Close
Faqja 31 prej 41 FillimFillim ... 212930313233 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 408
    i/e regjistruar Maska e Shmeki
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    175
    Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    Te gjith vendetqe quhen muslimane,ne fakt jane jane opinga te cifuteve,pra çifutet sot i perdorin si orange,per fat te keq.E vetmja gje qe nuk kan mundur ta ndryshojne deri me sot eshte Kur'ani dhe hadithi.Çifutet jan munduar gjithmon qe ta shkaterrojne islamin dhe ja kan arritur pjeserisht.Ata jane qe kan krijuar shum grupacine devijante per shkaterrim.Edhe nese del ndonji grup u mirefillte ata nese nuk mundet ta shkaterrojne,do tja nderrojne kahjen e veprimit.
    Por ne fund islami dhe muslimanet do jen ata qe do ta shkaterrojne kete shtet i cili eshte burim i do te keqe ne bote dhe tere boten do ta shlirojme nga kthetrat e tyre e didomos krishteret qe ata (çifutet) i kan shkaterruar totall dhe deri me ekstrem duke filluar nga besimi i tyre,tentim per vrasje te Isait a.s,devijimi dhe shkaterrimi i besimit dhe librave te tyre kurse sot per fat te keq krishteret i kane ne vend te gomarit,duke shkatertuar rrinin e tyre dhe shoqerit krishtere u ka futur ne degjenerim totall ..
    Per fat te keq krishteret sot nuk kan dhe nuk zoterojne as nji shtet te vetin ashtu siç kan qen ne mesjete.Sot shtetet krishtere jane krejt ne duart dhe vegla re cifuteve dhe krejt pasurit e tyre dhe armatminin jane ne dore te cifuteve the ata krishteret i perdorin per interesat e tyre sidomos kur eshte ne pyetje me armiqt e tyre te petbetuar pra muslimanet.Dhe kete ne e kemi te vertetuar me fakte nga Kurani sunneti,historia dhe realiteti.
    Do jene muslimanet ata qe do marrin hakk per te gjith re keqiat e tyre.
    Ashtu eshte, por ne duhet te punojm me shume.

''Brenda 10 viteve nuk do të ekzistoj më Izraeli''

Sipas raporteve të lajmeve, Henry Kissinger dhe gjashtëmbëdhjetë agjencitë amerikane të inteligjencës janë dakord se në të ardhmen e afërt, "Izraeli" nuk do të ekzistojë më.

New York Post e citon fjalë për fjalë Kissingerin: ''Brenda 10 viteve nuk do të ekzistoj më Izraeli''.

Deklarata e Kissingerit është e sheshtë dhe e pakualifikuar. Ai nuk është duke thënë se "Izraeli" është në rrezik, apo se mund të shpetoj nëse vetëm i jepen atij triliona dollarë shtesë dhe se mund ti thyen armiqte e tij me ushtrinë amerikane.

Ai nuk është duke thënë se nëse zgjedhet miku i vjetër i Netanyahut Romney Mitt, "Izraeli" ka mundësi disi të shpëtoj. Ai nuk është duke thënë se në qoftë se Irani bombardohet, "Izraeli" ka mundesi të mbijetojë. Ai nuk është duke ofruar ndonjë rrugedalje. Ai është thjesht duke e deklaruar një fakt se: Në vitin 2022, "Izraeli" nuk do të ekzistojë më.

Komuniteti i inteligjencës amerikane është dakord me konstatimin e tij, por nuk është i sigurt se "Izraeli" do të pushojë së ekzistoj deri në vitin 2022.

Gjashtëmbëdhjetë agjenci amerikane të intelegjences me një buxhet të kombinuar mbi 70 miliardë dollar, e kanë lëshuar një analizë të gjate 82-faqe me titullin "Përgatitje për një Lindje të Mesme pas-Izraelit".

Raporti i inteligjencës amerikane obzervon se 700.000 kolonialistë "izraelitë" ilegalisht e kanë okupuar tokën e vjedhur në vitin 1967 –tokë për të cilën e tëre bota është dakord se i takon Palestinës, e jo "Izraelit" - nuk do ti mbledhin plaçkat dhe të largohen në paqe. "Izrael" është në situatën e njejtë si Afrika e Jugut në fund të vitit 1980. Bota kurrë nuk do ta pranoj praninë e vazhdueshme të jevrejëve në tokën e okupuar palestineze.

Koalicioni ekstremist Likud që e qeverisë "Izraelin", sipas raportit të inteligjencës amerikane, është gjithnjë në përkrahje dhe mbështetje të dhunës së shfrenuar dhe mungesës së ligjit nga kolonialistët e paligjshem.

Në raport thuhet se brutaliteti dhe kriminaliteti i kolonialistëve, dhe rritja e infrastrukturës të stilit apartheid duke e përfshirë murin apartheid dhe gjithnjë e më shumë sistem drakonian i postblloqeve, janë të pambrojtshme, të paqëndrueshme, dhe jashtë sinkronizimit të vlerave amerikane.

Të gjashtëmbëdhjetë agjencitë amerikane të intelegjences janë dakord se "Izraeli" nuk mund ti përballojë ardhjes së perforcimit për-palestinezët që përbëhet nga Pranvera Arabe, zgjimi islamik, dhe ngritja e Iranit.

Në të kaluarën, diktatura në rajon e ka mbajtur kapakun mbi përkrahjen e aspiratave të popullit të tyre palestinezë. Por ato diktatura filluan të rrëzohen me rënien e Shahut të Iranit pro-Izraelit në vitin 1979 dhe me krijimin e një republike demokratike islamike, qeveria e së ciles ka pasur pak zgjedhje por të reflektoj në opozitën e popullit të saj ndaj "Izraelit". I njëjti proces i - përmbysjes së diktatorëve të cilët kanë punuar me atë, ose të paktën që e toleronin, "Izraelin" - tani është duke u perhapur me shpejtësi të madhe në tërë rajonin. Rezultati do të jetë se qeveritë do të jenë më islamike, dhe shumë më pak miqësore me "Izraelin".

Raporti i komunitetit të intelegjencës amerikane thotë se në dritën e këtyre realiteteve, qeveria amerikane thjesht nuk ka burime ushtarake dhe financiare për të vazhduar ta mbaj në këmbë "Izraelin" kundër dëshirave të më shumë se një miliard fqinjëve të tij.

Në mënyrë që ti normalizojë marrëdhëniet me 57 vendet islamike, raporti sugjeron se, SHBA-t do të duhej ti ndjekin interesat e veta kombëtare dhe duhet ta tërheqin spirandën nga "Izraeli".

Interesante, as Henry Kissingeri e as autorët e raportit të inteligjencës amerikane nuk japin asnjë shenjë se ata janë duke vajtuar për lënien e "Izraelit". Kjo është e quditshme, duke qenë se Kissingeri është hebre dhe gjithmonë eshte konsideruar si një mik (nëse rastësisht një mik i ashpër) i "Izraelit", dhe për të gjithë amerikanët, duke përfshirë edhe ata që punojnë për agjencitë e inteligjencës, kanë qenë të ndikuar nga mediat e fuqimshme pro- Izraelite.

Çka e shpjegon nje vetëkënaqësi të tillë?

Amerikanët që i kushtojne vëmendje çështjeve ndërkombëtare - një kategori që me siguri e përfshin Kissingerin dhe autorët e raportit të inteligjencës - janë ngopur me kokëfortësinë dhe fanatizmin e "Izraelit".

Çuditshmëria e Netanjahut, performanca e tij gjerësisht e tallur në Kombet e Bashkuara, ku ai e ngriti një karikaturë të një bombe në një mënyrë të tillë saqë ai vetë u shëndrrua në një karikaturë të një "Zionisti të çmendur", ishte e fundit nga serit e të ligave nga " Udhëheqësit izraelitë" që duken të prirur për ta luajtur dorën e tyre.

Një faktor i dytë është fyerja e qelbëzuar që e ndiejn shumë amerikanë ndaj sundimit arrogant të lobit "Izraelit" në diskursin publik. Sa herë që një gazetar i mirënjohur amerikan perjashtohet nga puna për shkak të leximit "jashtë skriptës" në lidhje me "Izraelin", siç ndodhi me Helen Thomas dhe Rick Sanchez, një reagim në shumicen e rasteve i padukshëm, si një valë e baticës valëzon nën sipërfaqen e oqeanit, rritet në fuqi.

Dhe çdo herë që lobi "Izraelit" e godet dikë si Maureen Dowd, i cili kohëve të fundit e ka vërejtur se të njëjtit fanatikë "Izraelit" që i terheqën zvarrë SHBA-t në luftën në Irak janë tani duke u përpjekur për ta bërë të njëjtën gjë me Iranin, më shumë njerëz fillojnë të zgjoheni dhe ta kuptojnë se njerëzit si Dowd, Thomas, dhe Sançez janë duke e folur të vërtetën.

Një arsye e tretë për vetëkënaqësin në fytyrën e vdekjes së pashmangshme të "Izraelit": Bashkësia çifute amerikane nuk është më e bashkuar në mbështetjen e "Izraelit", e shumë më pak të udheheqësis së tij Likudnik.

Gazetarët dhe analistët e sofistikuara hebrenj si Philip Weiss po e njohin papërgjegjshmërin e udheheqësis aktuale "Izraelite" dhe shpresës të saj të vështirë.

Sipas raporteve të fundit, nuk është më në modë në mesin e hebrenjve amerikan të rinj që të kujdesen për "Izraelin".

Dhe pavarësisht përpjekjeve të furishme te Netanjahut që të ndikoj ne votuesit hebrenj drejt Likudnik-ut Mitt Romney, sondazhet tregojnë se Obama, i cili është në rekord duke thënë se ai e "urren" "gënjeshtarin" Netanjah, lehtë do ta fitojë shumicën e votave hebrenje.

"Izraeli" e ka arritur fundin në raftin e jetës së tij. Gjithnjë e më shumë politikanët amerikanë dhe përfaqësuesit e elitës të SHBA, si dhe amerikanët e zakonshëm, e ndajnë këtë mendim.
    Shkenca na e premton të vertetën...por ajo kurrë nuk na e premton as paqen as fatin!

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    Te gjith vendetqe quhen muslimane,ne fakt jane jane opinga te cifuteve,pra çifutet sot i perdorin si orange,per fat te keq.E vetmja gje qe nuk kan mundur ta ndryshojne deri me sot eshte Kur'ani dhe hadithi.Çifutet jan munduar gjithmon qe ta shkaterrojne islamin dhe ja kan arritur pjeserisht.Ata jane qe kan krijuar shum grupacine devijante per shkaterrim.Edhe nese del ndonji grup u mirefillte ata nese nuk mundet ta shkaterrojne,do tja nderrojne kahjen e veprimit.
    Por ne fund islami dhe muslimanet do jen ata qe do ta shkaterrojne kete shtet i cili eshte burim i do te keqe ne bote dhe tere boten do ta shlirojme nga kthetrat e tyre e didomos krishteret qe ata (çifutet) i kan shkaterruar totall dhe deri me ekstrem duke filluar nga besimi i tyre,tentim per vrasje te Isait a.s,devijimi dhe shkaterrimi i besimit dhe librave te tyre kurse sot per fat te keq krishteret i kane ne vend te gomarit,duke shkatertuar rrinin e tyre dhe shoqerit krishtere u ka futur ne degjenerim totall ..
    Per fat te keq krishteret sot nuk kan dhe nuk zoterojne as nji shtet te vetin ashtu siç kan qen ne mesjete.Sot shtetet krishtere jane krejt ne duart dhe vegla re cifuteve dhe krejt pasurit e tyre dhe armatminin jane ne dore te cifuteve the ata krishteret i perdorin per interesat e tyre sidomos kur eshte ne pyetje me armiqt e tyre te petbetuar pra muslimanet.Dhe kete ne e kemi te vertetuar me fakte nga Kurani sunneti,historia dhe realiteti.
    Do jene muslimanet ata qe do marrin hakk per te gjith re keqiat e tyre.
    Islamiko-Taliban ne tastature,shko paraqitu vullnetar ne rradhet e Hamasit.Neqoftese don te jap edhe linqet ku munde te paraqitesh qe te luftosh ne rradhet e tyre. Mundet,je i interesuar ?
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    175
    Washington Post: Hamasi më i forte se kurr mëparë

E hëne 19 Nëntore 2012 16:19
    Washington Post tha se Lëvizja e Rezistencës Islamike (Hamas), e cila ka vuajtur një periudhë të përjashtimit te qeverive diktatoriale arabe, tani po gjen një grup të shteteve mike arabe që kanë ndikim të gjerë e te cilat kan forcuar pozicionin e saj përballe sulmit të dytë të madh të Izraelit në keto katër vjet.
    Gazeta Amerikane theksoi, ne kohën kur konflikti po shenon rritje mes Izraelit dhe militantëve Islamik në Rripin e Gazës, vendet arabe po renditen pas Hamasit, gje e cila reflekton ndryshimin e dinamikës politike në rajon pas dy viteve të revolucioneve ne vendet arabe.
    Gazeta theksoi ,kjo vrehet qartë kur Presidenti egjiptian Muhamed Mursi dërgoi kryeministrin egjiptian Hisham Kandil për të treguar solidaritet me Hamasin , dhe kur ai e paralajmëroi Izraelin se "do e paguaj shtrenjtë" në qoftë se vazhdon në operacionet e saj ushtarake kundër Gazës.
    Gazeta e përshkroi vizitën si një ndryshim thelbesor nga politikat e Egjiptit gjatë regjimit te presidentit Husni Mubarak, dhe kjo vjen në një kohë kur Izraeli është duke u përpjekur për të goditur lëvizjen te cilen e konsideron si një organizatë terroriste.
    Gjithashtu Washington Post vuri theksin ne viziten Ministrit te Jashtëm tunizian Abdul Salam Rafik qe I beri Gazës.
    Ajo shpjegoi se Hamasi, i cili ishte i rrethuar dhe I izoluar nga Izraeli dhe nga heshtja dhe miratimi i regjimeve arabe qe nuk pajtoheshin me idenë islame te saj, detyroi Hamasin te lidh aleance me Iranin dhe Sirin.
    Revolucioni në Siri shkatrroi lidhjet mes Hamasit dhe qeverisë së presidentit Bashar el-Asad dhe shkaktoi ndarje në mes të Hamasit dhe Iranit. Që nga ajo kohë, Hamasi ka kthyer praninë duke marrë dhe fituar partnerët rajonalë në një kohë kritike.
    Aleatët e respektuar
    Washington Post njoftoi se qeveritë e reja demokratike në Egjipt dhe Tunizi, si dhe Katari dhe Turqia, kan shtuar ndikimin rajonale, si dhe jan duke luajtur rolin e aleatëve të rinj te Hamasit .
    Gazeta tha se mbështetja e re qe ka fituar Hamasi , është më e fortë se ajo qe kishte gjatë ofenzivës izraelite 2008-2009, ne te cilen ishte pothuajse tërë bota arabe duke lujatur rolin e neutralit.
    Ndryshimet brenda
    Përveç ndryshimeve në rajon, gazeta tha se palestinezët brenda janë duke u larguar nga lëvizja e çlirimit kombëtar palestinez Fatah,si dhe autoriteti i saj në Bregun Perëndimor po shenon renje, dhe ka bërë qe shumë qytetarë në Palestinë dhe në vendet arabe të shkojnë të Hamasi, si e vetmja forcë që përfaqëson një sfidë serioze për pushtimin izraelite në Bregun Perëndimor dhe bllokaden e Rripit të Gazës.
    Gazeta theksoi se udhëheqja Hamasit eshte motivuar nga, një seri të vizitave diplomatike në rajon dhe duke hapur një zyrë në kryeqytetin Doha të Katarit.
    Ajo iu referua gjithashtu vizites se Emirit te Katarit Sheikh Hamad Bin Khalifa Al-Thani,qe I beri Gazas në tetor të vitit të kaluar, dhe e përshkroi vizitën si një hap te madh qe ka kontribuar në hapjen e Hamasit me vendet tjera.
    Shkenca na e premton të vertetën...por ajo kurrë nuk na e premton as paqen as fatin!

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    ne Siri nuk do te ket me paçe
    Hajt mos u merzit se do ushqehen me pilaf dhe tasqebab
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466

“It would be my greatest sadness to see Zionists do to Palestinian Arabs much of what Nazis did to Jews”.(Albert Einstein)

kush din mire ang. ta perktheje flm
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga Shmeki Lexo Postimin
    Ashtu eshte, por ne duhet te punojm me shume.

''Brenda 10 viteve nuk do të ekzistoj më Izraeli''.
    Hahahah, Po ku do ti leni shtate Milon Izraelit, edhe shtate te tjer jashte Izraelit.
    O kot je duke ecur pas Dashi
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin

“It would be my greatest sadness to see Zionists do to Palestinian Arabs much of what Nazis did to Jews”.(Albert Einstein)

kush din mire ang. ta perktheje flm
    Do te jete nje trishtimi im me i madh te shoh Hebrenjte qe te sillen ndaj Arabo Palestinezeve njesoj sikur u sollen nazistet me ta. (Albert Einstein)
    Ndryshuar për herë të fundit nga angmokio : 19-11-2012 më 16:25
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    175
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Hahahah, Po ku do ti leni shtate Milon Izraelit, edhe shtate te tjer jashte Izraelit.
    O kot je duke ecur pas Dashi
    Ani zemlak se edhe vet ke me u befasu...

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Vet ky shkrim te cilin e ke shkruar ne cilesine e muslimanit tregon se Izraeli ne nje fare menyre ka te drejte ,ai smund te vepron ndryshe sepse ceshtja qenka ,te vrasesh apo te te vrasin!
    Ska popull ne bot qe i don ata te mallkuar, ka na dole ti ?

mire ka than Adpllfi , ,,ikam lan dp te gjall me vertetu pafajsin time, emerni vesh se kush jon ata.

ky i fundit ska qen musliman , por krishter
    ANTI : SHKA, RRUS, GREK DHE VLLEZERVE TE TYRE

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    O shmeki a e din se Iranit do ia thyejne hundet se shpejti. Izraeli ka nje ushtri moderne dhe thuhet se ka arme berthamore .

Faqja 31 prej 41 FillimFillim ... 212930313233 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •