Oj Teta mine edhe ne kemi henger dajak nga Serbia, babai im bile ka qene ne burg dhe kusherinjte e mi kane henger pendrekun disa here. Familja ime kurre ska bashkepunu me Serbine dhe as une sdo te bashkpunoj me nje shtet raprezal. Te tjere bashkepatriote te mi jane vrare e masakruar qellimisht, Izraeli nuk eshte duke vrare femije qellimisht. Hamasi eshte pergjegjes per vrasjen e civileve sepse gjuan raketa nga zonat civile. Nuk i mbeshtes Hamasin me kriju shtet islamik madje as ne Palestine e le me me shkatrru nje shtet. Turqia e bombardoi Sirine... une pata shkruar se Turqia justifikohet te kunderpergjigjet, dhe Erdogani eshte mysliman e nuk eshte krishter apo jude. Nuk mund te krahasohet Izraeli me Serbine apo Hitlerin se po te ishte ashtu Amerika nuk do ta perkrahte. Shume njerez te verber po tregoheni po mendoni se feja islame ju meson per mire, mos harroni se cka bene ne Arberi, i shkatrruan Principatat arberore, mbollen terror qe edhe arkivat e Perandorise Osmane i regjistrojne. Edhe babai im ta perkrahte zhdukjen e Izraelit une do te distancohesha e le me Hamasi fashist qe sme lidh asgje me ta.
......................
Konfliktin ne Gaza e quajne muslimanet tane te " brengosur " Holokaust,e per cdo vjet shtohen me mijera ~ e dini c`eshte holokausti ? !!!
Hajt se nuk jetohet keq ne Gaza,shikoni :
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Gaza e varfer dhe Izraeli ja ka ndaluar madje edhe ujin.Por kjo nuk i pengon qe te mbajne ne Gaza edhe bazen olimpik ,qendra tregtare luksoze,tregje te mbushura.
Holokaust se jo mahi !
.
.
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Jo qeveria, jo...nuk arrin dot, t`ia mbyll syte sot askush, askujt....
Jo qeveria, jo...shiko dhe ndegjo ketu...
Deshiron akoma, ti dhe shume te tjere ketu, Histori te Problemit Izrael-Palestine?
Urdheroni, ndegjoni dhe shikoni vete...edhe ketu....
Krijoni Kontakt