Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 38
    ...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Për: Këshilltari i Samaras kërcënon me Ligjin e Luftës

Failos Kran idiotis ooooo ! do na nxjerresh pune e te vijme e te ngulasim speca ne kokerra fiku gjithandej dhe nuk eshte pune e lehte jo, plus te xhirojme ndonje film nga ato serialet qe kishin filluar te xhiroheshin greqise, ama ne para nuk japim, harroni 3000 ojrat qe do mirrni nga ne E keqja eshte qe Saloja na ka vendosur perskaj Prevezes, e na ka bere me borxh!
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

i/e regjistruar Maska e genti11
    Anëtarësuar
    20-02-2013
    Postime
    22

Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    A shihni ndonje ortodoks te kete sjelljen tuaj ?
    Anastasi cjane keto qe shkruan???!!!!!!!Po ve ne dyshim inteligjencen e Shqipetareve te cfardo lloj feje.MJERAN.Nuk na percani dot.
    FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA

Perjashtuar Maska e Saimo79
    Anëtarësuar
    19-06-2012
    Postime
    36

Puna eshte se kujt i hyni ne pune ju rrugace me te tiille sjellje.A shihni ndonje ortodoks te kete sjelljen tuaj ?Po kjo nuk ndodhe kot.Shkoni dhe lexoni lajmet e dites se per komunitetin tuaj bejne fjale.Po si martoheni me kete edukate , kujt femer mund ti hyni ne pune ju.Po te shkreta femra shqiptare qe kerkojne te behen nene.Boooooooooo te keshe ne shtepi nivele te tilla.Djalin tim ta kem me kete edukate e mbys me duart e mija.3 shqiptarë rrahin e i thyejnë nofullën grekut të “Agimit të Artë”
    Nga: ADELAJDA XHAMANI
    3 shqiptarë rrahin e i thyejnë nofullën grekut të “Agimit të Artë”PATRA - Tre shtetas shqiptarë kanë rrahur për vdekje duke i thyer nofullën një shtetasi grek, simpatizant i partisë neonaziste greke "Agimi i Artë". Arsyeja e përleshjes është bërë një koment i të riut grek kundër shqiptarëve në "Facebook", i cili kishte shkruar "Do t'i vras shqiptarët" etj. Komenti i tij ishte shkruar në murin e profilit të "Facebook"-ut të "Agimit të Artë". Lajmi është publikuar në agjencinë greke "I News". Ngjarja e rëndë ka ndodhur në qytetin e Patras. Në qendër të këtij qyteti, dy grupe të rinjsh me etni shqiptare dhe greke janë konfliktuar midis tyre, dhe më pas kanë kaluar në dhunë fizike e për pasojë një djalosh grek ka mbetur i plagosur. Shqiptarët e kanë parë të riun grek në rrugë dhe e kanë njohur nga fotoja e tij në "Facebook".

Ata e kanë ndaluar dhe e kanë pyetur: "Ti je ai që do vrasësh shqiptarët?" Më pas ata e kanë rrahur të riun grek dhe janë larguar. Greku ka përfunduar në spital me nofullën të thyer dhe i është nënshtruar një ndërhyrjeje kirurgjikale. Familjarët e tij janë drejtuar menjëherë në rajonin e policisë për të bërë denoncimin. Autoritetet greke i kanë identifikuar shqiptarët nëpërmjet fotove dhe kanë zbuluar se njëri prej tyre ishte me precedentë penalë, pasi më parë ishte përfshirë në një tjetër konflikt. Çështja ka kaluar në Prokurori, por i riu shqiptar që akuzohet se ka kryer agresionin po hetohet në gjendje të lirë, pasi është në moshë të mitur. Kjo ngjarje vjen pas një periudhe të acaruar të shqiptarëve kundrejt përfaqësuesve të partisë neonaziste greke, e cila nisi fill pas deklaratave të forta kundër Shqipërisë të Kristos Papas në emisionin "360 Gradë" në 'News 24'. Pasi Kristos Papas u shpall nga Ministria e Jashtme si "non grata", u përfol që "Agimi i Artë" ka hapur degë në jug të vendit, mirëpo këto zëra nuk u konfirmuan asnjëherë. Nuk ka asnjë njoftim zyrtar, por persona që e quajnë veten përfaqësuesit e degës së "Agimit të Artë" në Sarandë, më 30 janar të këtij viti, kanë hapur në rrjetin social një profil me emrin "Agimi i Artë-Sarandë". Kohë më parë, "Agimi i Artë" njoftoi në faqen e tij zyrtare, se do të hapë degët e tij në jugun e Shqipërisë, por për hapjen e degës së tij në Sarandë, nuk ka një njoftim zyrtar nga qendra e partisë në Athinë, ndaj nuk përjashtohet mundësia që këtë profil ta ketë hapur një simpatizant i ekstremistëve. Faqja është e mbushur me simbole të "Agimit të Artë" dhe Vorio-Epirit, me foto figurash politike, historike etj. Çdo postim në faqen e internetit bëhet në gjuhën greke. Aty njoftohet hapja e degës në Sarandë dhe paralajmërohet përhapja e kësaj partie edhe në zona të tjera të jugut të Shqipërisë. "Zemra greke do rrahë në zyrat tona të reja në Sarandë, dhe së shpejti në Himarë, Delvinë, Tepelenë dhe Gjirokastër.

E dimë se kjo rrugë është e vështirë dhe e mbushur me rreziqe, por nuk frikësohemi, sepse kemi mësuar që për lirinë të japim edhe jetën", thuhet në një nga postimet në faqe. Partia neonaziste "Agimi i Artë", me një mbështetje gjithnjë në rritje në Greqi deri në 9.7%, shquhet për retorikën e saj të ashpër për të huajt dhe emigrantët shqiptarë në veçanti, por edhe për qëndrimet e saj mbi të ashtuquajturin Vorio-Epir dhe historinë e Shqipërisë e shqiptarëve.

(er.nu/Gazeta Shqiptare/BalkanWeb)

Po pse jeni kaq pacavure ju Shqip folesit? Po e harrove sakandalin e priftit grek ne korce mor nesti? po skandalin e kockace te Kosines e harrove mo nesti, pastaj ay vete e ka fshire prapanicen me gjethe fiku mo nesti. kete e di dhe ti apo jo ?
    Ps; ti si orthodoks qe si do ta mbysesh djalin tend mo nesti ? Apo e thua kot per muhabet

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    he mo Anestis tu dhimbs fashisti pse hengri dru?si nuk tu dhimbsen cik dhe shqiptaret per te cilet ai tha se do i vriste te gjithe?/-ma merr mendja se me kete fryme do i rrisesh dhe femijet tuaj,qe te munden te gjejne dhe nje nuse e te martohen..mire ja ben fashistit grek,fashistat vetem me dru marrin vesh.
    Ore palace , por me the 100 fjale te ndyra pasi lajmi nuk ishte i vertete, tashti po te njeten gje ben dhe se te vertetetoje qe kisha une te drejet.Po perse futeni dhe diskutoni ?Moderatoret duhet te marrin masa , pasi ne nuk vijme per tu fyer ketu, por per te dikskutuar.Perse merren me personin ,dhe jo me temen?Ky me duket nje problem i madh , pasi tek keto lloj sepciesh mungojne dhe elementet me fillestare.Qe jane te pa arsimuar eshte nje tjeter gje , por edukata perseri eshte tjeter gje, por te lesh temen dhe te merresh me personin , kjo do te thote se tipa te tille jane pylle.Boooooooo ,tipa te tille viheshin re ne diktature , pasi ishin smirzinje dhe te manipulueshem.Te tille beheshin spiune te merrnin me qafe, pasi ketyre ju dukej sport dhe kur i merrnin jeten tjetrit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 21-02-2013 më 15:14
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Citim Postuar më parë nga genti11 Lexo Postimin
    Anastasi cjane keto qe shkruan???!!!!!!!Po ve ne dyshim inteligjencen e Shqipetareve te cfardo lloj feje.MJERAN.Nuk na percani dot.
    FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA
    Ore lere ate punen e shqipatrise se eshte tjeter teme ajo.Kte qe kam shkruar une ka te beje me produktin njeri.Po si nuk e kuptoni qe te gjithe shqiptaret jane te krishtere , pasi kurre nuk eshte lexuar as kurani dhe as eshte bere ndonje leksion per kete ceshtje.Shqiptaret qe ndjehen se jane muslimane nuk jane gje tjeter vecse te krishtere te ushqyer me urrejtje per te krishteret e tjere te se njetes etni.Pra vetem kete ju beri turku, qe te urreni asgje me shume.Pra jeni ajo pjese qe degradoi duke u formuar si nje produkt urrejtje.Ka natyrishte te mire dhe nga kjo pjese , por jane ato qe kane bere perpjekeje per tu ndryshuar.Po te vesh re keto muslimane ne forme ,por qe kane evoluar , nuk ndjehen kurre per muslimane , perkundazi e urrejne ate fe me shume se ne te tjeter.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 21-02-2013 më 16:29
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792

Ore palace , por me the 100 fjale te ndyra pasi lajmi nuk ishte i vertete, tashti po te njeten gje ben dhe se te vertetetoje qe kisha une te drejet.Po perse futeni dhe diskutoni ?Moderatoret duhet te marrin masa , pasi ne nuk vijme per tu fyer ketu, por per te dikskutuar.Perse merren me personin ,dhe jo me temen?Ky me duket nje problem i madh , pasi tek keto lloj sepciesh mungojne dhe elementet me fillestare.Qe jane te pa arsimuar eshte nje tjeter gje , por edukata perseri eshte tjeter gje, por te lesh temen dhe te merresh me personin , kjo do te thote se tipa te tille jane pylle.Boooooooo ,tipa te tille viheshin re ne diktature , pasi ishin smirzinje dhe te manipulueshem.Te tille beheshin spiune te merrnin me qafe, pasi ketyre ju dukej sport dhe kur i merrnin jeten tjetrit.
    personi qe kam cituar tha qe eshte dhunuar kryetari i agimit te arte ( jo se do me vinte keq me gjithe ato pacavure qe ka nxjerr nga goja ) tani shqiptaret paskan rrahur nje person qe i ka kercenuar publikisht me jete !!! kush eshte lajmi i vertete anesti ??? qe te merrmi me lajmin dhe jo me personin ???
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Sot kishim dhe nje akte dhune , ku ne Greqi dhunohet fizikishte kryetari i Agimit te arte.Natyrishte sic kam thene dhe ne diskutimet e mija te mepareshme , par retorikes se ashper vijen aktet e dhunes dhe me pas ato terrorist , te cilat do ti bejne njerez te paguar.Pra ceshtja po agravohet.Kemi nje qendrim kritik te perendimit per politiken nacionaliste shqiptare.Ato qe e nisen kete destabilitet ishin shqipatret dhe nje Shqiperi pa armatime (per me teper merret akoma me demolim) tregon se nje tjeter shtet eshte ai qe i premton tayre arme , apo nderhyrje ushtarake , e cila do te justifikohet si ne Bosnje , ku dukeqene se ishte me popullsi me shumice muslimane , u trajtua si lufte e shenjte.Kjo ndodhi dhe ketu me censusin, ku u abuzua rende me numrin e ateisteve dhe te krishtereve.Berisha ka kohe qe na prezanton si nje popull me tre fe , kur realishte ne vijme si ateiste i nje produktit diktatorial.Pra eshte e qarte qe politika shqiptare eshte e kapur nga islamiket dhe camet jane karta e tyre , per te desatbilizuar rajonin.Tashme pala tjeter , filloi te luaj me te njejtat karta , duke e marre me himariotet dhe venomet (privilegjet)e tyre. C'do te ndodhe me tej? Une pres veprime terroriste, te cilat do te sjellin kthimin e shqipatreve nga Greqia, duke i sekuestruar apo bllokuar pasurine e tyre atje.Pra kujt i sherben kjo gjendje?
    ore i pa cipe tani genjen veten apo ne???????/ti the kryetari i agimit te arte hapi ato sy e lexo se cke shkruar vete,ore i njorant,ngjarja ka ndodhur mes te rinjve,cne kryetari ketu??????ore spece,dje the dhe nje fjale,se e gjithe nisi nga shqiperia dhe shqiptaret,a na e shpjegon dot kete??/-aty ke asfalia greke te tilla ju mesojne??
    Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 21-02-2013 më 15:39

Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792

ore i pa cipe tani genjen veten apo ne???????/te the kryetari i agimit te arte hapy aty sy e kexo se cke shkruar vete,ore i njorant,mgjarja ka ndodhur mes te rinjve,cne kryetari ketu??????ore spece,dje the dhe nje fjale,se e gjithe nisi nga shqiperia dhe shqiptaret,a na e shpjegon dot kete??/-atyje ke asfalia greke te tilla ju mesojne??
    e mo edhe ti bledi si vazhdon merresh akoma me personin , merru me lajmet qe solli anesti !!! megjithse nuk e dime kujt lajmi ti besojme, te parit apo te dytit !!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    e mo edhe ti bledi si vazhdon merresh akoma me personin , merru me lajmet qe solli anesti !!! megjithse nuk e dime kujt lajmi ti besojme, te parit apo te dytit !!!
    me fal por per cfar e ke fjalen?,lajmin per zierjen mes te rinjve e solla un i pari dje : http://www.forumishqiptar.com/thread...%94?highlight=
    -pastaj e solli ky ketu,ska te beje fare asnjeri lajm me kryetarin e agimit te arte,ca te riinj shqiptar ne patra u ngaterruan me nje te ri grek simpatizan te agimit te arte i cili ne fb kishte thene qe:-do vras gjith shqiptaret,dhe ky ishte shkaku i grindjes,ky eshte lajmi me pak fjale,cpune ka kryetari i agimit te arte ketu?
    Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 21-02-2013 më 15:47

Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792

me fal por per cfar e ke fjalen?,lajmin per zierjen mes te rinjve e solla un i pari dje : http://www.forumishqiptar.com/thread...%94?highlight=
    -pastaj e solli ky ketu,ska te beje fare asnjeri lajm me kryetarin e agimit te arte,ca te riinj shqiptar ne patra u ngaterruan me nje te ri grek simpatizan te agimit te arte i cili ne fb kishte thene qe:-do vras gjith shqiptaret,dhe ky ishte shkaku i grindjes,ky eshte lajmi me pak fjale,cpune ka kryetari i agimit te arte ketu?
    ate po mundohem edhe une te kuptoj ci hyn ne pune anestit te genjej ne menyre kaq te paskrupullt !!!

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •