Close
Faqja 29 prej 41 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 408
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Jo @angmokio duhet te lexohet me mirekuptim dhe korrektesi per gjerat qe pretendon ti sulmosh.Qendrimet nuk formohen duke lexuar sajte me motivacion te dyshimte qe perhapin urrejtje (vlen edhe per ato faqe interneti qe jane islamofobe ).
    Une ju kuptoj juve si musliman per mllefin qe keni ndaj Izraelit ,por kjo nuk duhet shfrytezuar si shkas per te sulmuar nje besim.
    Judaizmi eshte besim si gjithe te tjeret,as me i mire e as me i keq se drejtimet tjera abrahamike Islam & krishterizem ( madje Judaizmi eshte me terheqes se keto dyja tjeret ~ per mua !).

Me pak paragjykime !
    Kjo i ka rrenjet qe ne kohen e profetit tone a.s . Ndersa te Krishteret e mbeshteten fene Islame dhe profetin tone a.s , ishin Hebrenjte ata te cilet i luftuan Muslimanet me te gjitha menyrat.

Historia po perserit ate qe ka paralajmeruar profeti yne a.s , nuk do behet dita e kijametit pa pasur nje lufte te madhe mes Muslimaneve dhe Hebrenjve. Nuk ka pse mos e sjell nje fragment te tille ne forum. Kete fragment e ka lexuar cdo Musliman ashtu sikurse e din permendesh edhe cdo Cifut.

Ndersa Islami dhe Krishterimi kerkojne paqen me besimin e tyre duke i thirrur te gjithe ne nje besim, Hebrenjte kerkojne qe rraca e tyre te sundoje mes te tjerave. E kupton ndryshimin?

P.S Ja ku e ke dhe update-in e fundit nga Genti.... shiko se c'masakra jane duke bere krushqit e tu Hebrenj cdo minut dhe ore qe kalon mbi njerez te pafajshem
    http://almakos.com/index.php?news=14851
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Sulmet ajrore në Gaza vrasin edhe 11 anëtarë të një familje, përfshi fëmijë (FOTO+VIDEO)
    17:24:00
    http://almakos.com/index.php?news=14851
    Jo krejt gjermanet votuan per Hitlerin. Dhe megjithate kur Gjermania u bombardua nga aleatet (ShBA, UK, Kanada) pra u bombardua pa zgjedhje mes caqeve. Nuk i pyeti gjermanet askush se kush pajtohet me Hitlerin e kush jo por u bombarduan edhe caqe civile. Nese Hamasi do ta kishte forcen e Izraelit ti mendon se nuk do te bombardonte civile.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Jo krejt gjermanet votuan per Hitlerin. Dhe megjithate kur Gjermania u bombardua nga aleatet (ShBA, UK, Kanada) pra u bombardua pa zgjedhje mes caqeve. Nuk i pyeti gjermanet askush se kush pajtohet me Hitlerin e kush jo por u bombarduan edhe caqe civile. Nese Hamasi do ta kishte forcen e Izraelit ti mendon se nuk do te bombardonte civile.
    Lere ti Hamasit u burre i dheut , se ti shkruan komente vetem pse ke urrejtje fetare por shiqo historine pak mbrapa , ishin Ruset kunder herberenjeve para Hitlerit , ishin franqezet kunder tyre para Hitlerit , ishin angelezet kunder para Hitlerit , ishin vetem shqiptaret qe u ndihmuan atyre dhe ku eshte njohja e Kosoves ?
    Ti ngaterron gjdo koment me urrejtje , ke deshtuar .
    Perndryshe jam une Musliman me religjion , qe ty te intereson shume kjo ,por jam nga ana religjionit tim shume i dobet , qe ta dish

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    I kuptoj simpatine qe kane njerezit per kauzen Palestineze,lufta e tyre meriton respekt por jo grupet terroriste.Cdo kush kur sheh imazhet se si njerezit e thjeshte luftojne me gur kunder nje superfuqije simpatit jane ne anen e atij me te dobetit.

Sa per Izraelin vlen ajo ~ per te mbijetuar ne nje fqinjesi te tille duhesh te jesh mizor.
    Izraeli edhe kete here eshte korrekt: Kerkon ndaljen e granatimeve nga Hamasi,perndryshe do i likuidoj te gjithe perfaqesuesit e tij politik dhe ushtarak.Te parin Ismail Hanyija-ne ...
    A kane pasur te drejte serbet e Kroacise dhe pse bota perendimore nuk i perkrahu qellimet e tyre per ndarjen e ketij shteti edhe pse ishin me te dobet ushtarakisht nga Kroacia. Nese serbet e Mitrovices do te marrin arme nga Serbia dhe bombardojne a ka te drejte Kosova te vetmbrohet edhe pse Kosova do te ishte me e forte ushtarakisht nese e rrite numrin e ushtareve dhe blen arme.

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Lere ti Hamasit u burre i dheut , se ti shkruan komente vetem pse ke urrejtje fetare por shiqo historine pak mbrapa , ishin Ruset kunder herberenjeve para Hitlerit , ishin franqezet kunder tyre para Hitlerit , ishin angelezet kunder para Hitlerit , ishin vetem shqiptaret qe u ndihmuan atyre dhe ku eshte njohja e Kosoves ?
    Ti ngaterron gjdo koment me urrejtje , ke deshtuar .
    Perndryshe jam une Musliman me religjion , qe ty te intereson shume kjo ,por jam nga ana religjionit tim shume i dobet , qe ta dish
    Sme intereson se cfare feje ke, sa e praktikon e sa jo dhe as nuk urrej njeri. I lumi ti qe je mysliman ok, por mos e prish temen duke u marre me mua, se ketu veq debat po bejme. Krejt keto akuza t'i gjuaj poshte me shpejtesi te rrufese.

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Izraeli ndalon rreptësisht publikimin e kasaphanës së fëmijëve…!

Gazetari britanik Robert Fisk, kishte thënë dikur se luftërat do të kishin ndaluar nëse mediat do të transmetonin pamjet reale të viktimave.

Pikërisht, citon alb-observer këtë propagandë përpiqet të bëjë edhe Izraeli, gjatë 24-orëve të fundit. Me dhjetëra gazetarë, por edhe bloggers (të cilët akuzohen se kanë përfituar deri në 2.000 dollarë për të bërë propagandë të tillë) çuditërisht tentojnë t’i “argëtojnë” lexuesit e tyre me vrasjet e foshnjave në Rripin e Gazës.

Ka qenë pikërisht rrejti Electronic Intifada i cili ka denoncuar faktin se koloseu BBC, nuk ka transmetuar as edhe një pamje nga foshnja e vrarë i kameramanit që punonte për këtë media. Vlen për t’u përmendur se Izraeli ka ushtruar presion që mediat ndërkombëtare të mos përdorin fjalën vrasje për viktimat.
    Nëse do të shikoni webin, Times of Israel, referon se ushtria izraelite vret shumë fëmijë, pasi është rritur dhe numri i lindjeve dhe paralelisht rritet dhe mundësia për të vrarë ndonjë fëmijë.

Gjatë ditëve të fundit, në shënjestër janë vendosur edhe gazetarët që transmetojnë pamje tragjike nga Gaza e bombarduar. Në videon e mëposhtme mund të shikoni disa plane nga kasaphana që po ndodh në Gaza.

Kujdes, pamjet janë të ashpra.

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=8y3jLKdJSF4

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Izraeli ndalon rreptësisht publikimin e kasaphanës së fëmijëve…!

Gazetari britanik Robert Fisk, kishte thënë dikur se luftërat do të kishin ndaluar nëse mediat do të transmetonin pamjet reale të viktimave.

Pikërisht, citon alb-observer këtë propagandë përpiqet të bëjë edhe Izraeli, gjatë 24-orëve të fundit. Me dhjetëra gazetarë, por edhe bloggers (të cilët akuzohen se kanë përfituar deri në 2.000 dollarë për të bërë propagandë të tillë) çuditërisht tentojnë t’i “argëtojnë” lexuesit e tyre me vrasjet e foshnjave në Rripin e Gazës.

Ka qenë pikërisht rrejti Electronic Intifada i cili ka denoncuar faktin se koloseu BBC, nuk ka transmetuar as edhe një pamje nga foshnja e vrarë i kameramanit që punonte për këtë media. Vlen për t’u përmendur se Izraeli ka ushtruar presion që mediat ndërkombëtare të mos përdorin fjalën vrasje për viktimat.
    Nëse do të shikoni webin, Times of Israel, referon se ushtria izraelite vret shumë fëmijë, pasi është rritur dhe numri i lindjeve dhe paralelisht rritet dhe mundësia për të vrarë ndonjë fëmijë.

Gjatë ditëve të fundit, në shënjestër janë vendosur edhe gazetarët që transmetojnë pamje tragjike nga Gaza e bombarduar. Në videon e mëposhtme mund të shikoni disa plane nga kasaphana që po ndodh në Gaza.

Kujdes, pamjet janë të ashpra.

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=8y3jLKdJSF4
    nje pyetje kisha une:
    po keta palestinezet qe jetojne 1.6 milion banore ne nje rrip 7km x 40km
    si ka mundesi bejne kaq shume femije???? ku 50% e popullates jane poshte 14 vjec.??
    A jane keta njerez te vetedijshem per te ardhmen e tyre????
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    nje pyetje kisha une:
    po keta palestinezet qe jetojne 1.6 milion banore ne nje rrip 7km x 40km
    si ka mundesi bejne kaq shume femije???? ku 50% e popullates jane poshte 14 vjec.??
    A jane keta njerez te vetedijshem per te ardhmen e tyre????
    Kjo eshte njesoj sikur te besh pyetjen pse ha buke kur e din qe do ta nxjerresh ne hale.

Ty nuk te bejne pershtypje vrasjet por vjen e jep komente pa lidhje. Duhet te ndalojne rrjedhen e jetes njerezit sepse bota nuk eshte e zonja te ndaloje keta kriminele Cifute?
    Ndryshuar për herë të fundit nga angmokio : 19-11-2012 më 14:28

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Kjo eshte njesoj sikur te besh pyetjen pse ha buke kur e din qe do ta nxjerresh ne hale.
    jo mo jo...se nuk eshte njelloj femija me buken dhe halen.

se e gjithe lufta aty behet pikerisht per territore. keta femije do te rriten e do shumohen dhe do kerkojne territore per te jetuar.

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Ty nuk te bejne pershtypje vrasjet por vjen e jep komente pa lidhje. Duhet te ndalojne rrjedhen e jetes njerezit sepse bota nuk eshte e zonja te ndaloje keta kriminele Cifute?
    nuk kishte te bente komenti im, me cifutet. nuk po mbroj asnje pale.
    por doja te thosha se njerezit mund te shtohen por planeti toke nuk shtohet. aq do ngeli ajo toke e shkrete.

Faqja 29 prej 41 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •