Close
Faqja 41 prej 41 FillimFillim ... 31394041
Duke shfaqur rezultatin 401 deri 408 prej 408
    i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Keto jane skena te nje Terrori edhe me te keq se ai i stilit Cetniko-Sllav, per nje spastrim etnik.

S`do koment!!!!

Nese dikush mendon qe ta justifikoj kete terror me qfardo Arsyetime, te nje Historie te felliqur te para njemije vjeteve, logjika e ketij "DIKUSHI", per mendimin tim eshte "LOGJIKE KRIMINELE".
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sami Hyseni : 22-11-2012 më 07:50

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    Citim Postuar më parë nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Keto jane skena te nje Terrori edhe me te keq se ai i stilit Cetniko-Sllav, per nje spastrim etnik.

S`do koment!!!!

Nese dikush mendon qe ta justifikoj kete terror me qfardo Arsyetime, te nje Historie te felliqur te para njemije vjeteve, logjika e ketij "DIKUSHI", per mendimin tim eshte "LOGJIKE KRIMINELE".
    Nuk ju kisha preferu te ndjeshmeve te i shikojne ato video. Une qajta si femija !

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    e ka dit hitleri perafersisht se kush jan keta.
    Ndryshuar për herë të fundit nga pejani34 : 26-11-2012 më 10:16
    ANTI : SHKA, RRUS, GREK DHE VLLEZERVE TE TYRE

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    Mi pa dit se kish humb luften...

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    Nese myslimanet sulmojne Izraelin, Irani, Hamasi apo Hezbollahu ky shtet do te behet nje varr i madh per myslimanet, jo se kam qef une te vriten njerez, e aq me pak femije e njerez te pafajshem, por sepse ky do te jete realiteti i hidhur per ta. Pse, sepse Izraeli ka aleat ameriken dhe nuk do ta leshoje lehte token e vet. Edhe diktatori i Iranit, Ahmedinexhad do ia bombardojne se shpejti uzinat berthamore, nese ky eshte aq i krisur saqe te sulmoje bazat e USA qe gjenden ne Lindje te Mesme, atehere do ta shihni se cfare do t'i ndodhe ketij, sdo t'i ndihmoje as Kina e as Rusia, sikur qe nuk i ndihmuan Serbise, Gadafit apo Sadamit. E drejte nderkombetare eshte me kercenu nje shtet me zhdukje, sipas jush, por sipas realitetit jo.

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Nese myslimanet sulmojne Izraelin, Irani, Hamasi apo Hezbollahu ky shtet do te behet nje varr i madh per myslimanet, jo se kam qef une te vriten njerez, e aq me pak femije e njerez te pafajshem, por sepse ky do te jete realiteti i hidhur per ta. Pse, sepse Izraeli ka aleat ameriken dhe nuk do ta leshoje lehte token e vet. Edhe diktatori i Iranit, Ahmedinexhad do ia bombardojne se shpejti uzinat berthamore, nese ky eshte aq i krisur saqe te sulmoje bazat e USA qe gjenden ne Lindje te Mesme, atehere do ta shihni se cfare do t'i ndodhe ketij, sdo t'i ndihmoje as Kina e as Rusia, sikur qe nuk i ndihmuan Serbise, Gadafit apo Sadamit. E drejte nderkombetare eshte me kercenu nje shtet me zhdukje, sipas jush, por sipas realitetit jo.
    Sa per muslimon qe osht irani e hisbullahi sonte let ja nisin se per mu njo jan si iszraeli ashtu edhe irani.
    ANTI : SHKA, RRUS, GREK DHE VLLEZERVE TE TYRE

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Sami Hyseni Lexo Postimin

S`do koment!!!!

Sot e pashe nje hebre, pasi e pershendeta me Shalom Alehem i thash. 'Israel is attacking Hamas and trying to destroy it', ai me tha '.. but it should destroy it, right', une i thashe si per shaka 'of course'.

Hamasin e mban gjalle popullsia civile, po te mos kishte popullsi civile ne ate rajon, Hamasi do te ishte pune e kryer. Askush nuk i justifikon vrasjet e civileve, vetem nje njeri i semure nga psiqika kenaqet kur vdesin civilet. Mos harro se me 11 Shtator myslimanet palestineze dolen ne rruge qe te festonin, pra bene nje gjest te ulet kur pane sesi njerezit kercenin nga ndertesat 100 kateshe qe t'i shpetonin flakeve. Kete e bene '19, the magnificient' (mos i kallxoni Banit se ai do ta interpretoje kete si mrekulli te Kuranit). Por nuk ishte gjest i mencur se cka tia besh tjetrit te kthehet.

Izraeli ka kryer terrorizem si kunderpergjigje, une se mohoj kete, une distancohem nga kjo, por edhe palestinezet kane kryer terrorizem, madje arabet jane munduar dy here qe ta shkatrrojne Izraelin, por dy here kane deshtuar duke humbur territore per te cilat ankohen me vone. Serbia punon me tjeter logjike, Serbia nuk do ta kishte luftuar Hamasin, Serbia do te digjte te gjitha shtepite, do te bente spastrim etnik ndersa Izraeli nuk e ben kete dhe per kete shkak nuk e humbe perkrahjen e USA, per kete njerezit me vullnet te mire e perkrahin te drejten e Izraelit per ekzistence. Ky popull ka heqe shume, ne lufte me shume shtete, mos harro se problemi i Izraelit eshte problem fetar, iranianet nuk jane arabe dhe perseri ky shtet eshte shume agresiv kunder Izraelit, vetem se jane islamiste.

Pershendetje, nuk do te flas per Izraelin me, deri kur ta sulmoje Iranin atehere do te jete rundi tjeter (une shpresoj qe te mos ndodhe kjo pasi do te vriten shume njerez, por eshte shume e mundshme qe te ndodhe kjo perplasje), hapim teme e diskutojme

Faqja 41 prej 41 FillimFillim ... 31394041

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •