Close
Faqja 30 prej 41 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 408
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    A kane pasur te drejte serbet e Kroacise dhe pse bota perendimore nuk i perkrahu qellimet e tyre per ndarjen e ketij shteti edhe pse ishin me te dobet ushtarakisht nga Kroacia. Nese serbet e Mitrovices do te marrin arme nga Serbia dhe bombardojne a ka te drejte Kosova te vetmbrohet edhe pse Kosova do te ishte me e forte ushtarakisht nese e rrite numrin e ushtareve dhe blen arme.
    Varet krejt nga pikeveshtrimi
    Nese edhe per ty vlene "e drejta" 2+2=5 dhe
    Nese Izraeli ka te drejte te krijoje shtet duke u kthyer ne nje vend pas 3000-5000 vitesh…
    ...atehere, te njejten te drejte e kane edhe serbet e Krajines ne Kroaci, Republika Serpskes ne Bosnje, Autonomise qe po i dhurohet nga Thaci ne Veri…
    ...dhe nje pjese te Shqiperise me vone…

Keshtu e ka drejtesia 2+2=5
    Krejt varet cfare na "keshillojne" 'miqtë' tane ndërkëmbëtarë

*

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    izraeli paska pranuar se paska bere nje tjeter "gabim tragjik"... hah. lum ata qe e besojne.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga angmokio;3540719[COLOR="Red"
    ]Kjo i ka rrenjet qe ne kohen e profetit tone a.s .[/COLOR] Ndersa te Krishteret e mbeshteten fene Islame dhe profetin tone a.s , ishin Hebrenjte ata te cilet i luftuan Muslimanet me te gjitha menyrat.

Historia po perserit ate qe ka paralajmeruar profeti yne a.s , nuk do behet dita e kijametit pa pasur nje lufte te madhe mes Muslimaneve dhe Hebrenjve. Nuk ka pse mos e sjell nje fragment te tille ne forum. Kete fragment e ka lexuar cdo Musliman ashtu sikurse e din permendesh edhe cdo Cifut.

Ndersa Islami dhe Krishterimi kerkojne paqen me besimin e tyre duke i thirrur te gjithe ne nje besim, Hebrenjte kerkojne qe rraca e tyre te sundoje mes te tjerave. E kupton ndryshimin?

P.S Ja ku e ke dhe update-in e fundit nga Genti.... shiko se c'masakra jane duke bere krushqit e tu Hebrenj cdo minut dhe ore qe kalon mbi njerez te pafajshem
    http://almakos.com/index.php?news=14851
    Konnflikti izraelito-plaestinez eshte shume kompleks mendoj, por aq sa kane faj izraelitet me shume ka faj ky fare profeti i fese se "paqes" qe ju la armiqesine e perjeteshme .Nuk kuptoj perderisa urrejtja ndaj te krishtereve "justifikohet" disi nga ana fetare sepse te krishteret i bejne shok Allahut (sipas islamit) ,ne judaizem nuk ndodh kjo,une nuk di te quajne Zot hebrenjet ndonje profet! Nga ajo e kam lexuar(literature islamike) hebrenjet nuk pranuan Muhamedin si profet dhe per kete Muhamedi i damkosi perjete .Ne Kuran me shume urrejtje ka per hebrenje e te krishter(fe monoteiste) se sa per popujt politeist si jane hindut p.sh .Pse nuk urrehen me kaq zell kinezet apo hindut (Muha nuk kishte pune me ta ,ishin larg Mekes e Medines ata) si urrehen te krishteret e ne vecanti hebrenjet(fqinjet e Muhes)?!!

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Konnflikti izraelito-plaestinez eshte shume kompleks mendoj, por aq sa kane faj izraelitet me shume ka faj ky fare profeti i fese se "paqes" qe ju la armiqesine e perjeteshme .Nuk kuptoj perderisa urrejtja ndaj te krishtereve "justifikohet" disi nga ana fetare sepse te krishteret i bejne shok Allahut (sipas islamit) ,ne judaizem nuk ndodh kjo,une nuk di te quajne Zot hebrenjet ndonje profet! Nga ajo e kam lexuar(literature islamike) hebrenjet nuk pranuan Muhamedin si profet dhe per kete Muhamedi i damkosi perjete .Ne Kuran me shume urrejtje ka per hebrenje e te krishter(fe monoteiste) se sa per popujt politeist si jane hindut p.sh .Pse nuk urrehen me kaq zell kinezet apo hindut (Muha nuk kishte pune me ta ,ishin larg Mekes e Medines ata) si urrehen te krishteret e ne vecanti hebrenjet(fqinjet e Muhes)?!!
    Zoti yne thote per njerezit qe nuk u bien ne qafe Muslimaneve se

109:1. Thuaj: “O ju jobesimtarë!
    109:2. Unë nuk adhuroj atë që ju e adhuroni!
    109:3. As ju nuk jeni adhurues të Atij që unë e adhuroj!
    109:4. Dhe unë kurrë nuk do të jem adhurues i asaj që ju adhuroni!
    109:5. Por edhe ju nuk do të jeni adhurues të Atij që unë e adhuroj!
    109:6. Ju keni fenë tuaj (që i përmbaheni), e unë kam fenë time (që i përmbahem)!

Gjate qindra viteve kur Muslimanet sundonin boten ke degjuar ti qe Muslimanet te vrisnin Hebrenjte? Sigurisht qe jo , biles sipas Islamit besimet monoteiste sikur te Krishteret dhe Hebrenjte duhet te mbrohen dhe ti krijohen te gjitha kushtete per bashkejetese ne tolerance. Problemet me Hebrenjte filluan kur Muslimanet ishin te pafuqishem , dhe Hebrenjte paten suportin e qeverive me te fuqishme ne bote.

Ne fene Islame eshte e ndaluar te sulmosh dike pa shkak pasi quhet sikur ke vrare tere njerezimin. Ne luftojme ato te cilet na sulmojne. Keto jane parimet e Islamit.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Zoti yne thote per njerezit qe nuk u bien ne qafe Muslimaneve se

109:1. Thuaj: “O ju jobesimtarë!
    109:2. Unë nuk adhuroj atë që ju e adhuroni!
    109:3. As ju nuk jeni adhurues të Atij që unë e adhuroj!
    109:4. Dhe unë kurrë nuk do të jem adhurues i asaj që ju adhuroni!
    109:5. Por edhe ju nuk do të jeni adhurues të Atij që unë e adhuroj!
    109:6. Ju keni fenë tuaj (që i përmbaheni), e unë kam fenë time (që i përmbahem)!

Gjate qindra viteve kur Muslimanet sundonin boten ke degjuar ti qe Muslimanet te vrisnin Hebrenjte? Sigurisht qe jo , biles sipas Islamit besimet monoteiste sikur te Krishteret dhe Hebrenjte duhet te mbrohen dhe ti krijohen te gjitha kushtete per bashkejetese ne tolerance. Problemet me Hebrenjte filluan kur Muslimanet ishin te pafuqishem , dhe Hebrenjte paten suportin e qeverive me te fuqishme ne bote.

Ne fene Islame eshte e ndaluar te sulmosh dike pa shkak pasi quhet sikur ke vrare tere njerezimin. Ne luftojme ato te cilet na sulmojne. Keto jane parimet e Islamit.
    Shteti i Izraelit ka vetem 50-60 vite ,une e kam fjalen per urrejtjen e cila gjendet ne Kuran (i shkruar para 1400 viteve),pse urrehen aq shume hebrenjet dhe te krishteret (fe monoteiste)?!!Ti ke sjell vetem disa pjese kurani kur Muhamedi ishte ne "hene " te mire por fatkeqesiht "hena" e mire e mbante pak ,kurani eshte i mbushur me urrejtje ndaj ketyre dy feve!

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Shteti i Izraelit ka vetem 50-60 vite ,une e kam fjalen per urrejtjen e cila gjendet ne Kuran (i shkruar para 1400 viteve),pse urrehen aq shume hebrenjet dhe te krishteret (fe monoteiste)?!!Ti ke sjell vetem disa pjese kurani kur Muhamedi ishte ne "hene " te mire por fatkeqesiht "hena" e mire e mbante pak ,kurani eshte i mbushur me urrejtje ndaj ketyre dy feve!
    Shko merr abdes dhe ti ( shpresoj mos jesh me ato se nuk lejohet ) sikur Hafiz Mesia dhe me sill ajete Kuranore kur thuhet qe Muslimanet duhet te vrasin mosbesimtaret pa arsye.

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Historia po perserit ate qe ka paralajmeruar profeti yne a.s , nuk do behet dita e kijametit pa pasur nje lufte te madhe mes Muslimaneve dhe Hebrenjve. Nuk ka pse mos e sjell nje fragment te tille ne forum. Kete fragment e ka lexuar cdo Musliman ashtu sikurse e din permendesh edhe cdo Cifut.

Ndersa Islami dhe Krishterimi kerkojne paqen me besimin e tyre duke i thirrur te gjithe ne nje besim, Hebrenjte kerkojne qe rraca e tyre te sundoje mes te tjerave. E kupton ndryshimin?
    Po lere angmokio kete retorik,nga teje se paku pres me shume !
    P.S Ja ku e ke dhe update-in e fundit nga Genti.... shiko se c'masakra jane duke bere krushqit e tu Hebrenj cdo minut dhe ore qe kalon mbi njerez te pafajshem
    http://almakos.com/index.php?news=14851
    Po ku bien raketat e Hamasit ?..mbi qytetet dhe vendet e banuara ne Izrael.C`ka te beje Izraeli te shikoj qete.Mos te ishte ky sistem mbrojtes sot edhe izraelitet do shihnin pamje te femijeve te vrare.ja edhe live Iron Dome.
    IDF eshte duke i goditur shtepite e udheheqesve te Hamasit,madje i paralajmeron edhe caqet e sulmit qe popullata te evakuohet....

Per me shume:
    Twitter i hamasit
    Alcassam brigade.
    Twitter i ushtrise izraelite
    IDF

P.s: C`ka kerkon nga keto foto te viktimave,don qe te shprehim keqarrdhje.Cili njeri normal nuk do ndjente dhimbje.
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Te gjith vendetqe quhen muslimane,ne fakt jane jane opinga te cifuteve,pra çifutet sot i perdorin si orange,per fat te keq.E vetmja gje qe nuk kan mundur ta ndryshojne deri me sot eshte Kur'ani dhe hadithi.Çifutet jan munduar gjithmon qe ta shkaterrojne islamin dhe ja kan arritur pjeserisht.Ata jane qe kan krijuar shum grupacine devijante per shkaterrim.Edhe nese del ndonji grup u mirefillte ata nese nuk mundet ta shkaterrojne,do tja nderrojne kahjen e veprimit.
    Por ne fund islami dhe muslimanet do jen ata qe do ta shkaterrojne kete shtet i cili eshte burim i do te keqe ne bote dhe tere boten do ta shlirojme nga kthetrat e tyre e didomos krishteret qe ata (çifutet) i kan shkaterruar totall dhe deri me ekstrem duke filluar nga besimi i tyre,tentim per vrasje te Isait a.s,devijimi dhe shkaterrimi i besimit dhe librave te tyre kurse sot per fat te keq krishteret i kane ne vend te gomarit,duke shkatertuar rrinin e tyre dhe shoqerit krishtere u ka futur ne degjenerim totall ..
    Per fat te keq krishteret sot nuk kan dhe nuk zoterojne as nji shtet te vetin ashtu siç kan qen ne mesjete.Sot shtetet krishtere jane krejt ne duart dhe vegla re cifuteve dhe krejt pasurit e tyre dhe armatminin jane ne dore te cifuteve the ata krishteret i perdorin per interesat e tyre sidomos kur eshte ne pyetje me armiqt e tyre te petbetuar pra muslimanet.Dhe kete ne e kemi te vertetuar me fakte nga Kurani sunneti,historia dhe realiteti.
    Do jene muslimanet ata qe do marrin hakk per te gjith re keqiat e tyre.
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Opozita siriane, po deshton para ca ditesh u bashkuar disa grupe, por kan refuzuar Islamistet Radikal, ata than se ne po luftojme deri sa te largojme pushtetin e Asadit, dhe do te formojme nje shtet Islamik Seriatik, edhe ne Siri nuk do te ket me paçe ne ate vend nga digtatura ne digtatur xhihadiste o, mjer ai populle
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Po lere angmokio kete retorik,nga teje se paku pres me shume !
    Ti ke deshire qe te citoj Sali Berishen ose Ministrin e Puneve te Jashtme te Shqiperise qe denon sulmet e Hamasit nderkohe qe Cifuti nga krahu tjeter ben kerdine?

Ti e mbeshtet shtetin Izraelit me llogjiken se keshtu e kane te shkruajtur ata ne librat e tyre te shenjta. Nderkohe nuk te pelqen qe te citohen dhe librat e shenjta Muslimane?

Nese ke deshire te diskutosh dhe te ndash mendime me nje Musliman do ti pranosh dhe citimet fetare te tij perndryshe eshte e kote qe debatojme.

Faqja 30 prej 41 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •