Close
Faqja 32 prej 41 FillimFillim ... 223031323334 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 408
    Sot e vrasin dhe perdhunojne ummetin ma te famshem te rraces njerezore per te cilin kan bere kutje tere profetet,sebeb se shumica e ketij ummeti e lane dhe harruan Zotin e tyre dhe moren per zot çifutin kete dhe ate ideologji dhe pastaj Allahu i tyre i harroj dhe i la nd duart e çifuteve.Tani eshte rizgjimi dhe koha e pendimit duke ju kthyer Zotit tone me falje dhe pendimSepse Ai esht i vetmi Zot qe meriton adhurimin kurse njerezit ,shtetet dhe zullymqaret jane te perkohshem dhe sprove per ne.
    Jemi ummet qe me durim do ti kalojme sprovat qe po na thurin armiqt e njerzimit,duke u munduar qe ts shuajn driten e njerezimit.
    A nuk po mendoni ore njerez a po shiqoni se na musliman hiet sot nuk posedojme asnji arme bile jemi te varfer,nuk kemi sulmuar asnji shtet dhe nuk kemi mundesi as te mbrohemi,s ateher pse na kan frigen aq shum?A mendojne ata se armet jane shpetim i tyre?
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

Vazhdojne bombardimet dhe rraketat mes izraeliteve dhe palestinezeve. Sot jane vrare 19 palestineze qe e cojne numrin e viktimave ne 96 palestineze dhe 3 izraelite. Hamasi thote se Izraeli po bombardon zona civile pasi operacionet ushtarake ndaj Hamasit po deshtojne. Nga ana tjeter Izraeli thote se Hamas po godet me rraketa zona civile ne Izrael.

http://www.voanews.com/content/israeli-airstrikes-on-gaza-stretch-into-sixth-day/1548665.html?utm_source=voanews&utm_medium=googleplus&utm_content=wall-post&utm_campaign=en

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    O shmeki a e din se Iranit do ia thyejne hundet se shpejti. Izraeli ka nje ushtri moderne dhe thuhet se ka arme berthamore .
    Ska dyshim se me luften ne siri Çifutet permes mashave te tyre pra amerikaneve dhe evropjaneve deshirojne qe me nji grusht to shkaterrojne doren e djathte te rrafidave ose shijave,Iranit,armik i perbetuar historik i sunive,te cilet kohet e fundit kan marr teritor dhe force si asnjiher ne histori ne dem te sunive me perkrahje te might've,por i cili kohen e fundit po shprehet i pabindur ndaj cufuteve duke u bere aleat me Rusine dhe Kinen.Sepse irani deshiron bomben atomike dhe kjo nuk tolerohet nga miku i i vjeter cifut.
    Dhe e dyta eshte se me shkaterrimin e sirise shkaterrohet krahu i djathte i iranit dhe aty humbetporti ushtarak dhe ndikimi ruso kinez ne ate rajon te cilet me cdo kusht do ti dalin ne ndihme Iranit i cili eshte bastion i fundit i tyre nder arabet dhe lindjen e mesme.
    Njiherit me keto veprime nese u shkon puna mire,counter,alias Amerikanet e ngushtojne dhe perfundimisht e rrethojne Iranin nga te gjitha anet dhe qe pastaj atje ta futin sherrin e demokracise keshtu vazhdimisht duke ju afruar Kines.
    E gjith kjo nese grupet Islamic nuk i bejne ndonji problem te paparashikuar..Kurse Allahu e din te ardhmen .
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Islamiko-Taliban ne tastature,shko paraqitu vullnetar ne rradhet e Hamasit.Neqoftese don te jap edhe linqet ku munde te paraqitesh qe te luftosh ne rradhet e tyre. Mundet,je i interesuar ?
    E kane nxeht prane kompjuterit hahahahahaa, me te mire per propagande nuk gjen

Une personalisht ju bej thirrje te gjithve kush e ndin veten se duhet me ju ndihmu palestinezeve dhe Hamasit qe te shkoj dhe te jap jeten atje, bile edhe te refuzoj (te ler testament) te varroset ne Kosove.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Vazhdojne bombardimet dhe rraketat mes izraeliteve dhe palestinezeve. Sot jane vrare 19 palestineze qe e cojne numrin e viktimave ne 96 palestineze dhe 3 izraelite. Hamasi thote se Izraeli po bombardon zona civile pasi operacionet ushtarake ndaj Hamasit po deshtojne. Nga ana tjeter Izraeli thote se Hamas po godet me rraketa zona civile ne Izrael.

http://www.voanews.com/content/israeli-airstrikes-on-gaza-stretch-into-sixth-day/1548665.html?utm_source=voanews&utm_medium=googleplus&utm_content=wall-post&utm_campaign=en
    Dhasht zoti e fiton me i forti .
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    Ska popull ne bot qe i don ata te mallkuar, ka na dole ti ?

mire ka than Adpllfi , ,,ikam lan dp te gjall me vertetu pafajsin time, emerni vesh se kush jon ata.

ky i fundit ska qen musliman , por krishter
    Keta edhe nese nuk i duan(injorantet sepse i mencuri respekton te diturin) ,nuk i duan nga xhelozia ,ndersa muslimanet lere qe nuk i duan por edhe i percmojne ndersa hebreun ske se si e percmon !
    Une per vehte me shume do doja njerezit te me urrejne se te me percmojne ,kete te fundit nuk mundem ta perballoj.
    Sipas jush hebrenjet udheheqin boten dhe kane arrit te kene nen kontroll cdo gje ,mos ju duket pak si ekzagjerim apo mbivleresim qe ju beni atyre ,pavetedije(ose nga urrejtja e injoranca) jeni duke ju dhene fuqi mbihyjnore
    Adolfi ,or zoteri musliman ,nuk i nencmonte hebrenjet por i urrente dhe kishte arsye te forte ,xhelozonte te arriturat e tyre!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Shmeki Lexo Postimin
    Ani zemlak se edhe vet ke me u befasu...
    Ky "injoranti" Pa_doreza nuk e ka idene se kush eshte duke ndihmuar muslimaneve ne Gaza :

ALLAHU EKBER: Mrekullitë gjatë luftës në Gaza (Palestinë) ..

E Hënë, më 19 Nentor 2012

Këto ngjarje transmetohen dhe tregohen nga El-Fadhil Ustadz Abdullah Ab
    durrahmani, kryetar ekzekutiv i "Aman"-it në Palestinë dhe gjithashtu kryetar i Shoqatës "Muslim Association of Malaysia", që e kanë vizituar Gazën këtë vit, kanë qëndruar atje prej 20 deri më 31 janar të këtij viti (2012)

Këto janë disa ngjarje të vërteta gjatë qëndrimit të tij në Gaza:

Ngjarja e parë: Udhëheqësi i muxhahidëve në Gaza, i ka treguar vëllaut tonë Ustadz Zaik se, në një betejë, komandanti i muxhahidëve i kishte urdhëruar luftëtarët që mos të hapin zjarr kundër tankeve çifute, që kishin hyrë në territorin e tyre, ndërsa muxhahidët kanë qenë të pajisur me 6 RPG (topa dore). Papritmas, armët janë aktivizuar vetë dhe i qëlluan tanket dhe i shkatërruan ato. Komandanti i muxhahidëve ka filluar të bërtet për të ndalur sulmin, ndërsa luftëtarët ia kanë kthyer atij se me të vërtetë ata nuk e bënë këtë (nuk qëlluan ata). Pastaj i kanë treguar komandantit se armët e tyre u vënë në funksionim vetvetiu dhe kanë qëlluar direkt në objektiv. Pasi që ka përfunduar i gjithë aksioni, luftëtarët kanë shkuar në vendin ku është sulmuar dhe i kanë parë 6 RPG ende të papërdorura! Dhe kush qëlloi në ato trupa të mallkuara? Allahu Ekber!

Ngjarja e dytë: Në një intervistë për një televizion të mallkuar izraelit, një çifut i plagosur ka thënë se gjatë luftës me muxhahidët e Gazës, kemi parë para neve ushtri të veshur me të bardhë. Ndërsa uniforma e luftëtarëve të Hamasit janë me ngjyrë të gjelbër! Kush ishin ata të veshur në të bardhë?!

Ngjarja e tretë: Ushtarët çifut pas një sulmi, që të gjithë ishin verbuar (nuk shihnin se çfarë ka përpara), kështu që pas sulmit kanë thënë: Papritmas u hedh diçka në sytë e tanë dhe nuk e dinim se nga erdhi.

Ngjarja e katërt: Raketa e parë që ishte hedhur nga çifutët për në Gaza, është kthyer direkt në pikën ku qëndronin ushtarët çifut! Allahu Ekber!

Ngjarja e pestë: Në fillim të luftës, raketat e Hamasit ishin të përgatitura për t'u hedhur, papritmas një nga raketat rrëshqet për në ajër pa asnjë komandim dhe aktivizim. E njëjta raketë ka goditur direkt në Israel!

Ngjarja e gjashtë: Një dijetarë Sirian e ka parë në ëndërr Pejgamberin sal'allahu alejhi ue selem, duke e nxjerrur shpatën e tij nga kallëpi. Dijetari e ka pyetur: O Pejgamber i Allahut, për ku jeni nisur?! Ai është përgjigjur: "Jam duke shkuar për në Gaza!". MashaAllah, Pejgamberi sal'allahu alejhi ue selem, dëshiron vetë që të lufton në Gaza, e ku jemi ne?! Këtë e ka transmetuar vëllau ynë El-Fadhil Zaik Ustadz Abdullah, pasi që ka qëndruar më shumë se një javë në një mision humanitar në Gaza. Këto janë ngjarje të vërteta që muslimanët patjetër duhet t'i dinë. Allahu Ekbe
    Ndryshuar për herë të fundit nga ane : 19-11-2012 më 18:36

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Keta edhe nese nuk i duan(injorantet sepse i mencuri respekton te diturin) ,nuk i duan nga xhelozia ,ndersa muslimanet lere qe nuk i duan por edhe i percmojne ndersa hebreun ske se si e percmon !
    Une per vehte me shume do doja njerezit te me urrejne se te me percmojne ,kete te fundit nuk mundem ta perballoj.
    Sipas jush hebrenjet udheheqin boten dhe kane arrit te kene nen kontroll cdo gje ,mos ju duket pak si ekzagjerim apo mbivleresim qe ju beni atyre ,pavetedije(ose nga urrejtja e injoranca) jeni duke ju dhene fuqi mbihyjnore
    Adolfi ,or zoteri musliman ,nuk i nencmonte hebrenjet por i urrente dhe kishte arsye te forte ,xhelozonte te arriturat e tyre!
    E ke mar me inat , spaska kurgjo nga ti,
    kalofsh mire pabesimtar.
    ANTI : SHKA, RRUS, GREK DHE VLLEZERVE TE TYRE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    E ke mar me inat , spaska kurgjo nga ti,
    kalofsh mire pabesimtar.
    Cfare inati ore ,une sjam hebreje veq nje gje e them kurre sdo fitoni me keto mend qe keni ...nuk fitohet lufta me ushtar imagjinare por me dije e intelekt qe "juve" ju mungon ne maksimum!
    Mjere ato gra e ata femije ne Palestine ....

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030
    Ne radhe te pare, ngjarjet e ketyre diteve nuk perkojne me titullin e temes, ne radhe te dyte, viktima te ketij konflikti dhe qe jane duke paguar faturen me te shtrenjte eshte popullata civile dhe gjithsesi jane palestinezet.

Ne tere retoriken e te drejtes per vetembrojtje dhe kete teze e pohojne edhe gjysma e politikave te qendrave evropiane, qarte qe diçka te tille do thone sepse kane kakalecin fytyres, per shkak te kaluares historike te vendeve te tyre perballe çifuteve, qe nga Merkelja edhe x,y tjere; dakord le te mbrohet, por jo duke bombarduar dhe rrenuar pertoke shtepi me femije, gra dhe duke shlyer nga jeta familje te pafajshme.

Pra, izraeli me tere ate teknologji te sofistikuar, qe likuidon kundershtaret- armiqet e tij me sulme te koordinuara nga ajri, me ate teknologji qe arrine edhe me "Iron Dome" te kap edhe raketat e lansuara nga Hamasi, por kursesi ti pergjigjet pozicioneve dhe te beje zbulimin e pozitave te zjarrit nga sulmohet, por "vetembrohet" duke goditur vendbanime civile dhe shtepi me femije, gra e pleq mbrenda tyre !!!

http://f2.blick.ch/img/incoming/orig...za-Israel-.jpg

http://f1.blick.ch/img/incoming/orig...za-Israel-.jpg

dhe se fundit, raketat nga te cilat sulmohet Izraeli nuk mund te vendosen ne shtepi banimi dhe nga aty te kryhen sulmet terroriste e shkaterruese ta zeme fatale per Izraelin.
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

Faqja 32 prej 41 FillimFillim ... 223031323334 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •