova ne shtyp, pasi ne shtyp del nje dite me pas , por e ndegjova ne lajme dhe e tha keshtu sic e thashe une.Per te qene i sigurt shkova tek Ballkanweb dhe atje nuk gjeta as nje lajm per kete ceshtje.Kur ti e kontestove sot me fyerje , une u detyrova te kerkoje nje link dhe me te thene te drejten as qe e kam lexuar kete qe postova , sepse me duket e pa rendesishme.Per mua ka rendesi qe ka ndodhe nje kat dhune produkt i programit 360 grade dhe parashikoje se do te kete te tjera akte dhune.
    Persa sa i perket temes, kur kur e percjelle ate, vere ne Quote frazen qe ti konteston dhe argumento qe nuk eshte e drejte.Keshtu behet dhe jo derr derr pa kuptim dhe kushdo antare qe do te postoje ti do ti turresh me fyerje , se vetem ti na e dashke shqiperine , ne qe jemi perje shekujsh ketu nuk e duam ate por duam greqine.Hike ere karagjoz.Artikulli nuk eshte krejtesishte i kontestueshem, pasi ka shume pika qe jane te drejta aty.
    po perderisa nuk e vertetetove apo nuk e lexove,pse vjen ketu dhe ben komement per dicka qe nuk di nese ka ndollur apo jo?per propagande,apo gjete rast te shfaqesh dhe nje here antishqiptarizmin tend?dhe pse genjen ?ti vete e solle shkrimin nga ballkanweb ketu,e as aty thuhej per kryetar...produkt i kuj ishte dhuna???????????????i programit 360grade????????!!!!!,jo ore grecko jo,ishte produkt i uurrejtjes qe tregoi greku ndaj shqiptareve duke thene se do i vrase,apo e harrove kete???
    ti e do shqiperine????hahaaha,ke ndonje batute tjeter??
    Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 21-02-2013 më 18:51

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    po perderisa nuk e vertetetove apo nuk e lexove,pse vjen ketu dhe ben komement per dicka qe nuk di nese ka ndollur apo jo?per propagande,apo gjete rast te shfaqesh dhe nje here antishqiptarizmin tend?dhe pse genjen ?ti vete e solle shkrimin nga ballkanweb ketu,e as aty thuhej per kryetar...produkt i kuj ishte dhuna???????????????i programit 360grade????????!!!!!,jo ore grecko jo,ishte produkt i uurrejtjes qe tregoi greku ndaj shqiptareve duke thene se do i vrase,apo e harrove kete???
    ti e do shqiperine????hahaaha,ke ndonje batute tjeter??
    nacionalizmi te con ne shkaterrimin e kombit, dhe ti pretendon se e do atdheun.
    ne shqiperi ka dale nje mode tani, se kush vishet me flamurin kuq e zi, ben dhe shqiponjen me pellembe te gershetuara duke gerrthitur me te madhe kundra grekut, ai e do atdheun, kurse te tjeret qe mendojne ndryshe, jane tradhtar dhe te shitur, (MUNDESISHT TE GREKU).
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    nacionalizmi te con ne shkaterrimin e kombit, dhe ti pretendon se e do atdheun.
    ne shqiperi ka dale nje mode tani, se kush vishet me flamurin kuq e zi, ben dhe shqiponjen me pellembe te gershetuara duke gerrthitur me te madhe kundra grekut, ai e do atdheun, kurse te tjeret qe mendojne ndryshe, jane tradhtar dhe te shitur, (MUNDESISHT TE GREKU).
    ore djal pse e sillni gjithmone aty ku ju levertis??cpune ka shqiperia ketu apo falmuri??-kur ceshtja eshte e thjesht dhe ska ndodhur ne shqiperi,pra kemi nje grek simpatizan te nje partie fashiste i cili kercenon se do vrase gjithe shqiptaret(kete dhe ti dhe anesti cuditerishet e parakaloni.....),kemi dhe ca te rinj shqiptar te cilet e njohen kete person,e pyeten per tu vertetuar nese ishte ai qe i tha ata fjale(qe te mos i binin ne qafe dikujt qe skishte lidhje),perderisa ai e pranoi,atehere ndodhi grindja,kaq dhe thjesht,tani ju pse e sillni rreth e rrotull ajo eshte puna juaj.

i/e regjistruar Maska e genti11
    Anëtarësuar
    20-02-2013
    Postime
    22

Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Ore lere ate punen e shqipatrise se eshte tjeter teme ajo.Kte qe kam shkruar une ka te beje me produktin njeri.Po si nuk e kuptoni qe te gjithe shqiptaret jane te krishtere , pasi kurre nuk eshte lexuar as kurani dhe as eshte bere ndonje leksion per kete ceshtje.Shqiptaret qe ndjehen se jane muslimane nuk jane gje tjeter vecse te krishtere te ushqyer me urrejtje per te krishteret e tjere te se njetes etni.Pra vetem kete ju beri turku, qe te urreni asgje me shume.Pra jeni ajo pjese qe degradoi duke u formuar si nje produkt urrejtje.Ka natyrishte te mire dhe nga kjo pjese , por jane ato qe kane bere perpjekeje per tu ndryshuar.Po te vesh re keto muslimane ne forme ,por qe kane evoluar , nuk ndjehen kurre per muslimane , perkundazi e urrejne ate fe me shume se ne te tjeter.
    Po kerkon te me terheqesh ne nje bisede fetare ku ti paske gjetur qe gjithe fajin e kane muslimanet dhe muslimanizmi.dhe po pret si sorra ne maj te plepit qe une te filloj te them qe gjith fajin e kane ortodokset.O lumemadhi ti qe kujton se po flet me dele ketu.Shqiptaret jane te gjithe te mire si ortodoks si musliman.Te shiturit,ata qe mohojne gjakun e tyre jane plehra si ortodoks si musliman.Shqiptar je zotrote!!!
    FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    ore djal pse e sillni gjithmone aty ku ju levertis??cpune ka shqiperia ketu apo falmuri??-kur ceshtja eshte e thjesht dhe ska ndodhur ne shqiperi,pra kemi nje grek simpatizan te nje partie fashiste i cili kercenon se do vrase gjithe shqiptaret(kete dhe ti dhe anesti cuditerishet e parakaloni.....),kemi dhe ca te rinj shqiptar te cilet e njohen kete person,e pyeten per tu vertetuar nese ishte ai qe i tha ata fjale(qe te mos i binin ne qafe dikujt qe skishte lidhje),perderisa ai e pranoi,atehere ndodhi grindja,kaq dhe thjesht,tani ju pse e sillni rreth e rrotull ajo eshte puna juaj.
    nuk u lodhe ti mor bir?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-08-2012
    Postime
    193

Po sikur dhe ne shqiptaret te shpallnim pavaresine e Camerise ne nje date te caktuar dhe ta perkujtonim a do ishim me mire apo me keq se greket??... apo aty aty!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    nuk u lodhe ti mor bir?
    po ca te bej mo drague,keta ketu duan te na bejn te bardhen te zeze sy per sy dhe per gjerat me elementare

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •